Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N91 - Elvis él
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
pászka
tag
Én már három éve napi szinten használok egy sony sbh 50-et nagy megelégedéssel. Még mindig hibátlanul szól és az eredeti elemmel hozza a napi 5-6 órát.Bár van még a asszonynak is egy sbh 80-sa de nem használja úgyhogy majd el kobzom tőle ha egyszer kimúlna az 50-es.
-
.DLL
veterán
A Beyer típusa, a hangkarakterhez méltóan lehetne BT770i
-
suckall88
tag
Vajon a Beyer tökéletesen együttműködik az iPhone-al? Fel tudom venni távirányítóval stb.?
-
Cold5
senior tag
Rendeltem egy ilyet (Byron BT) - 20e Ft volt... most nulláztam le a fülesem. Kiváncsi vagyok milyen lesz!
-
tomcat78
őstag
Az én olvasatomban a cikk:a beyer gyártott egy főként modern zenékhez kb jól használható fülest....a samu pedig egy headsetet,ami nem igazán alkalmas zenét halgatni,de kivállóan lehet rajta csevegni pl futás(
)közben...Érdekes,a samsungnak ez a dolog nem megy,nem tudom minek eröltetik.Vagy csak nekem nem volt szerencsém halgatható minőségű füleshez tőlük??(bár ezalól nem sok mobilgyártó képez kivételt,azok közül amiket halottam)
-
big-J
őstag
Megvárom a xiaomi piston wireless-t, hogy értelmes áron kapjam ugyanezt vagy jobbat.
-
motown5l
senior tag
Nagyon nem jók ezek a fulesek. Kényelmetlenek.a tavirányító nagyon megfesziti a vezetéket. És nem lehet forgatni a fejet. Az enyemhez van pedig csipesz is, amit a felsomhoz kel kapcsolni hátul a nyakamnal. És még úgy is kényelmetlen. Nem nagyon ajánlom senkinek.
-
darvinya
titán
És akkor megint eljutunk BT-val kapcsolatos problémához, hogy mindkét félnek kell tudnia ugyanazt az összhanghoz.
Ráadásul APT-X, csak AAC mellett működik. -
Kasya
nagyúr
Egyiket sem
LG HBS 900, olcson (fele-harmad aron beszerezheto meg talan).
A Bayer erdekesnek tunik nekem. Szivesen kiprobalnam.
-
Gilberto
aktív tag
Csak azt tudnám, hogy ez a szilikonszerü izé, minek kell a Samsungra. Baromi kényelmetlen dolog.
-
nofi
addikt
Szerintem elég nagy robbanás előtt állnak most a BT fülesek, fejesek. Fülhallgatóból egy JLab Epic2-vel szemezek (hasonló árkategóriában, mint a tesztelt darabok), csak sajnos Európában nem igen találni
-
Franklin
addikt
Köszönjük a tesztet, de azért berakhattatok volna egy teljes képet is a fülesekről.
Rá kellett gugliznom, hogy is néznek ki teljes valójukban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Bluetooth fülhallgatók egyre nagyobb teret hódítanak mobilos fronton, a középkategóriában pedig nagyon jó kütyüket lehet találni.
- Formula-1
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása,alulfeszelése
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Peugeot, Citroën topik
- Energiaital topic
- Óvodások homokozója
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Megvált az Altera többségi tulajdonától az Intel
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple MagSafe Charger töltőkábel - Új, csomagolásbontott
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Nagyon ritkán kapható Asus Rog phone 6/6Pro Aeroactive cooler! E-sport hûtôk!
- Könnyebben megjegyezhető mobil számok, olcsón! /Yettel Telekom és One
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest