- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Magisk
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Hát igen,csakhogy a 780Ti nem desktopról jött,nem is játékra készült az igazán,nem úgy mint a GCN.
Ennek fényében mégis befogta,söt...A maxwellröl meg nem felejtsük el,hogy azonos csíkszélességen van a másik két versenyzővel,és a következő sorozat közép/felső középkategóriás tagja..
-
Asbee
veterán
Nem beszéltem technológia fölényről, a gcn technikailag jobb, csak ez a nagy többséget nem érdekli. Ne viccelj a 780ti ref kapásból 10-12%-ot vert a 290x-re a customok meg inkább 20%-ot. Az felejted el ez a gm204 ez közel sem a felső kategóriája az nv-nek. Ez a 670, 680 folytatása igazán. Ahhoz képest így is csúnyán odaver a 290-nek és X-nek. Halk, hűvös erős. Nekem magyarázhatod nyugodtan, végiglépkedtem mindkét oldalt, tapasztaltam nem csak teszteket olvasok.
Közel sem csak arról van szó melyik melyiket nyomja le. Mindig ide terelitek a témát. Egyszerűen amd-nél sok duma kevés a bizonyítás. A felhasználóknak pedig az kell.
Megint csak nem mondtam olyat, hogy tegyen le az asztalra. Azt mondtam letenni valami gyakorlatit az asztalra. Mantle is jól hangzott csak a ref 980-al több fsp-em van bf4 ben dx alatt mint 290x-el mantle alatt.
Én arról nem tehetek, hogy ülnek a fenekükön és nem jönnek ki semmivel. Ebből van elege mindenkinek amit gazdasági helyzet is jól mutat. (Na meg nem lenne rossz, ha a következő szériában nem 2-3 modell lenne ami bátran kényelmesen használható extra házhűtés, vagy durva hőmérsékletek nélkül)
Nekem a 290 első napos vétel volt vizezve, mert nagy lehetőségeket láttam benne. Ehhez képest nagy semmi lett belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Fotók, videók mobillal
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rövid videón a Titan Quest II
- Futás, futópályák
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest