Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Atocha

senior tag

válasz Hompi01 #75 üzenetére

Üdv!

Újabb gyors helyzetjelentés következik. :)

GPS:
    Tegnap du-án elmentünk kocsikázni az asszonnyal. Kb. oda vissza 100-120km tettünk meg és a telefont használtam navigálásra, konkrétan a Google Térképet. Oda és vissza is tökéletesen működött, nem ütköztem hibába. A gps gyorsan fogott jelet, nem vesztette el menet közben. A kijelző végig működött és összesen 16% energiát emésztett fel ez a távolság.

Bluetooth:
    Van egy Xiaomi kékfog headset-em. Megtalálja, csatlakozik, nem veszti el a jelet, jól működik vele. Telefonálásnál nem érzékeltem vele problémát.
    Van 4 különböző ilyen kékfog fülesem, mind látja mind csatlakozik és működik vele.

Hibák, hiányosságok:

Eddig egyetlen "hibát" fedeztem fel. A legkisebb fényerő is túl erős nekem sok esetben, de éjszaka a sötétben számomra már zavaróan fényes marad. A redmi note 2-öt sokkal lejjebb lehetett venni. Szerintem ez szoftveres, így kérdés, hogy ha írok nekik (és hátha nem csak én) hajlandóak-e ezt állítani. Kétlem. Kibírom valahogy.

A másik hiányosság amit már említettem, hogy sajnos nincs dupla kopp ébresztés. A verne összes telefonja tudja, nem értem, ez miért nem. Ha írok nekik megemlítem ezt is, de nem sok reményt fűzök hozzá.

Hompi01:

17/12/19 -én rendeltem meg. A vernee oldaláról átdobott a gearbest oldalára és akkor még 188 fontért rendeltem Angliába a Holland posta lehetőséggel. De volt vagy 4-5 lehetőség, többek közt DHL. A DHL-t azért nem szeretem, mert igaz hogy gyorsan megjön, de 90% hogy adót fogsz fizetni. ...és még drága is a gyors szállítás. Én még presale -ben vettem meg a 6gb/128gb verziót.
    Kötöttem rá egy kis biztosítást, az 4 font volt és így lett az egész 192font. (kb. 67 200 Ft)

Pont ma néztem, hogy a vernee.cc oldal most már az aliexpressre dob át és a 4/64 -es kerül 143fontba (500 50 Ft), a 6/128 -as pedig 215 fontba (75 250 Ft).

Én jól jártam, hogy bevállaltam presale-ben. Nagy lutri volt, de eddig nem bántam meg. Sebessége több mint elég, az aksi egy álom! És eddig komoly bajt nem vettem észre. Volt egy kis kamera anomália, de jött egy frissítés és rendbe hozta. Eddig 2x jött frissítés amióta megkaptam.

Majd teszek fel kamera képeket is, de mivel nekem a kamera 20-ad rangú egy telefonban, ezért eddig nem sok energiát fektettem bele. De a köv héten ráfekszem arra is egy kicsit.

Addig is kellemes hétvégét. :)

Új hozzászólás Aktív témák