- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
amanoba
őstag
Azt kell mondjam bölcsészként, érthető, élvezhető, imádom..sőt barátnőm is, pedig neki néha magyarázni kell egy két dolgot.
-
Jim-Y
veterán
Engem Leonard gesztusaiban idegesít, Sheldont nagyon bírom
-
BITBOYS
addikt
-
[balu]
tag
Leonard és Penny tényleg eléggé illettek egymáshoz (bár nekem azért hiányzik az az időszak leginkább, mert akkor voltak a legjobb Sheldon-Penny jelenetek
).
Raj viszont remélem hogy barátnő nélkül marad, ami a beszédproblémája miatt esélye. Mégiscsak furcsa lenne, hogy egy ennyire geek társaságból mindenkinek lenne.
Én is utálok ennyit várni az új évadra (úgy is, hogy a TBBT nem a kedvenc sorozatom, hanem talán mostaniak közül negyedik). -
Nem tudom, de amikor a harmadik évadban összejöttek (Leonard és Penny), úgy tűnt, hogy eléggé összeillik a két karakter. Sheldonnal és Amy-vel egyetértek, ha a fél rész róluk szól, elég unalmas. Leslie jó volt, mert Leonardnak bejött, de Shaldonnal utálták egymást. Kíváncsi vagyok mi lesz Raj-al, mert már csak neki nincs barátnője (bár Sheldonnak is csak lány barátja van
). Utálom, mikor az évadok közt ennyi kell várni...
-
[balu]
tag
Az orvos tényleg sokkal jobb volt, de nekem Leonard barátnő nélkül a legszimpatikusabb. A "Shamy" jelenetek változók szerintem, amikor rövidek, akkor nagyon tetszenek, viszont mikor túlhúzták párszor kifejezetten rossz is volt a páros. Amy jeleneteit a "barátnőivel" jobban szeretem
Prya meg szerintem nem borzalmas, inkább csak unalmas. A kedvenc női szereplőm a régebbi évadokban Leslie volt, nagyon sajnálom hogy eltűnt. -
SPOILER
Nekem Prya nem jön be...bár kellett a csavar, de nekem nagyon nem szimpatikus. Leonard előző barátnője (az orvos) jobban bejött. A legjobb karakter "Shamy", annyira egyformák, főleg a kémkedés most, hogy Penny féltékeny lett.
SPOILER vége
A lényeg, hogy ennyire eltalált sorozatot rég láttam, hozza az "Egy rém rendes család" szintjét, anno azon is ennyit röhögtem.
-
-
Thome
veterán
-
[balu]
tag
Tényleg nagyon jó sorozat.
Bár szerintem az első két évad után kicsit romlott a színvonal, főleg az új karakterek miatt. -
EczkE
veterán
Nem nekem való. Egy rész mutatott kocka haverom, nem fogott meg. Inkább a HIMYM.
-
-
Thome
veterán
4. Évad elején megszakadt nálam a nézése, mert nem bírtam volna ki egyesével megnézni. Majd folytatom egy kicsit később...
Tényleg brutáljó a sorozat, de csak eredeti angol nyelven, feliratozva! A magyar szinkron valami ótvarszar. -
Szerintem a világ legjobb sorozata. Alig várom már szeptember végét, kezdődik az ötödik èvad.
-
Ice!?
őstag
himym -höz viszonyítva milyen?
-
darál0w
Jómunkásember
1-2 rászt láttam belőle...tervbe van véve a teljes
-
momo2828
tag
Egyik legjobb sorozat
Én is pont most nézem azt a részt ahonnan van a kép
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Windows 11
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest