- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Ez nem feltétlenül érdem, hogy az Androidon előbb kihasználásra kerül, előbb ki is kell használni az erőforrásigényesebb rendszer miatt, ez az ára annak, hogy iOS-t az Apple a saját hardvereire fejleszti, a Google meg csinál egy OS-t, amit utána rengeteg féle készülékre erőszakolnak rá több-kevesebb sikerrel. Az iOS piszok gyors, mint az Android az aktuális csúcsvasakon, és ugyanazok a 3D-s játékok elfutnak mindkettőn. Bár WP8-nál is meg tudják oldani, szóval egyértelműen az Android a hibás abban, hogy előbb lesznek 3-4Gb RAMmal telefonok, mint iOS-en. Cserébe viszont Androidra boldog-boldogtalan fejleszthet a JAVA miatt. Nekem is androidos telefonom van, szeretem is, igaz, ugyanúgy nem mókolom és cserélgetem a firmware-t, mintha iOS lenne, és tisztában vagyok az előnyeivel és hátrányaival. A sebességével sincs baj, igaz, nem is a legaljáról választottam (SIII Mini).
-
Dilikutya
félisten
válasz
Mr President #177 üzenetére
Két év múlva Androidon meglesz a 4Gb, passzol a valódi 8 magos SoC mellé.
-
Dilikutya
félisten
Erősen kétlem, hogy 4Gb, vagy annál több RAM legyen benne. Most kezdenek szállingózni a 3Gb memóriával szerelt eszközök, az iPhone 5-ben pedig csak 1Gb volt tavaly, legfeljebb 2Gb-ot tippelnék.
Viszont pofátlanság kiadni újra az alap 5-öt műanyag házban annyi (vagy több) pénzért, amennyibe így egy év után az előző modell kerül. Most majd, aki olcsó iPhone-t akar, elkezdi venni az 5-öt addig, amíg ki nem vezetik, később meg az árkülönbség szerintem senkit sem fog visszatartani az 5S-től. Előfizetésben biztos nem, függetlenül pedig aki pl. 200e Ft-ot kifizet egyben, annak a 250 sem gond, és lesz egy 2x olyan gyors, fémházas telefonja. Az a helyzet, hogy az 5C is az az árkategória, ahol illene már fémházba tenni a készüléket.
Nagyjából fele áron lett volna értelme, fémházban 4/4S hardverrel.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hazánkban csak decemberben jelenhetnek meg az újdonságok. Az 5C egy olcsóbb iPhone 5, az 5S pedig annak továbbfejlesztése; jobb processzor, ujjlenyomat-olvasó.
- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest