Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
Nekem tetszik.
Galaxy advance-omban is szeretem, hogy hajlitott. Kivancsi vagyok mennyi lesz majd itt UK-ban. -
HawerKing
őstag
Nekem tetszik, nemrossz az irany, inkabb igy legyen hajlitott mint a samu masik hajlitott teloja.
Amugy ennek gyogyul magatol a hatlapja? -
Retekegér
MODERÁTOR
Vótmá? Impresszív, a kijelzőre is találhatnának már valami hasonló megoldást...
-
-
pusszycat
nagyúr
Hajlik ez mint a vöcsök...
[LG G Flex]
-
Adam06
csendes tag
Szerintem egyedül azért csinálják, hogy alkossanak valami újat. Ennek a koncpepciónak magának az ég világon semmi különleges haszna, de a fejlesztésnek, amit egy hajlított kijelzőbe csinálnak, a technológiának magának annál inkább. Nem is beszélve erről az állítólagos öngyógyító anyagról. Most lehet mondani, hogy csináltak már ilyet, igen, csináltak, de sosem volt ekkora a hajlítás mértéke egy telefonban sem. Pl. említették fentebb az Xperia Arc-ot, igen, annak nézd meg a kijelzőjét, egyenes, csak a hátuljában van különleges forma stb. Ha így haladunk, pár év múlva már a telefonok gumiból lesznek.
-
Feleslegesen vitatkoztok, az amloled szar. Az IPS is, a sima LCD is, pentile is... Próbáljátok ki hogy kimentek a szabadba... Ott wazze olyan színek vannak, olyan kontrasztok és fényerő... A betekintési szög meg a legjobb! Torzsalkodni olyanon amit nem is láttál... Ej de sok szabad időtök van a hülyékre. ヅ
-
hyperman25
tag
Kövezzetek meg, de nekem tetszik!
Talán még a hátlapon levő gombokkal is megbarátkoznék, csak totál felesleges számomra a négymagos processzor és a 2 GB memória.
-
SsPL711
őstag
Ha benne hagyom a farzsebembe és úgy ülök le, akkor billegni fogok a széken?
-
pusszycat
nagyúr
válasz
razorka777 #89 üzenetére
Nem, úgy mint a T2-ben a folyékony robot csak ez most műanyag...
-
razorka777
veterán
Önjavító hátlap?Ez azt jelenti, ha "papír galacsint" hajtogatok belőle, akkor vissza ugrik az eredeti állapotára?
-
dilajoska1
őstag
ez pedig slcd vs ips:
http://www.youtube.com/watch?v=e12u5sCMerc&feature=youtube_gdata_player -
dilajoska1
őstag
Nem rossz az IPS
Egy kínai telefon és SGS4 összehasonlítás:
http://kepfeltoltes.hu/view/131015/DSC04557_www.kepfeltoltes.hu_.jpghttp://kepfeltoltes.hu/view/131015/DSC04556_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
falijja
őstag
válasz
StreetBizTO #83 üzenetére
Na az kéne az összes telóba hogy mindenki a maga ízléséhez tudja beállítani....
-
BatchMan
senior tag
Sony Xperia arc óta tudjuk, hogy egy sima hajlítás még nem ad el egy telefont.
Ha majd károsodás nélkül képes hajlongani és úgy is maradni, akkor lesz a flex fícsör nekem. -
Plutor
aktív tag
Nekem még kevés ez a hajlítás is.
Majd ha az órám helyett lesz egy telefon hajlított kijelzővel,akkor kell egy olyan. -
madgie
titán
Nem értem, mit nem értetek azon, mire jó ez a kanyarkijelző. Egyrészt tényleg farzseb, másrészt meg bumeráng, ha kiesik a kezedből, visszafordul pár centivel a földre esés előtt.
Ja, meg unalmasabb beszélgetések alatt el is aludhatsz a kijelzőre dőlve, fejkövető-forma.
MBT cipő tulajoknak meg főnyeremény.
-
falijja
őstag
Az a baj hogy egy elvakult lg-fan vagy ami nem baj csak hát....... de mindegy is nem is tárgyalok veled mit nem lehet azon megérteni hogy szerintem ezerszer jobb egy amoled mintegy lg ips....? ja hogy tesztek is alátámasztják az igazamat az mellékes....de nem is baj nekem az állítható színhőmérsékletű kijelző tetszik neked meg a kissé fakó....
-
falijja
őstag
Na ezt mondom én is szépek az lg kijelzői csak van szebb ennyi....az meg hogy slcd2 őm volt ami kb kenterbe verte az összes lg kijelzőt az is tuti de egy jobb amoled ellen annak sem volt esélye....s3 kijelzője meg lehet papíron elmarad a g2 kijelzőitől de ami élőben látszik az mérvadó a note 3 kijelzője meg ne is hasonlítsuk már
egy hszbe a g2 -őt .... -
jooker82
nagyúr
válasz
csakstddfor. #72 üzenetére
nem tudom mért kell félni. Ha 5 db-ot adnak el belőle nyilván nem lesz belőle több,ha 5 milliót akkor sanszos,hogy lesz testvére.
-
csakstddfor.
tag
és akkor ezekután mindegyik ilyen lesz? vagy csak 1-2 ?,a csúcskategória? minek kellett ez....
-
alfaromeo33
aktív tag
Sztem falijjával kár vesződni, kicsit napszúrást kapott
Eddig is oltári baromságokat beszéltél, de hogy az S3 kijelzője jobb mint a G2-é az már azért beteg -
roli543
őstag
kövezettek meg... baromira bejön, csak ugye a 6col.. de baromi jól néz ki
-
G-Guts
aktív tag
Ne vitatkozzatok! Ennek nincs értelme. Mindenki tudja, hogy az LG nagyszerű IPS kijelzőket gyárt, igazán gyönyörű képpel rendelkező kijelzőket.
A technológiából kifolyólag azonban a SAMOLED-et nem lehet überelni. That's it. Sorry
-
Lionking01
tag
Nem tudom ki, hogyan van vele, de értelmét én ennek a fajta hajlítgatásnak nem látom. Akkor már sokkal több értelmét látom a felbontás növelésének, mint ennek. Bár életben még nem láttam ilyet, de ha lesz mindenképpen megnézem. Első látásra kényelmetlennek tűnik rajta egy sima szövegbevitel is. Az ember folyamatosan félre fog nyomni a hajlított kijelző miatt.
Az autó gyártásban az Opel, azt hiszem, jut eszembe, aki b oszlop nélküli autót tervezett, ahol a hátsó ajtó ellenkezőleg nyílik. Bukás is lett. Borzasztó kényelmetlen kiszállni és beszállni egy olyan kicsi ajtón. Ennek csak, és kizárólag Rolls-Roys méretű autókon van értelme, és azoknál is csak akkor lehet kényelmesen használni, ha az ember mellett temérdek hely van, és ki tudja nyitni az ajtót, teljesen tágra.
-
jooker82
nagyúr
irtam,hogy ez a flex se kellene
Gratula,Szóval az kontraszt teszt szerint jobb az S3 kijelzője a G2-től,ebből követklezik,hogy a G2 kijelzője gyengébb,mint az S3 kijelzője....
ÁÁÁÁÁÁjavithatatlan vagy. Amúgy mikor meg SLCD-d volt azt éltetted.... Gáz amit művelsz,nem veszed még észre??
"Mindezt „Zerogap touch” technológiával fejelték meg. Ennek lényege, hogy a kijelző rétegei között nincs légrés, ami csökkenti a tükröződést és javítja az érzékenységet (ami egyébként tényleg remek).Ezért is kell élőben látni a G2-őt..
-
callmeakos
veterán
Ritkán mondok ilyet, de ez frankón rusnya
-
falijja
őstag
Nem láttam...és te a note 3-at ...?...az meg hogy nekem egyértelműen jobb az igaz még az s3 -ba is tuti szebb kép van élőben mint a nagy g2 ben szvsz mivel annak is jobb a kontraszt aránya, a felbontás meg 300 ppi felett van abban is de mindegy is nekem ez neked meg az...remélem át áll az lg is amoledre és akkor majd te is az amoledet isteníted mert neked azán tökmindegy mit csinál az lg az csak jó lehet...
-
Ez az első LG, ami tetszik.
-
haris
őstag
Látom sokan ellenkeznek, pedig még csak képeken láttuk, de nekem tetszik egyelőre.
Aztán lehet élőben már nem, de most azt mondom: Tetszik, kell.
Ja hogy nincs értelme... Nem baj, akkor is tetszik. -
jooker82
nagyúr
Nézd már meg a 6-os hsz-od. Egyértelműen leirtad,hogy az amoled jobb...ne ferditsél már..
Kit érdekelnek a tesztek??
A GSM raena olyan tesztet is mutatott már,ahol az S3 jobb kijelzőben,mint a G2....RöhögségesJah meg a Z1-et is sokkal jobbnak hozza kontasztban..
Én azt szoktam venni amit látok.
De úgy őszintén,láttad már a G2-őt?? -
falijja
őstag
válasz
alfaromeo33 #59 üzenetére
Ember te miről beszélsz oda írtam hogy nekem .....az meg hogy a samu az isten nem írta senki csak annyit írtam hogy a jó tulajdonságait utánozza az lg ami nem is baj ....nem tudom mit kell itt hőbörögni ezen ...vegyél be egy szaraxot vagy valami és hűtsd le magad...
Jooker.: nem csak szerintem a legjobb az amoled itt pl kikapott a note 3 kijelzőjétől [link] ezek szerint nem csak utól érte de simán le is hagyta....
-
alfaromeo33
aktív tag
A 39. hsz-re
Amoled jobb mint az IPSNe tegyél hídba!
Nem tudom mikor álmodtad, de az IPS-nek jobb a fogyasztása. Az amoled színei messze vannak a valósághű színektől. A betekintési szög az IPS-nél is fullos! Viszont az IPS soha nem fog beégni, az amoleddel ellentétben!
Isten óvja a juzereket, hogy az LG a minőségi IPS paneleket amoledre cserélje!
Szegény Samsung, mindig őt másolja mindenki. Úúúúristeeeen, ember!!! Sőt, a világot is a Samsung teremtette -
Psychopeti
senior tag
Biztos lesz majd olyan aki megveszi...
Ennek tényleg nem sok értelmét látom ilyen szempontból. Persze fejlesszenek az csak jó lehet
-
hallerlaller
addikt
válasz
FragMaster #53 üzenetére
Igen, de oda a samsung szállít kijelzőt gondolom, ez meg az lg sajátja, bár lehet tudnák licenszelni a technológiát majd kiderül, én tippem: rgb.
-
FragMaster
addikt
válasz
hallerlaller #50 üzenetére
Nem, több gyártónak is van pentile amoledes mobilja, pl. motorola, nokia, stb.
-
Matada2.3
veterán
Nem rossz ez a fajta hajlítás
mindenesetre jobban tetszik mint a másik cégé.
-
hallerlaller
addikt
válasz
FragMaster #34 üzenetére
Nekem is pont ezért tetszik.
(#49) kolmi93
pentile az a samsung védjegye ha jól tudom.
-
kolmi93
tag
és ama AMOLED PenTile-é, avagy a rendes RGB?
-
falijja
őstag
-
Ádám16
addikt
HD, S800, 3500mAh, egyedi dizájn. Le a kalappal!
-
törölt tag
válasz
MuzikJunkie #43 üzenetére
Miért kényelmetlenebb?
-
MuzikJunkie
aktív tag
Nincs ötletem, hogy mire jó ez a hajlított kijelző.
Ööö... talán az, hogy filmnézés közben, oldalra fordítva rá tudod tenni a szemedre?
Annyi biztos, hogy nadrágzsebben kényelmetlenebb hordani.Önjavító hátlap viszont érdekelne.
-
Integra
titán
válasz
FragMaster #34 üzenetére
két dologból nagyon jó volt amúgy, az egyik tényleg telefonáláskor, másik pedig farzsebben hordani.
viszont a nexus4 mellett nem igazán hiányzik, hogy nem hajlított.
-
Mr.Silkó
veterán
Ez így csak egy eszetlen fejlesztés..
-
BenHans
addikt
Az önjavító hátlapra kíváncsi vagyok, de ez a hajlított design nekem nagyon nem jön be. Remélem megmaradnak a hagyományos tepsik és ezek csak 1-1 széria + típusaként marad fent, ha van rá igény de nem haragszom meg akkor sem ha eltűnnek és beismerik, hogy vakvágány.
-
Integra
titán
a 2 éves galaxy nexus-om is ugyanilyen hajlított, mi ebben a flex kijelzőben az újdonság?
-
pusszycat
nagyúr
Aztán nem rálépni...
Ez nem is hajlított, ez simán kajla.
-
sz.balazs.95
veterán
én inkább monitorokban látnám szívesen ezt a technológiát. (igen, tudom, van egy Alienware monitor, ami hajlított, de az csak egy ami ráadásul kvadrága.)
amúgy ez a telefon engem erre emlékeztet:
-
törölt tag
válasz
wertigo1984 #10 üzenetére
Akarod mondani Föld.
-
batai15
félisten
Ha van ön javitó hátlap akkor jöhetne a kijelző is és akkor nem karcolódna.
-
maggi1886076
addikt
válasz
Mr President #23 üzenetére
persze, mert hajlított. amíg nem kezded el visszahajlítani a másik irányba addig nem hiszem, hogy lesz baja
-
Mr President
senior tag
Ez a kijelző jóval ellenállóbb a fizikai behatásokkal szemben mint a mostani kijelzők?
-
FragMaster
addikt
Uhh, na ez kéne 5-5,2"-ban.
-
smileismarci
tag
Szerintem fölösleges a hajlított kijelző majd ha hajlítható lesz akkor már több fantáziát látok benne de az még messze van..
De ez a hátlap engem is érdekel csak az a kérdés milyen mértékben és hányszor képes ön javítani.
-
maggi1886076
addikt
Mióta újítás a zárképernyőn lévő app indítás? Az LG mintha, le lenne maradva. Reméljük azért egy frissítés még kijön rá
-
gabancs
addikt
Ahhoz képest, hogy ezt a hajlított izét évek óta fejlesztik, és zsák számra tolják bele a pénzt, rohadtul nincs semmi értelme.
-
Lomha 8V
addikt
Nem nagy szám. Inkább egy G2 kéne, az nagyon tetszett a teszt alapján.
-
WinPho
senior tag
Csak én nem látok ebben fantáziát, vagy csak reggel van?
-
Sztbeni
őstag
remélem nem terjed el ez a hajlított kijelzős baromság
-
halkow
őstag
Ez a g2 hátlapi gombjaira hajaz ha minde igaz, érdekes lesz kézbefogni egy ilyet
-
wertigo1984
őstag
Erdekes, nekem egy banan jut eszembe rola.
-
Cyberpunk
félisten
Még egy hajlított valami, ebben a formában ez így zsákutca.
-
saiyajin
senior tag
A galaxy nexus enyhén ívelt kijelzőjét szeretem, ez kiváncsi vagyok milyen lehet.
Egyébként a kijelző mérete mekkora? ...Meg van, 6 inches, jó nagy. -
falijja
őstag
Na úgynézki az lg-nek is megjön lassan az esze vált a több előnnyel rendelkező amoledre
-
Magnum_
nagyúr
mi az az önjavító hátlap?
index: a hátsó borításra felvitt különleges felületkezelés képes az öngyógyításra. A tervezők által az X-men Rozsomákjához hasonlított képesség állítólag néhány perc alatt begyógyítja a karcolásokat
-
bok92
addikt
HD felbontás?
Egyébként nagyon jól néz ki, de a Samsung Round formája praktikusabb, mert ezt zsebben nem lesz valami kényelmes tárolni. -
Tuz
tag
Önjavító hátlap?
-
Thaaleum
aktív tag
Ez az akksi elég méretes a HD felbontáshoz. Nem in olyan rossz, bár egyáltalán nem praktikus.
Inkább egy Nexus 5.
(#2) Tuz: Tényleg, mi is ez (An)Dante?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Dél-Koreában debütál az LG első, hajlított AMOLED megjelenítővel és „önjavító” hátlappal szerelt okostelefonja.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest