Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Mr Dini #152 üzenetére

Szerintem az sem megy, de még nem próbáltam.

törölt tag

válasz Mr Dini #150 üzenetére

Az activity -hez nem kell kibontani az apk -t. Secure Settings -ben, a launch activity -nél kiválasztasz egy alkalmazást és listázza a lehetséges activity -ket. Sőt, ilyet egy normális launcher (pl. Apex) is tud. Csakhogy az activity a megjelenő felület. Ehhez semmi köze. Híváskor a tárcsázó nem activity -t hív meg, hanem implicit (csak a feladat típusát tartalmazó) intentet küld a rendszernek. Ez többféle lehet. DIAL, CALL, PRIVILEGED_CALL, vagy egyszerű VIEW (definiált adattípussal). Amelyik alkalmazások tartalmazzák a küldött intenthez tartozó filtert (vagyis a RENDSZER SZERINT alkalmasak a feladat végrehajtására), azokat dobja a rendszer az alkalmazásválasztóban. DE! Ha a rendszer dobna egy "Jokert" is, egy intent űrlap formájában, akkor abban explicit -té lehetne alakítani az intentet. Vagyis, konkrétan definiálni a meghívandó alkalmazást. A másik lehetőség az lenne, ha egy 3rd. party tárcsázó fejlesztője ezt az "űrlapot" beépítené a saját alkalmazásába (vagy a Tasker plugin kódját). Így a tárcsázó nem a rendszerre bízná a választást, hanem direktben hívná meg az intent -ben megadott alkalmazást (vagy Tasker profilt). A harmadik lehetőség az, amit a másik topikban írtam Neked. Ha én kreálok egy tárcsázót, aminek a hívás gombja közvetlenül a Robotot hívná meg. A negyedik lehetőség már elég "vad", de szerencsére Tamás ebben is partner volt. Beépített egy "hívás megszakítása" opciót. Ez olyan korai stádiumban avatkozik közbe, hogy gyakorlatilag fel sem épül a hívás. De a Robot ekkor már "látja" a hívott számot, így fel is tudja használni. Eredetileg hangutasítások azonosításához kértem ezt a funkciót. Pl. Ez is így készült. De jobb lenne, ha nem kéne ilyen trükköket alkalmazni.

törölt tag

válasz Mr Dini #142 üzenetére

Az aránytalanul nagy meló ahhoz képest, hogy az eredmény csak az adott típusú készülèken lenne használható. A Google -nek viszont gyakorlatilag nulla plusz meló lenne és minden droidon működne. Sztem eleve egy hiányosság, hogy egy feladathoz nem lehet szabadon alkalmazást választani a telepítettek közül. Ok, könnyítse meg ajánlatokkal az eccerű user dolgát, de ne zárja ki a többi lehetőséget.

Új hozzászólás Aktív témák