- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Snapdragon lapkára épülhet a következő Samsung strapamobil
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBERTOH
őstag
Nekem a Sagem myv 55 jutott eszembe még 2004-ből, ami tudott ilyet
De most hogy így bele gondolok: a Sony J6-om is tudott ilyet, az meg 2001-ben jött ki
[ Szerkesztve ]
ez a kedvenc aláírásom
-
törölt tag
Amoleden a Samsung I8910 HD Omnia is ilyen ólvéjz ón volt, valahol be lehetett a gyári szoftban is kapcsolni.
Hogy aztán ez volt-e az első, passz, de régebbi, mint a Note széria. -
atikó
őstag
Nokia!
-
L.Levy
csendes tag
Ezekről a ki találta ki hamarabb mindig az jut eszembe amikor az első iphone bemutatásra került ott is Steve azt mondta ez az első a legjobb a legtutibb all in one de mint tudjuk jóval előtte voltak hasonló készülékek, csak az ő megoldásuk volt felhasználó barát és persze a marketing is sokat dobott a dolgon.Kár is ezen lovagolni hogy ki volt az első, aki a legjobban tud megvalósítani egy dolgot az lesz a befutó függetlenül attól, hogy ki mikor találta ki/fel.
-
Button
aktív tag
kérdezik mindezt úgy, hogy azzal a batár ujjlenyomat-olvasóval úgy néz ki a telefon, mint bármelyik samsung..
szörnyű nézni mi lett a motorolából a lenovo révén.. -
Baggins86
aktív tag
Van még olyan, hogy motorola?
-
MrPetya19
addikt
válasz Georgexy_hun #58 üzenetére
Ja, szerintem is. Meg az éjszakai mód is jó volt.
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
ghiottone
nagyúr
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Georgexy_hun
tag
Nokiáé volt és máig a legjobb. Saját képet is lehetett berakni, időpont alapján változott ha akartuk. Most külalakban a HTC ICE view néz ki hasonlóan, de az meg nem. Always on.
Samsung Galaxy S23 Ultra- Dell XPS 17 L702X - MSI X470 Gaming Plus Max - AMD Ryzen9 3900X - Nvidia RTX 2060 Super - 32 Gb DDR4
-
Pálin(t)ka
tag
Nem tök mind1? Inkább használták volna továbbra is, senkit nem érdekelt volna, hogy ki találta ki, ha jól működik...
-
martin66
senior tag
Mondjuk már évek óta eddig is jelen volt a Nokia illetve most már az MS telefonoknál.
-
joci86
senior tag
A Nokia telefonok nagyon régen (még a monokróm kijelzős, nem "okos-korszakban") tudták már "kikapcsolt kijelzőnél" mutatni az időt, nem fogadott hívást, elmulasztott sms-t. Ha jól emlékszem kijelzővédőnek nevezték a menüben. A funkció lényege igen hasonló.
-
troviko
senior tag
Hát nekem az elsző színes kijelzős telefonom a SonyEricsson T300 volt, és már azon is volt Always on Display, úgyhogy kb. mindenki elmehet a 'csába ezzel a pofátlan melldöngetéssel.
Egy teljesen átlagos, ipari megoldásról van szó, ami már több mint egy évtizede elérhető kb. mindenben.
Annyira gusztustalan az ilyen megoldásokat "saját" "találmánynak" titulálni, hogy na.
Legalább annyira gusztustalan, mint amikor az Apple próbálta levédetni a négyzet alakot, mert úgy néz ki egy iPad, vagy azt próbálták letolni a világ torkán, hogy senki más nem gyárthat ék alakú notebookot, mert az ők találták fel. Természetesen semmi sem igaz ebből, mint ahogy a fenti két cég cicázásából sem.https://www.oldtech.hu/
-
gerii
addikt
A 6630 is tudott már ilyet, de lehet még a 6600 is.
-
ORCA58
addikt
Röhej, hogy ezt találmánynak merik nevezni. A kijelző arra való, hogy tartalmakat jelenítsen meg, ennyi.
-
sBc
aktív tag
Nokiánál nagy zsenik voltak, csak az OS fejlesztéssel elkényelmesedtek és az MS-el meg a véghez jutottak.
Ezt a mindig aktív kijelzőt és még a dupla koppintásos feloldást is ők találták ki évekkel ezelőtt.
Az iPhone 4 formavilága is egy 2007-es Red Dot díjas Nokia GPS vevőre hasonlít nagyon és ma divatos lekerített oldalú és csiszolt kijelzős dizájnt is már 2013-ban megalkotta a Lumia 925-el. -
Fejvadi
nagyúr
Ezek is rájöttek, ha már telefongyártásban nullák, akkor pereskedni kell.
-
-
Ricardo
titán
Ha szó szerint vesszük akkor már a Galaxy S-ben volt ilyen. Bizonyos infók mindig a kijelzőn voltak. Csak akkor ezt még beégésnek hívták
[ Szerkesztve ]
-
Matada2.3
veterán
-
törölt tag
"A Nokia a régi N8-ban meg nem Android telefon volt. Gondolom itt most az androidra fókuszált volna a kérdező."
A kérdező trollkodni is akart, de gondolkodni hülye volt. A technika rendszerfüggetlen, így nem lehet csak androidon belül értelmezni.
"Amúgy meg megértem a felháborodást, mert úgy jöttek ki a feature-el mintha az övék lett volna az első, és senki másnak soha nem jutott volna eszébe."
Mutass egyetlen forrást ehhez, hogy saját ötletként promózták!
-
nagyúr
Nokia N8 Slepping Screen a legfaszentosabb ficsör volt.
Minden nokia N8-osamon ott figyelt. Szerettük!
Igen, nem csak az órát, hanem az Üzeneteket és Hívásokat is jelezte.
No persze nem LCD, hanem superAMOLED volt.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
dz1989
senior tag
Nokia N86 volt először(pixel mátrixos oleden) , az órát folyamatosan mutatta. (Bá elvileg az N85 nek is tudnia kellene. De csak az N86-ban vagyok biztos.)
Habáár bizanyos szempontból a Samsung E710 mert a külső kijelzője oled. És igazából volt egy 4x8 szegmenses felső része amin az időt folyamatosan mutatt. + térerő és akku ikon.
Szerintem igazából a Samsung.
[ Szerkesztve ]
Háromcsillag Galaktikus Jegyze 9 = Samsung Galaxy Note 9. . . "Gondolkodni nehéz, ezért leginkább ítélkezünk." Carl Gustav Jung
-
janeszgol
félisten
Nem tok mindegy? Inkabb az a kerdes, ki csinalta meg normalisan.
-
Nokia
-
Reggie0
félisten
Meg kene reformalni a szabadalmi rendszert es az ilyen piti, nem uttoro fejlesztesekre max 1 ev vedelmet kell adni. (Fuggetlenul attol mondom, hogy ki volt az elso a jelen esetben.)
[ Szerkesztve ]
-
--HARDCORE--
senior tag
-
jacis
nagyúr
Szerintem a Motoroláé a legjobb jelenleg. A Nexus-ok álatal használt megoldás is elmarad tőle.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Akmak
tag
Sony Ericsson, tőlük is a w300i jut most eszembe.
Backup The World and Headphones on! AMD A8 6600k, Asrock FM2A85X Extreme4, Kingston HyperX DDR3 1600 2x2Gb
-
Csapoati
nagyúr
Apple
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
sompetike
aktív tag
N8 nokia.
n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
ForRedGlory
félisten
Manapság már minden hülyeségből cikket kell írni?
-
sefan67
aktív tag
Az a gyártó inkább ne szólogasson be amelyik monthly security patch-et is lusta kiadni.
-
haxiboy
veterán
Ha jól emlékszem egy darabig még a Galaxy S1-en is volt experimental rom-ban olyan hogy az órát folyamatosan mutatta, váltakozó helyeken, és még valami nagyon egyszerű háttérképet is lehetett állítani, ami még mozgott is. Igaz ezt bármilyen lock screen appal meg lehet csinálni, bármelyik telefonon, OLED-en nem is fog sokat zabálni.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
BatchMan
senior tag
Nem értem. A Nokia 3210 is állandóan bekapcsolt kijelzővel volt.
Íme a mostani jogrendszer szépsége, ahol egy kerék egy hidroplánon már találmány, és szerzői jog után kiált... -
Postas99
senior tag
A Nokia csak jelezte (Lumia sorozat) nem lehetett egyből az alkalmazásba lépni.
Amúgy meg megértem a felháborodást, mert úgy jöttek ki a feature-el mintha az övék lett volna az első, és senki másnak soha nem jutott volna eszébe. A kövekező lépés ami átkerülhet más telefonokban a Chop-Chop funkció vagy a twist-es kamera indítás. Esetleg a Jedi mód amit a következő SS *** sorozatban majd átemelnek mint saját találmányt.
A Nokia a régi N8-ban meg nem Android telefon volt. Gondolom itt most az androidra fókuszált volna a kérdező.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
A Samsung fejlesztette valóban értelmes szintre ezt a technológiát.A nokia és a motorola sehol nincsen nagy gagyik.Ezért is savanyú a szölő nekik.
-
Crafter32
őstag
Nokia volt a telefonok nagyágyúja, a kezdett is néhány dologban.
Aztán volt egy "kis" baki megy egy pocsék Windows, de talán újra ott lesz a csúcson.
Nokia az első, mindenféleképpen. -
ghiottone
nagyúr
Amúgy mint értesítés megnyítása azt is tudta már a Nokia vagy csak jelezte, hogy értesítés jött?
Tényleg amoled panelen a legjobb a rendszer - az ips-en megszoktam, de szerencsére vissza hozták a Z szériaban.beyruth82 - na-na. Ez azért nem így van, nézz egy picit utana.
Postas99: Akkor jól emlékeztem. Amúgy ez már csak így szokott történni, mi találtunk fel mindent. Ja és az ambient displayt is átvette a Google a Mototol.
[ Szerkesztve ]
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Gymnova81
tag
A Nokiáé volt.
-
ThorsHUN
őstag
Szerintem meg pont hogy csak az oled amoled samoled kijelzoknel jo ez a cucc, mert egyedul azoknal van az, hogy ha fekete a pixel akkor bizony nem hasznalja, igy energiat sem fogyaszt.
Persze lehet beegek, de akkor ez van -
Amalgam
aktív tag
Lumia
Kedvenc telefonom a Galaxy Note 6
-
MrPetya19
addikt
Szerintem a Symbianos kiráyl volt, a moto meg tudtommal nem always on.
Én a Nokiára szavazok.,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog