- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VoLTE/VoWiFi
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bossi
őstag
válasz
tsuckware #3558 üzenetére
Na, akkor még egy vélemény...
Nekem is volt S4 és komolyan vicc, hogy egy csúcs készüléknél Pl. kilépve a galériából akadozik, a tárcsázóra 2-3 másodpercet kell várni még "bejön" és még sorolhatnék 1-2 dolgot...
Persze most lehet jönni, hogy le lehet cserélni a tárcsázót stb. de, ne már.. veszek majd 200000 forintos csúcs készüléket, akkor ne legyenek benne ilyen alapvető hibák!
A kamra tényleg jó az S4-ben de, s G2-vel is nagyon jó képeket lehet csinálni...
A kijelző szerintem ebben a kategóriában ízlés kérdése HTC ONE super lcd szuper, S4 Super Amoled Szuper, LG True HD IPS Király... ennyi, a Sony nekem a Z kijelzőjével kivétel az sz..r volt.
Szerintem az LG a 4X HD-tól elindult egy jó úton remélem ezt követik, a támogatással még vannak gondok de, szerintem az is javult.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest