- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az sajnos nem sajnos mesélős, hogy itt nálunk csak nekem van BB és valaki csak azért ismeri, mert meglátta nálam. Elmenni senki nem tud mellette. Nem felejtem el az almás kolléga (pólója is van meg miegymás) megemelkedett az asztaltól amikor kitettem a tokjára. Mondom nyugi, ez nem alma, vissza lehet ülni.
-
válasz
dreamdancer #39 üzenetére
Hipólotyó 5.0-nak kell is az erőforrás. Sokat pörögtök az erőforrás témán, de ezen itt nem kell. Saját köreiben igen igen jól megy. Droidéknál kell millió ram meg CPU mert laggol valami. Jah meg képstabis előlapi kapcsi a szelfi picsáknak. Ezt mindig le akartam már írni most le fogom: Bnőm se véletlen maradt ennél a vonalnál, mérnökként kell valami rendes "telefon".
Megakadt a fülem azon amikor mindegy ki, de megkérdezte, hogy ugye jó az előlapi kamera? Szelfihez kell a jó minőség miatt.
Tomi_Ohl! Droidos tumblr érdekes módon 1:1 képarányba menti az ottani cuccokat.
Kicsit azért tartok attól, hogy bedől a cég és ismét választani kell, de egyik sem tetszik. Driod volt nálam sajnos kellett vele foglalkozni, wp-m volt, nem bírtam eladtam. IOS még olyan sokat nem pörgött a kezemben, de nem vonz, hogy elmenjek kipróbálni. Passportnál vonzott annyira, hogy elmásztam tesztelni.
-
Fúú mennyire egyet értek én ezzel! Arra amire megalkották tökéletesen elég.
Zoooja! Minek? A saját köreibe jó, a driod meg le van tojva. Azok amik onnan kellenek nem erőforrás igényesek. Aki játszani akar vegyen mást. Nálam ennyi droid van: [link]
Ritkán kellenek nagyon.ctvagyok! Én pl nem is tudom milyen van van a Passport alatt. Azért nem tudom, mert nem érdekel, nem kell, nem számít, egyszerűen megy. Annyit tudok, de komolyan, hogy 4 magos a CPU és 3Gb ram van benne. Azt is csak azért, mert a Z10-hez képest + 1Gb, az meg 2-es volt. Antutuzzatok, mi használjuk a telefont arra amire megalkották.
dzsi23! Én akkor olvastam a Z10 tesztet amikor kijött, tetszett. Symbian bedőlt, kellett valami, véletlenül megláttam, hogy a Z10 már nem horror áron megy. Megvettem, tetszett, folytattam a vonalat. Ebben semmi "játék" nincs. Nem vagyok üzletember, de ha valamit meg akarok csinálni azt meg tudom vele, legyen az bármi. Kapcsolattartásban nagyon jó. Bnőm is BB-s. Úgy meg a BBM nagyon jó. Röviden: Más!
helixP! Horror ami az andoid mappákban zajlik én azt mondom. Káosz töredékfájlok miegymás. Feltűnt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fujifilm X
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Medence topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Update 07.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest