- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
CsaBully #119 üzenetére
Én hülye, amikor kijött, valamelyik boltnál volt akciózva (talán épp a gearbest), úgy hirdették hogy féláron, 299 helyett 149$ volt!!! Felmentem, azt írta hogy még van 22 db. Beraktam a kosárba, közbe még egy kicsit rákerestem a neten, nézelődtem, gondolkoztam rajta. Nemrég vettem amúgy bv6000-et, úgyhogy azért nem vettem meg azonnal, bár a 6 giga ram azért csábított. Aztán azzal győztem meg magam, hogy úgysincs most annyi lóvé a ntes számlámon, kéne áttolni rá, de lusta voltam, kivettem a kosárból. Akkor még írt valami 20 db-ot ennyiért. Gondoltam, szokásos kínai kamuzás, majd 150 helyett lesz 180$, lepontozom kicsit, nem sokkal lesz drágább. Erre meg alig látni 250 alatt, annyiért viszont nem kell, azért ez csak egy telefon, és telefonra nekem már a 200$ is az a foghúzós határ amit hajlandó vagyok kiadni. De 149-ért így utólag belegondolva elég király lett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Blackview második, továbbra is érintőkijelzős strapatelefonja nem csak atombiztos, de korrekt hardvert és értékelhető formatervet is fel tud mutatni, versenyképes árcédula mellett.
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ASUS 18W USB ADAPTER
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest