- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Magisk
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volkov
senior tag
Hogy jön ide most a vinyó?
Nincs bajom a felhőkkel, én is használom most is (Google)
Leírtam már, de akkor újra: nekem mindössze annyi bajom van, hogy egyik szolgáltató sem garantál semmit se.Csak a tapasztalatomat akartam amúgy megosztani, hogy én hogy jártam az egyik nagy felhővel.
-
Volkov
senior tag
A készülék része volt az integrált feltöltő izé, de ez mindegy is a témát illetően.
Megszűnés szempontból minden oké volt, nem mondtam, hogy nem szóltak. Jött levél hónapokkal előtte, meg csináltak letöltő linket, korrektek voltak.
Csak idegesítő, hogy semmibe sem lehet megbízni, nem számít mekkora a cég és mit ígér.Egy darabig az OVI megszűnése utána az otthoni FTP-mre pakoltam fel a képeket amit fórumokban meg akartam osztani, na azt meg a routerem nem bírta..
-
Volkov
senior tag
Nem vártam, hogy mindig elérhető legyen.
Csak leírtam a tapasztalatomat a felhős dologgal kapcsolatban.
Amúgy ha fizetek érte se garancia, hogy 100%-ig mindig elérhető, az adatokért meg pláne nem vállal senki sem garanciát.
(Egyébként a telefont megvettem, gondolom az árába belekalkulálták anno a szolgáltatások árait is, tehát az se volt teljesen ingyenes)Nem azért idegesítő az hogy kihúzzák a dugót, mert nincs meg máshol. Megvan máshol is.
Én nem adatmentésre használtam/használom a felhőt, hanem megosztásra.
De pl. a PH! fórumba is beillesztesz egy képet, x időd van szerkeszteni, utána heló!
Törlik a képet/tárhelyet, akkor utána nincs ott semmi, szerkeszteni meg nem lehet. -
Volkov
senior tag
Jó dolog egy felhő.
Míg meg nem szűnik... vagy amíg elérhető.Anno mikor megvettem a Nokia N86-ost mint csúcs-fényképezős mobilt, akkor kezdtem el a Nokia "felhő" megoldását használni.
Összes kontakt lista elmentve. Fontosabb doksik is ott figyeltek fent.
Plusz a lényeg, hogy amit fotóztam, egyből került fel, mindent tök jól meg tudtam osztani, be tudtam linkelni fórumokba, stb.Most azokban a postokban ott figyel egy "404 error".
Ha akkor valaki azt mondja, hogy egy akkora cég, mint a Nokia lelövi a felhőjét, körberöhögöm.
Erre tessék.Én a legnagyobb gondnak azt látom ezekben, hogy bármikor kihúzhatják a dugót.
És ez bármelyik szolgáltatóra igaz.
Most google-t használok, és műszakban dolgozom. Kerekedtek a szemeim múlt héten az esti műszakban, mikor a gmail és a gdrive közölte, hogy sorry, karbantartás van. Kár, hogy Nekem pont akkor kellett volna valami
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- 3D nyomtatás
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest