- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Google Pixel topik
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xmister
senior tag
Nem tudom miről beszélsz.
Az AMD kijött a 290X-el októberben, az NV rá pár héttel válaszolt a 780TI-vel, ami hasonló fogyasztással még mindig nem volt elég arra, hogy magabiztosan megverje. Ezért volt kénytelen minél hamarabb kihozni egy új generációt a Maxwell személyében ami már a második válasz volt ugyanarra a kártyára, és így 1 évvel később sikerült lenyomniuk.Óriási technológiai fölény, mondhatom.
Ezek után nem értem az ilyen kifejezéseket, hogy "tegyen le valamit az asztalra", vagy a sokak által hangoztatott "le van maradva". -
Xmister
senior tag
Köszönöm az infókat, de félre értettél.
Én arra gondoltam, hogy nem értem, miért mondják azt, hogy késésben van az AMD, amikor átlagban eddig is hasonló időközönként jelentek meg az új generációk.Viszont eddig ez a legpontosabb infó a megjelenésről, szóval köszi mégegyszer.
-
Xmister
senior tag
Ahoz kepest csikszelesseget se valtottak, es nem vadi uj GPU-kkal jonnek, csak a jelenlegiek tupirozott valtozataival igenis kesesben vannak.
Várjuk meg azokat a kártyákat mielőtt ítéletet mondunk felettük.
Engem pl. nem érdekel, hogy teljesen új a chip design, vagy "tupírozott". (Bár a GCN 1.3-as fejlesztéseket nem degradálnám tupírozásnak...)
Ha hoz egy 40-50% gyorsulást, akkor részemről lehet az egy 10 éves chip is tündérporral behintve.Egyébként én sem értem ezt a késést. Az elmúlt években mindig váltotta egymást a 2 gyártó fél-1 éves intervallumban, most sincs ez másként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest