Új hozzászólás Aktív témák
-
Kleroo
veterán
Ez létezik, DEXnek hívják, és egy jó hubbal etalonjó. (2019es bika i7 alapú laptophoz mérve sem csiga, sőt) Office appoknak van egy speckó módja, kb ugyanaz a felület mint egy pc webes.
bill shortcutokkal is tele vagyunk.
Remélhetőleg 2020ban már állják a versenyt a Snapdragonnal, mert S10nél szerintem már-már ciki a két lapka között különbség, és hogy ugyananannak van eladva.Hodor. Hodor? Hodooor!
-
csongi
veterán
Jo lenne mar ha a bivaly eros lapkak kihasznalalsra is kerulnenek.
Telefon meretbe egy kozepkatos is kiszolgal.
Jo lennne ha vegre monitoron futna egy szovegszerkeszto, makro mentes excel, es az alkalmazasok. Bill eger komboval. -
Segal
veterán
Technikailag megoldhato lenne mert a Samsungnak is letezik ra megoldas.
A problema azzal lesz hogy keveset tudnak belole gyartani igy egy varhatoan 10+ millios ertekesites eseten kellemetlen lenne ha evegett lenne keszlethiany a telefonbol.
Sokkal valoszinubbnek tartom hogy az s11 (vagy aminek majd hivjak) meg s10/note10 fele kameras megoldas lesz es talan a jovo evi note mar kijelzo ala rakott verzio.
Mindenesetre en inkabb egy kinai mobiltol varom ezt eloszor."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
jacis
nagyúr
Nagyon örülök ha az S11 már 120Hz-es lesz. Biztos nagyobb élmény lesz használni.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Schuler888
senior tag
Ideje lenne ujra a sok-sok evvel ezelotti elonyt visszaszerezni, mert egy ideje a snapdragon rendre elveri, megha nem is erezheto modon
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
K0vasz
aktív tag
jól hangzik ez a 120Hz, de engem jobban érdekel, hogy sikerül-e egy normális, lyuk/notch/stb mentes kijelzőt összehozni jövőre
-
veterán
Tök jó dolog ez a 120Hz kijelzők támogatása,de én sok értelmét nem látom ezeknek a paneleknek egy mobilban.
Ok,sokkal “smooth-abb” a felhasználói élmény,de azért ez az akkuba rendesen beleharaphat.Lehet,hogy csak az én igényeim alacsonyak/mások,de nekem az akku fontosabb mint az insta görgetés “simasága”.A Oneplus is 90Hz-en sokkal jobban merül,mint 60Hz-en.
Vagy ez megint a gamer irányt célozza meg inkább? -
djtörök
senior tag
Szép dolog ez a 120Hz, de szerintem először DC dimming-et kellene a Samsungnak az amoledes telefonjaiba beleraknia, a PWM-re érzékenyekre való tekintettel.(mint ahogy teszi pl. A huawei vagy xiaomi...)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest