- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
macskea
őstag
Nekem olyan hibám volt egyszer, hogy a videódigitalizáló kártyától (értsd videó, audió portot nyomokban sem tartalmazott) elment a hangkártya azon képessége, hogy szaggatás nélkül is ki tudjon magából préselni némi hangot. Agyfasz, két év alatt nem tudtam vele mit kezdeni.
Ha nem kellett, az eszközkezelőben letiltottam. Ennél közelebb sosem jutottam a megoldáshoz.
-
bambano
titán
szintén koaxos időkben volt olyan is, hogy egy bankban eső után mindig megállt a hálózat. mire megtalálták volna a hibát, megjavult. nagyon sokáig szenvedtek a dologgal, míg egyszer véletlenül kiderült, hogy beázik az épület egyik távoli szárnya. takarítónő jött, feltörölte, jó kis kábelt lekapta, kifeszítette, arra kiteregette a felmosórongyot. majd amikor megszáradt, visszarakott mindent...
-
Balage21
tag
Emlékszem a úgy '99-2000 tájékán még javában tartottunk multikat. Még a klasszikus BNC dugós koaxos időszak. Többször előfordult hogy monitor kábel miatt nem működött a hálózat, emlékszem mennyit szitkozódtunk mikor kerestük a problémát. Egy véletlen oldotta meg rejtélyt amikor is az egyik résztvevőnek beleakadt a lába a kábelekbe és megrántotta, majd hirtelen lett hálózat. Elkezdtünk keresgélni míg végül eljutottunk odáig hogy a kirántott kábel megmozgatta a vga kábelt és az vmi oknál fogva bekutyult a hálózatba. Monitor csere után tökéletesen működött minden.
-
trafoka
tag
Az fasza, szép kis hiba
felveszem a saját kis tudásbázisomba, hátha belefutok én is...
-
bambano
titán
nekem van pár dvi-vga átalakító dugóm, amitől fejreáll az interrupt vezérlő.
fogadjunk, ilyen hibát még nem láttál -
Hát ma már minden lehetséges. Az kb az utolsó utáni dolog lett volna, amire gyanakodtam volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest