- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gicz
addikt
iphone 3gs-em van és sennheiser hd555-t választottam mellé itthonra zenehallgatásra, és nagyon jól szól, nem elektronikus és nem hörgős zene hanem progressive metal( nagyon dinamikus változatos hegedű meg midneféle van benne) pl transatlantic és Dream Theater. és tényleg jó.
sennheiserből azért ezt választottam mert bár kipróbáltam AKG-ket is is ennek volt a legjobb hangja az én műfajomban max 30 ezer forintig. a köv sennheiser 50-60 lett volna, jobban is szólt ez tény, de nem 30 ezer forintal jobban hanem mondjuk csak 5 ezerrel.
amugymeg ipod füles vagy bedugó sennheiser cx-300 amiről nagoyn sokan nagyon jókat írnak, most komolyan, amig elbiciklizek egyetemre, városban szélzaj, vagy buszon ülök, vagy csak sétálok, nemnagyon számít hogy az kis füles ipod füles vagy vmi 30 ezer forintos extra. biztos érezni de utcazajban nekem tökmind1.
az átlag mp3 jáccók midenféle gagyi márka 10-20 ezer körül, de a 30 ezres sony hoz kapott fülesnél is sokkal jobb az ipod füles.
mondjuk nekem nm igényem a dübörgő basszus meg a nemtoménmi, az elektronikus zene teljesen hidegen hagy.amugy meg a zenéim nagy része itthon CD ről konvertál 320as mp3.
ha érdekel a zene, sztem érdemes ezt meghallgatnod, ha nemtod mi aza progressive metal,
tekerd [ezt] 8:40 hez az a kedvenc részemhez. ez nagoyn jól szol a sennheiseren és 3gs-en.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest