- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
footy
addikt
válasz
asadasad22 #5 üzenetére
Ez természetes, csak arra céloztam hogy a nyílt platformnak megvannak a veszélyei is, különösen ha ilyen mélységig bele lehet nyúlni egy rendszerbe.
-
asadasad22
őstag
nemtom, hogy milyen biztonság van beépítve az androidokba, de ha megbízható helyről szedi ezeket az ember (android market?), ez a lehetőség sztem eléggé kizárt lesz. a google sztem nem hülye, hogy ilyenen csessze el, önmagában pedig nagyon is jó dolog, hogy natív alkalmazásokat is lehet rá majd írni..
-
Reaper
őstag
Jó lessz ez, a symbianra is a python volt az egyik feljesző nyelv, legalábbis egyik haverom mindig azzal ügyködött, ugyhogy program hiány mostmár nemhiszem hogy lesz
csak jöjjön már az android samu -
Na eldolt, kell egy ilyen telefon.
-
footy
addikt
Szerintem így fenntáll majd a vírusok veszélyes is.
-
v.tom
őstag
"telefon rezegetésére"
Kíváncsi vagyok, milyen eszement megoldások fognak még születni android-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest