Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaiku
senior tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Ez is oda fog ...
-
Dave567
veterán
Olyan nincs.
Nem sok multival játszom, mert van életem.
De pl a bugokat a 3-ból se sikerült ki irtaniuk, a fegyverek tárazásnál még mindig nem lesz teli a tár, eltűnnek a fegyverek, újra élesztéskor, az utolsó Dlc-ben, a hang elmegy, és még azok amiket leírtam még megvannak,
Jó pár év után, ami elvileg a legjobb játék

-
Dave567
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Látszik, hogy bf-s vagy, de nem csak a 4-ről volt szó, azt inkább hagyjuk, amit 1 év után tesznek rendbe az nem játék.
De játsszál tovább bf-et, az meglátszik..
-
Dave567
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Mond ezt az összes haverjaidnak is.

-
lofagi
addikt
Igazából sose értettem ,h miért kell a CoD-ot a Bf-hez hasonlítani vagy épp fordítva. A két játék kb abban egyezik ,h mind2 fps és valamilyen háborús témát dolgoz fel és kb ennyi.
A közösséggel se értem,h mi a baj. Aki szereti a játékot az védi aki nem az nem, de ez minden játéknál így van. Nem igazán találkoztam olyan játékkal amibe ne lennének hibák.
Szerintem a Bf a maga nemében igen is különleges és egyedi. Ennyire különböző harc stílusokat egy játékban vagy akár egy pályára összesűríteni más kiadó nem tudott. Légi, földi, vízi egy közegben nem nagyon van másik. S ha ezt mag tudja tartani magának akkor minden rendben lesz a sorozattal.
-
Dave567
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
BC2-vel kezdtem, eladtam, nem tetszett, hogy egy rakás golyó kellett az emberbe, COD-ozgattam kicsit, utána, jött a Bf3, na mondom fasza lesz, hát nem igazán, akkor jött a 4, az se volt király, elvileg egy év után rendbe rakták, közben minden oldalon csak a Cod fikázást olvastam a battlefieldesektöl, mikor ez a játék is ugyan olyan szar.
Jelenleg is bf3-azok, mert az előző accountomat eladtam, de ezt beszereztem megint ingyen, azt mondták ez jó játék, amiben nem hal meg a forma egy GL-től, átugorja lazán a tank lövedéket, úgy hogy meg se érzi, a LAV fent akad egy szalagkorláton, egy tank a dombon nem bír felmenni, nincs kihajolás, bele tudsz menni a falba, úgy hogy csak a fél tested látszódik, és kempelsz, beugrasz/lehasalsz/és még mindig kapod a lövedékeket, a hittreg miatt, meg a lag miatt is.

Sajnos ez egy COD 4 után siralmas, és nem nevezném játéknak sem csak mert jobb a grafikája, meg járművek vannak benne, de tök mindegy, mert a bf közösség akkor is szeretni fogja, akár milyen szutyok is.
De minél többet jászom ezzel, annál jobban utálom a bf-et, meg a közösségét.
Bf3-at nem tudták rendbe rakni, bf4nél 1 év kellett, bf1-be még vannak hibák amiket olvasok, kíváncsi leszek ez mit fog hozni. -
CptAdamica
nagyúr
Áruljátok már el, hogy miért annyi ultra gáz a protézises csaj, hogy mindenki ezen tud lovagolni?

(#75) Dave567 Amúgy te ott voltál már a BF1 kezdeti fikázásán is, a BF4-én is, talán a BF3-nál is. Áruld már el, miért követed nyomon még mindig azt a játékot, amit utálsz? Ez valami különös perverziód?

-
shifty!
senior tag
válasz
maximilian4
üzenetére
Azért szépen sikerült átmenni flame-be a kb. 2 mondatos megjegyzésemről, miszerint az előzetes gameplay videó alapján ennek már köze nincs ahhoz, amit régen egy CoD1 - CoD: UO nyújtott játékhangulatban / játékélményben...
Igen, aláírom hogy egy VH-s játék, ha már készül ilyen a történelem legborzasztóbb eseményeinek feldolgozásaként, nem a horrorisztikus fasizmus/kommunizmus háborús manifesztációjáról kell hogy szóljon, senki nem kívánja, nem kívánhatja, hogy ezt bárkinek is újra át kelljen élnie.
Én sem erre gondoltam, hanem a fémkezes SzuperWumenre, az ablakon emeletről tigrisbukfenccel kiugrálós katonákra és társai...
De azt nagyon csipázom, amikor megmondják egy kommentből, hogy tizeniksz éves gémerszékes rokkantagyú elhízott pöcsköszörű vagyok, aki összefossa magát, ha hozzászól valaki este a sötét utcán.
Az efféle látatlanban ítélkezés és általánosítás mindent elmond arról, hogy mi megy mostanában például ebben a Ph-s fórumközegben, ahol mindenki Szupermen a valós életben, értetek mindenhez (is), és mindenki más nem, hanem idióta / retardált / elhízott / bitkoinmájner / egyéb, ahol a megfelelő aláhúzandó.Gratulálok minden utálkozó hozzászóláshoz Neked, és az előtted szólóknak is, amivel gyarapítottátok méltán hasznos hozzászólásaitok számát, és amivel építettétek a közösséget.

-
csongi
veterán
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Sajnos beneztem, megvettem
8K banta. Sosem ugrottam be igy jateknak. Ez van.
Emiatt es a tobbi atomeromuves jatek miatt nem koltok fel millat egy nyanvadt pc-re
.
Ha terheles kell a GPU-nak adok neki tobb szurest oszt jolvan
.
Amugy igen egyre tobb Vram fog kelleni, de dx11 alatt sok jelentosege nincs, megvannak a korlatai az Apinak.
Kiderul merre tovabb.BF:
Kivancsi vagyok lesz e ujra rendes repulozes lehetosege, mint BF4-be. Az jo lenne.
.
Az elozetes igazi hatasvadasz, jol osszevagva.
.
Felporget. -
Fitzgerald
veterán
Oké, viszont van egy rakás játék ami olyan fosul van kódolva, hogy egy bizonyos százalékát használja bármely CPU-nak (pl. ARMA-sorozat tipikusan ilyen). Ergo ha van egy mittomén...6700k-d 4.8GHz-en, és egy FX8300-ad szintén 4.8GHz-en, akkor is csak 30%-os lesz a cpu kihasználtság.
Viszont clock/clock a 6700k kb. a duplája számítási teljesítményben a 8300-nak...érted a problémát?"FHD nem egyenlő 4K-val."
Persze, de a nem fosul kódolt játékok esetében normál esetben ez meg úgy néz ki, hogy erős GPU mellett ahogy növeled a felbontást, úgy lesz egyre kisebb a terhelés a CPU-n. Szóval pl. egy Battlefield 1-ben 1440p-ben még el is tudom képzelni, hogy nincs procilimited.
Persze ettől még tökre elhiszem, hogy ez egy szarul optimalizált játék. Engem nem izgat különösebben, nem fogom megvenni.
A DX12-től meg nem várnék csodákat.
Nem egy játék van ami konkrétan lassabb DX12 alatt mint DX11 alatt, akárhogy is machinál a teheléssel a DX12. A végfelhasználót leginkább az érdekli, hogy gyorsabban fut-e az adott program, vagy sem.
A Vulkan a helyes irány, reméljük egyre több játékban fogunk vele találkozni a jövőben. -
BoB
veterán
válasz
maximilian4
üzenetére
Nyilván nem háborús borzalmakat akarnak, csak ugye nem akarod érteni mert neked tetszik a játék.
Ennyi erővel buborékokat is lövöldözhetnének a fegyverek és ha valaki felhozná már háborús borzalmakat akar, de marha...
-
csongi
veterán
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Ezen a játékon kívül még mindennel tudok játszani.
Messze túl van ez hájpolva. Falakba majd 3év múlva ütközök.
.
Nem default beállításokkal megy az FX.
FHD nem egyenlő 4K-val.
A szóban forgó játék CPU kihasználtsága 36%, Memória 10 giga Vram meg túlcsordul
Van még min dolgozni.
Nem ezen a CPU-n fog múlni, hogy 40 fps leesik 20-ra egy lövésnél
miközben a játék a CPU 1/3-át sem használja ki, de 10Giga memóriát igen
miközben a telepített játék 35 giga.
Ekkora szutykot még a COD-nak sem sikerült össze hozni, pedig melóznak rajta rendesen
A DX 12 meg pont a CPU-t vonultatja háttérbe, és a kihajtja meg nem hajtja a múlt árnyéka lesz.
A VGA lesz a döntő. Váltani meg bőven ráérek, mikor végre rendesen meg lesz a DX12 api támogatás a játékírók részéről.maximilian4: +1
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
maximilian4
üzenetére

Ennyi. -
Fitzgerald
veterán
Full HD-n nagyon durva cpu limited lehet alapból, még egy 1060-al is.
A 3 giga vram meg manapság hurka, pl. a 3 éves GTA V is megeszik annyit high-on 1080p-ben.
Ettől még elhiszem hogy szarul optimalizált a játék, mások is írják sokkal komolyabb konfigokkal.
Nálad viszont a köv. logikus lépés egy Ryzen 5 2400g lenne, annál nem nagyon van most jobb ár/érték arányú budget proci. AM3+ vonalon hamarosan már csak falakba fogsz ütközni mindenhol, főleg 1080p-ben. -
csongi
veterán
válasz
Fitzgerald
üzenetére
FHD felbontasban, medium grafikai bellitasoknal a 3Gb memoria keves.
Nyilvanvalo, az AMD keves es az I3 a megoldas
. -
maximilian4
addikt
Épp belekezdtem már az írásomba amikor megláttam a tiéd. Én is valami hasonlót akartam írni. Egy játéktól senki ne várjon háborús realitást, mert azt semmi nem adja vissza. Azt vagy átéled vagy szart sem tudsz. Sem egy film, sem egy játék nem fogja azt visszaadni mikor valaki a saját szemével látja a borzalmakat, saját bőrén érzi a fájdalmat, az ő lába alatt remeg a föld. A mai fiatalok kotkodácsolnak a realitás miatt, amit elvárnak gaming székből ülve csipszet zabálva egy JÁTÉKTÓL, de egy rekesz ásványvizet nincs erejük megemelni, sorkatonaság elől meg menekülnének. Egy kitalált anorexiás pajzsmirigyhormon problémás dülledt szemű momo alakot meglátva a telefonjukon összeszarják magukat meg öngyilkosok lesznek.
-
csongi
veterán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Megvettem.

Eletem legnagyobb baklovese volt.
Szaggatas es laggolas az egesz jatek.
Otimalizacio zero kategoriaba esik. Van mit reszelni rajta, de mire megoldjak, reges regen elavult lesz. -
dargelot
senior tag
A napi szint és az összes vásárló más. A diablo 3mat csak pár ezren tolják napi szinten mégis 20milliót adtak el belőle. A bf-eknél is pl a bf 3mal alig játszanak pár százan és 9 milliót adtak el belőle.
A 20-30-40 ezres napi átlag létszám több millió eladást is rejthet, de az ugyan ennyi vásárló csak pangó szervereket fog produkálni. -
dargelot
senior tag
Mint írták, ha egyszer erre van kereslet. Nem a kiadóban és a fejlesztőkben kell keresni a hibát, hanem a fogyasztókban. Anno pl a bf széria próbált újítani, sokkal jobban mint a CoD, de egyszerűen a mainstream játékok a kelendőek nem a realisztikus FPS-ek ahol fél perc újratárazni. Nem hiszem hogy ez a tendencia flame-elésre adhat okot, egyszerűen el kell fogadni.
-
lofagi
addikt
Persze, mivel erre van igény, ha nem erre lenne , nem fogynának ezek akkor változtatnának rajta. Senki se dob ki az ablakon több milliókat, csak azért, hogy legyen 10-20e ember akinek készítsenek játékot. Szomorú vagy sem, ez van. Megértem őket is, nem akar senki azért dolgozni,hogy aztán ne legyen meg a gyümölcse.
-
Dave567
veterán
Ez így van, mert a CODOSOK és a Bugfiledesek mind elvetemült fogy@tékosok, nekik a szar is megfelel, ahogy olvastam a topicjukban, nem kell más, mert ez volt régen is, nem mernek újítani, más játékok felé nyitni, ezekért a szutykokért rajonganak, nem számít nekik semmi.
Ezért nem változtatnak semmit a játék készítők, ugyan azt a szart nyomják le a torkotokon. -
Lenry
félisten
világháborús hangulat?

mármint, hogy lebombázzák az otthonod, a vörös hadsereg végigkeféli az összes nőrokonodat miközben épp a karod fűrészelik le a világ végén egy olyasvalaki lövésének köszönhetően, akivel soha nem találkoztatok, semmi bajotok nincs egymással, csak egy rajzolt határ két oldalán születtetek?
mert ez a háborús hangulat.
minden más meg játék, a villogó effektek száma meg a pörgés sebessége irreleváns ebből a szempontból. -
Polllen
félisten
Kár, hogy a BF1 vonalat járatják csúcsra.
Nekem BF4 stílusban jobban bejönne.
-
Raysen623
veterán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
A két példa közt a különbség azért óriási! Egy Hori-nál megmarad az aim assist, míg a kontrollert egy autós játékban is be tudod úgy állítani (pl. GT Sport) hogy nem a joy-al kormányzol, hanem tekergeted a levegőben a kormányhoz hasonlóan, csak ellenállása nincs (force feedback).
Van aki ezt csalásnak fogja fel én exploitnak és valóban elég idegesítő a nagy szakadék miatt. Persze mások szerint ez mulatságos, de 40e forintot nem ad ki érte az átlag ember. -
ProEvoFan
nagyúr
Semmi csavar.Egér, bill párossal játszol ott, ahol a játékosok többsége kontrollerrel játszik.Valakinek ez csalással ér fel, másoknak meg olyan, mint multis autoversenynél a kontroller vs kormány.Pl a Hori Tac Pro más hivatalos sony periféria.Ugyan ez kapható xboxra is.
-
Fitzgerald
veterán
Egyetlen multis shooter lesz idén, amit megveszek. Illetve azt a retkes PUBG-t megvettem már, de nemtom minek mert kb. játszhatatlan az elbaszott audió miatt. BF1-ben is van vagy 600 órám eddig, még egy évig tuti nyomom azt is. Én tökjól fogok szórakozni, a trollok meg bekaphatják.

-
Dave567
veterán
Mi ez a dedósoknak készült szutyok????

-
hombre[EU]
nagyúr
Realisztikus világháborús játékot akartok? Az olyan,hogy hajnalban beléptek a szerverre és délután 2-ig lövészárkot ástok

-
-
ProEvoFan
nagyúr
Tényleg, itt mikor jön az open béta?
-
Silεncε
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Kipróbálnám ezt a "mesterművet", csak éppen konzolon nem elérhető.

-
Aki rendes háborús játékkal akar játszani az megveszi a Post Scriptum című mesterművet. De mivel ilyet senki sem akar játszani, maradnak bunnyjumpos, 360 noscopeos, codos battlefildes fércmunkák a rivaldafényben.
-
shifty!
senior tag
Akármilyen is lesz, tanulva a BF1 "világháborús hangulatidézéséből", valószínűleg ez is a rohangálva hentelésről fog szólni, a látványvilág biztos odaverős lesz, csak nem fog visszaadni semmit a világháborús hangulatból, ami amúgy lényeges kéne hogy legyen.
Nem előre ítélkezésnek szánom, mert ki fogom próbálni és kiváncsian várom a CoD
W2 után de ennél a COD1 - COD
O-nak ezerszer háborúsabb hangulata volt -_- 
-
ProEvoFan
nagyúr
A mai többségi gémer társadalomnak ez kell, nem a realisztikus háború.Skinek skinek és skinek meg egy kis színes szagos skin.
Ha mégsem erre vágysz, akkor keress a steamen realisztikus fpseket.Csappangó játékosbázisával együtt meg is találsz párat.
Ez van sajnos.Sajnos?Megszoksz vagy megszöksz tipikus esete. -
csiki_92
aktív tag
válasz
noPublicFG
üzenetére
Nem az előzetes alapján. Bad Company 2 óta megvan mindegyik BF (kivéve Hardline), mindegyik tetszett. Illetve már volt egy alfa teszt is...
-
Benito94
tag
Elég fájdalmas azt látni, hogy egy egészen realisztikus és mondhatni korhű játékból ilyen sz@rt tudnak összehozni. Egyáltalán nem biztos, hogy mag a játék rossz lesz de ezek a trailerek egyáltalán nem adják vissza a 2.vh érzést amit én személy szerint nagyon vártam. Mert ezzel az engine-el szerintem egy nagyon hangulatos látványos és mondhatni realisztikus játékot is össze lehetett volna hozni. Számomra csalódás, hogy szinte minden játék követi ezt az elcseszett aprítós trendet.
-
Jhonny06
veterán
A látvánnyal sosincs gond (a trailerekben legalábbbis), de attól még mindegyik játék egy kaptafára készül, ez is ugyanolyan szar lesz, mint a többi. Sikerült elérni a COD szintjét (ami azért szép teljesítmény, valljuk be őszintén).
-
Tyrel
őstag
Szerintem egyszerű a képlet, októberben kell váltani egy éves Origin Access Premier-t aztán ha vacak lesz a BFV még mindig kitart az előfizu az Anthem-en át is bőven, azt meg nem szúrhatják el... mármint nyilván mindent e lehet rontani, de nem engedhetik meg maguknak hogy az Anthem is rossz legyen...
-
eeXaa
addikt
válasz
VágniValó
üzenetére
"Ezzel a game-el kaszálni fognak szépen." ...egyenlőre nem úgy néz ki... a pre-order számok siralmasak... ezért nyalnak most egy ilyen stílusú tréler-el... nomeg a játékért felelős nagyfőnököt is menesztették, az "akinek nem tettszik a játék ne vegye meg" beszólása miatt.... mindezt a női katonák, arcfestés stb. miatt háborgóknak szánva... én megvárom a teszteket biztos ami biztos..
-
Kaiku
senior tag
Hát, szerintem ez minden csak nem BF. Emberek csak ugrálnak mint a szöcskét. Megint az über sniper és a Hellriegert lesz a nyerő. Német hiába megy és lő a Tigrissel, mint ha ott sem lenne, a gyalogság átrohan rajta, hiszen tudják, hogy nekik van igazuk. Már csak a legyőzhetetlen, robot kezű cyborg nő hiányzott, mikor darabokra szedi a Tigrist.
Realitása a játéknak egy nagy 0. -
Raysen623
veterán
válasz
noPublicFG
üzenetére
Amint látod van még olyan aki elveszti a fejét egy ilyen előzetes miatt...
-
-
csiki_92
aktív tag
Egyre jobbak ezek az előzetesek (mondjuk az elsőnél csak jobbat lehet csinálni
). A játék előrendelve 
-
Silεncε
őstag
A bétát valszeg kipróbálom (az alfához kaptam mindkét alkalommal kulcsot, persze PC-re, ami most ment tönkre..
), de szerintem ez nekem kimarad. Majd ha jön Accessbe -
-
Tyrel
őstag
válasz
B.Á.L.!.N.T
üzenetére
Megfelelő mennyiségű optimizmussal megtámogatva a szakadékba hajtás felfogható ugratásnak...

Amúgy ha jól emlékszem kb. pont fele annyi km/h-val ment egy ilyen cucc mint ahány tonna, szóval valóban ugratni a Holdon se lehetne vele, szerintem...

-
House of the rising sun jó, de ehhez a trailerhez nekem nagyon idegesítő volt, a végén a The Beast a Sicario-ból, már kedvemre való. Ezzel a game-el kaszálni fognak szépen.
-
válasz
Meteorhead
üzenetére
Én olvastam Otto Carius Tigrisek a sárban című könyvet, tigrissel soha nem ugratott senki ... Ennyit a bf 5-ről

-
Raysen623
veterán
Csakis valamilyen erős akció keretében a BF1-ből tanulva. De lehet kihagyom mert nincs kedvem a XIM-esekkel szórakozni.

A vidi szokás szerint hozza amit kell, de ugye ilyen élménye az embernek soha nem lesz cserébe továbbra sem fogunk semmit látni a folyamatos robbanások és törmelék miatt, a golyók meg majd "tudják a dolgukat". -
Meteorhead
aktív tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Az anekdota szerint lehetett vele.
-
hombre[EU]
nagyúr
Télen lehet kiprobálom. Nekem az új cod is tetszett,jó kis pörgōs game lett. Ha lenne hozzá S&D köret nélkül (uav,heli,rakéta stb.) még ki is próbálnám.
Épp ma olvastam,hogy a RDR2 és cod eléggé odab*szott a bf elōrendeléseknek. Ha féláron adják decemberben lehet beruházok rá -
Persze, mert a tigrissel ugratni szoktak.
-
duvi
nagyúr
A trailer nagyon ütős és a zene is sokat dob rajta (House of the Rising Sun örök darab), de ettől ez még csak egy mozi marad
Jobb ha megvárjuk, hogy a játék milyen lesz ... -
lofagi
addikt
Ezzel kellett volna kezdeniük. :]
(#1) adamssss: Szerintem az I. VH se olyan volt, mint ahogy a BF1-ben van, de mégis szerettük, máramennyire.

-
A grafikával és a látvánnyal tényleg nem lesz gond, de ez nem tudom hol 2. vh. Kb. pörgősebb mint eddig bármelyik BF vagy CoD pedig azért a 2. vh még nem erről szólt...
Azért várós.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- alza vélemények - tapasztalatok
- Yettel topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Windows 10
- Egyre meghatározóbb az internetes életben a Reddit
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azért be ne csússzon a sportszelet magadtól.
(Érdekes, hogy a van életedbe belefér, hogy egy olyan játék topikjába írogass, amit utálsz, már vagy 5 éve.

De tudom, te mindig fennakadtál a tankkal a pálya elején, ezért nem találtál el senkit. 

.

W2 után de ennél a COD1 - COD
), de szerintem ez nekem kimarad. Majd ha jön Accessbe