- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xmister
senior tag
Nem tudom miről beszélsz.
Az AMD kijött a 290X-el októberben, az NV rá pár héttel válaszolt a 780TI-vel, ami hasonló fogyasztással még mindig nem volt elég arra, hogy magabiztosan megverje. Ezért volt kénytelen minél hamarabb kihozni egy új generációt a Maxwell személyében ami már a második válasz volt ugyanarra a kártyára, és így 1 évvel később sikerült lenyomniuk.Óriási technológiai fölény, mondhatom.
Ezek után nem értem az ilyen kifejezéseket, hogy "tegyen le valamit az asztalra", vagy a sokak által hangoztatott "le van maradva". -
Xmister
senior tag
Köszönöm az infókat, de félre értettél.
Én arra gondoltam, hogy nem értem, miért mondják azt, hogy késésben van az AMD, amikor átlagban eddig is hasonló időközönként jelentek meg az új generációk.Viszont eddig ez a legpontosabb infó a megjelenésről, szóval köszi mégegyszer.
-
Xmister
senior tag
Ahoz kepest csikszelesseget se valtottak, es nem vadi uj GPU-kkal jonnek, csak a jelenlegiek tupirozott valtozataival igenis kesesben vannak.
Várjuk meg azokat a kártyákat mielőtt ítéletet mondunk felettük.
Engem pl. nem érdekel, hogy teljesen új a chip design, vagy "tupírozott". (Bár a GCN 1.3-as fejlesztéseket nem degradálnám tupírozásnak...)
Ha hoz egy 40-50% gyorsulást, akkor részemről lehet az egy 10 éves chip is tündérporral behintve.Egyébként én sem értem ezt a késést. Az elmúlt években mindig váltotta egymást a 2 gyártó fél-1 éves intervallumban, most sincs ez másként.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest