Új hozzászólás Aktív témák
-
t04ccm
csendes tag
Nos, szerencsére megoldódott a probléma:-) A Weather Channel nevű időjárás jelentő App. okozta a galibát. Be volt állítva bizonyos időközönkénti frissítésre, amit sajnos nem vettem észre, és ez vont le mindig a kártyámról. A frissítések kikapcsolásának az opcióját nem találtam, így az App. törlése volt a probléma megoldása. Köszönöm mindazoknak, akik segítettek, hogy megtaláljam a probléma forrását:-)
-
t04ccm
csendes tag
Szia!
Még nem raktam fel a Cell managert, de észrevettem, hogy tegnap óta ki volt kapcsolva az adatszolgáltatás, és mikor ma visszakapcsoltam, újra vont le a kártyámról. Azért kapcsoltam vissza ,hogy wifin keresztül netezhessek, mert e nélkül nem engedett, még wifin keresztül se, pedig mindent átállítottam hotspot böngészésre. Nincs valami köztes megoldás, hogy tudnám bekapcsolva hagyni, úgy hogy ne vonjon le? Vagy nem az adatszolgáltatás opció a hiba? Vagy van esetleg más opcoó?
-
t04ccm
csendes tag
Sziasztok! Nemrég vettem használtan egy ilyen készüléket, nagyon jó telefon:-) De van egy problémám, amire remélem valaki tudja a választ. T-mobile-os vagyok, Domino kártyával használom, és azt vettem észre, hogy valami nagyon húzza le a pénzt a kártyámról:S Észrevettem, hogy a bejövő sms-k, és hívások után is von le pénzt. Mit kell beállítanom, hogy ez ne történjen meg? Válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- iPhone topik
- Total Commander
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- LEGO klub
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest