- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
core i7
addikt
válasz
Synthwave #54 üzenetére
Az a baj ezzel ,hogy Sandy/Ivy Nehalem alapú de Sapphire Rapidssal teljesen új architectúra köszönt be elhagyják az x86 vonalat. Így nem biztos ,hogy olyan időt állóak lesznek már Nehalem alapúak és lehet az i3 i5 i7 i9 elnevezéseknek is búcsút inthetünk. Elvileg Ice Lake kiamarad és a Tiger Lake lesz az utolsó Nehalem alapú
ráadásul utasításkészletek is minden gennél ujabb és ujabbak jönnek be
-
válasz
Synthwave #47 üzenetére
"Másrészről ha ilyen összegekért vennék processzort, akkor nekem már megérne párezer forintot egy nem szokványos csomagolás, ami úgyis látható helyen végzi."
Na, valahol errefelé lehet az alapvető eltérés köztünk. Szerintem a TR doboza is felesleges fingfogás, mert én nem azonosítom magam azzal, hogy díszdobozban jöjjön egy használati tárgy. A tényleg csúcs szinten én is tudom értékelni a körítést - pl. egy Cray XMP az valóban egy iparművészeti remek a mai napig, na de egy procidoboz...
Hát, lelked rajta.
-
Chaser
legenda
válasz
Synthwave #54 üzenetére
Sokaknak nem opcio a hasznalt - plane dragan -, a legnagyobb baj, h senki nem garantalja h ket het utan nem kakukkol
Nem lehet kiindulni sandy erabol, mintha cpu fronton egy technikai robbanas lett volna tavaly, azt a sandy korszak meg sem kozelitette
10 ev mulva beszeljunk errol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Revolut
- Fotók, videók mobillal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- Intel Core i7-12700 12-Core 3.6GHz LGA1700 (25M Cache, up to 4.90 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I5-8600K
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest