Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lezerpiramis

őstag

válasz zedii #60 üzenetére

Azért az OS 4.6-hoz és az 5-höz képest klasszisokkal jobb a böngészés (más kérdés, hogy kb. a két kezemen meg tudom számolni azokat a - más gyártótól származó - készülékeket, amelyeken tényleg élvezetes a netezés).

Az akksi üzemideje szerintem teljesen korrekt (mondjuk GPS-t nem nagyon használok, 3G-t is csak néha-néha, leginkább akkor, ha modemként üzemel a cucc), a szoftver gyors és stabil (havonta egyszer előfordul, hogy a képernyő felső része "szétcsúszik", illetve több helyen is olvasni, hogy a levélküldéssel vannak gondok roaming esetén, de ezt leszámítva rendben van a dolog), a hangminőség kiváló, a billentyűzet a mérethez képest zseniális, bár a 9000-est és a 9900-ast nem éri el ezen a téren. Az e-mail-ek kezelése a szokásos minőséget hozza, szóval rendben van a cucc, csak néha sírom vissza a "hőskort" a 8310-essel, 8800-assal, 9000-essel stb. :)

Ráadásként a kamera is korrekt, de ez tényleg nem szempont. Az alkalmazások nem izgatnak nagyon, legyen Google Maps, Facebook, GTalk, Windows Messenger, illetve a gyári app-ok, aztán ennyi.

Egyébként ki tapasztal 9780-asnál olyat, hogy a Content Store alaphelyzetben is 5-6 MB-os? Hiába törlön, néhány másodperc/perc múlva ismét megtelik (két OS-verzióval is tapasztaltam). Minden az SD-kártyára megy, tehát ez nem lehet gond.

Új hozzászólás Aktív témák