Hirdetés
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A OnePlus 11 is Android 15-re váltott
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Megmutatta a OnePlus a 13-at
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor72
aktív tag
válasz littlelion21 #148 üzenetére
Most kipróbáltam több zenén és egész jó, sokkal jobb mint amire számítottam.
Egy Sennheiser fejhallgatóm van, az nyilván elég sokat dob rajta de hallottam már ezzel a fülessel sokkal rosszabb produkciókat is. -
gabor72
aktív tag
válasz littlelion21 #140 üzenetére
Amiket rendszeresen használok vagy olvasok:
Twitter - király a BB10 twitter kliense de az S5-ön gyorsabb, folyamatosabb.
Instagram - android port, elég gyenge teljesítményt nyújt, akadozik, darabos, gyakran kifagy. Helyette van igrann, de az mégsem olyan mint az eredeti app.
Időkép - ez szépen megy de az S5 gyorsabb.
Shazam - ezzel sincs baj.
Swarm - akadozik de megy, S5-ön sokkal gyorsabb.
Traffi Hunter - gyakran nem tölti be a térképet, csak fehér képernyő látszik, ez nem az igazi.Valamint ami a cikkben is volt, a browser hajlamos elég lassan betölteni oldalakat. Utána már nincs gond, de néha meglepően sokat kell várni pl. egy index.hu-ra. S5-ön nincs ilyen probléma, szép is lenne ha annyi pénzért lenne.
Mindezekkel együtt arra amire nekem napközben egy telefon kell a Z3 sokkal jobban a kezem alá dolgozik.
Valószínűleg eladom az S5-öt és veszek helyette egy 7-es tabot, a Z meg marad egy darabig aztán jöhet a Passport.Dhampir: Minden este töltőre teszem a telót, de nagyon jól bírja. Tegnap 40%-on volt amikor este 10-re hazaértem, ez simán jobb mint az összes telóm ami az utóbbi időben megfordult nálam.
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
válasz littlelion21 #31 üzenetére
És most komolyan egy őskövület miatt kell kiírni minden alkalommal...
Nyugodtan el lehetne hagyni a megemlítését.[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
consono
nagyúr
válasz littlelion21 #26 üzenetére
Szerintem igen, miért ne lenne? Nagyon viszket az ujjam, de előbb el kellene boltolni a Q5-öt...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest