- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor72
aktív tag
válasz
littlelion21 #148 üzenetére
Most kipróbáltam több zenén és egész jó, sokkal jobb mint amire számítottam.
Egy Sennheiser fejhallgatóm van, az nyilván elég sokat dob rajta de hallottam már ezzel a fülessel sokkal rosszabb produkciókat is. -
gabor72
aktív tag
válasz
littlelion21 #140 üzenetére
Amiket rendszeresen használok vagy olvasok:
Twitter - király a BB10 twitter kliense de az S5-ön gyorsabb, folyamatosabb.
Instagram - android port, elég gyenge teljesítményt nyújt, akadozik, darabos, gyakran kifagy. Helyette van igrann, de az mégsem olyan mint az eredeti app.
Időkép - ez szépen megy de az S5 gyorsabb.
Shazam - ezzel sincs baj.
Swarm - akadozik de megy, S5-ön sokkal gyorsabb.
Traffi Hunter - gyakran nem tölti be a térképet, csak fehér képernyő látszik, ez nem az igazi.Valamint ami a cikkben is volt, a browser hajlamos elég lassan betölteni oldalakat. Utána már nincs gond, de néha meglepően sokat kell várni pl. egy index.hu-ra. S5-ön nincs ilyen probléma, szép is lenne ha annyi pénzért lenne.
Mindezekkel együtt arra amire nekem napközben egy telefon kell a Z3 sokkal jobban a kezem alá dolgozik.
Valószínűleg eladom az S5-öt és veszek helyette egy 7-es tabot, a Z meg marad egy darabig aztán jöhet a Passport.Dhampir: Minden este töltőre teszem a telót, de nagyon jól bírja. Tegnap 40%-on volt amikor este 10-re hazaértem, ez simán jobb mint az összes telóm ami az utóbbi időben megfordult nálam.
-
legiaap
félisten
válasz
littlelion21 #31 üzenetére
És most komolyan egy őskövület miatt kell kiírni minden alkalommal...
Nyugodtan el lehetne hagyni a megemlítését. -
consono
nagyúr
válasz
littlelion21 #26 üzenetére
Szerintem igen, miért ne lenne? Nagyon viszket az ujjam, de előbb el kellene boltolni a Q5-öt...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kedvező áron debütál a kanadaiak legújabb BB10-es készüléke, amelynek kijelzőméretét egyértelműen az ázsiai országok preferenciájára szabták.
- Star Trek
- World of Tanks - MMO
- Tudományos Pandémia Klub
- bambano: Bambanő háza tája
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest