- Honor 200 Pro - mobilportré
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jó a powerbank is, de emlékeim szerint az általában méretben azért úgy 3-4x-es szorzó a pótakkuhoz képest, szóval ha már kell valami nafta kiegészítés, részemről a kisebbet preferálom. Mondjuk igen, pont ezért lett volna jobb, ha alapból 4000 mAh-t adnak. Az elég lett volna 2 napra is ilyen spec mellett. Viszont szerintem ez a 3000 mAh is elég lesz a többségnek.
-
-
A3 (2017)-nél 5 mp alatt tudtam akkut cserélni, az Xcover esetén is hasonlóra tippelnék. Bemész bármelyik nagyobb GSM boltba, kérsz egy akkut az Xcoverhez, aztán ha kell, csere. Ha most a Nokia 8 Sirocco is ilyen lenne, tudnék örülni, mert szerintem így 2 év után már csak 90%-os a telepe. Aztán meglátjuk, lehet, itt már csavarozni is kell, de tippre megint lepattintható műanyag hátlap lesz. Ha van eszük, oda teszik alá a SIM-et és a microSD-t is, nem csinálnak oldalra ajtócskát külön.
Egyébként mondjuk én arra tippelek, hogy nem lesznek nagy bajok az üzemidővel, a legtöbb felhasználónak jó lesz. (Nekem nem biztos.)
De ha mondjuk nyáron elmegyünk sátorozni erdőbe pár napra, egy ilyen pótakkut tuti beszerzek, ha addigra Xcoverem lesz.Cyrusgrissom: Remélem, lesznek valamikor jó CAT telók is, de az általános tapasztalat az, hogy elvétve akad csak köztük egy-egy nem túl problémás darab. Szóval a Samu megbízhatóbb.
-
-
szupermacs
veterán
Spica jutott eszembe, ezek a színek ott voltak.
-
válasz
TheBikerider #24 üzenetére
Az akkura értettem, hogy egy átlagos felhasználónak jó lesz biztosan. A3 2017 egy 2350 mAh-es akkuval üzemidő bajnok volt egy időben, 15:30 h wifis böngészés, 16:30 h wifis videózás.
Egy ennyire gagyi hardverrrel, kis kijelzővel az Xcover 5 üzemideje szerintem a többségnek elég lesz. Ha meg nem, lehet venni hozzá külön akkut, amit simán cserélhetsz (levehető hátlapos).Én azt mondom, várjuk meg a teszteket.
-
Szerinted ki vesz ilyen telefont? Mi az “átlagos felhasználó” a Te szótáradban?
Az akku lóf@szt nem ér...egy építésvezető, egy építkezésen dolgozó, vagy építőiparban dolgozó(mindegy), annak ez gagyi az akku miatt.
. Én strapa telefont eddig ilyen emberkék kezében láttam, meg hegymászó/túrázó kezében is mondjuk, de azok mind brutál vastagok voltak az akku miatt is. Van tájfutó ismerősöm, strapa telót használ, dupla akkuval, mint ez a förmedvény.
Persze biztos iskolás gyerekek és irodai munkát végző emberek is használnak ilyet, csak még én nem láttam. Ettől függetlenül lehetséges...Ez egy bizonyos rétegnek készült szerintem, de azoknak gyenge.
Ez egy rakás ....
-
bepe79
addikt
Külföldi előzetesek és tesztek szerint van oldallapi ujjlenyomatolvasó, nem csak face ID. MA cikk szerint nincs. Most akkor melyik az igaz?
-
válasz
janeszgol #17 üzenetére
Itt van még a fiókban eltéve. Lassú már nagyon, de a maga korában szépen tette a dolgát, és mindent kibírt. Egyszer esett úgy 4 méterről is hátizsákban. És igen, az AMOLED-je még most sincs beégve. A cserélhető akku se hátrány, másodlagos telefonnak bármikor beüzemelhető lenne egy új teleppel, de egy napot még most is hozni tud. Se notch, se kameralyuk -pont, mint ennél az Xcover 5-nél.
Tegnap éjjel néztem, hogy az Xcover 5 is meg fogja kapni 5 évig a biztonsági frissítéseket. Én csak 2-3 évig használok egy telót, de azért jó érzés az ilyesmit olvasni.
Akku, kamera, kijelző minősége ha elfogadható lesz, pattanok rá szerintem, de csak mert nem tudok a seggemen ülni, kéne valami új. Lehet, még megbánom.
Az Xperia 10 III lehet talán még majdnem ennyire érdekes, de ami azt illeti, az Xcover jobban bejön.roli543: Ehhez a spechez én boldog lettem volna már 4000 mAh-től.
-
PitLee
őstag
Ez csodás, amikor van ilyen M51 féle 7000mAh-es telójuk 120pénzért, akkor kiadnak egy ilyet . . .
A e2370-nel muzsikálok még mindig 1hónap üzemidővel, ilyen napokban mért üzemidőktől hajam égnek áll.
Pedig tényleg jól néz ki.Kínai masinák akár hőkamerával, 10-sel drágábban, kétszer ekkora aksival, de dizájnjuk az khmm érdekes.
-
janeszgol
félisten
Az A3 2017 számomra a világ egyik legjobb telója. Na nem a hardver miatt, proci sem volt egy etvasz, de a T830-as GPU is csak egy magos. Sem a 2 Gb ram, sem a 16 GB flash nem egy nagy valami (inkább kis valami). De!
A kijelző jó, a kamera jó, az üzemidő pedig kiváló és vízálló a teló. A mérete pedig kifogástalan.
-
doooo
veterán
Kis képernyő HD felbontással, takarékos SoC... nem lesz itt baj az üzemidővel. És még cserélhető is az akku...
Az egyedüli baja az ára. -
válasz
Klaus Duran #9 üzenetére
Meg aztán nézhetjük akár úgy is, hogy mi van Android fronton ebben a méretben, IP68 minősítéssel?: a Pixel 5, meg ez az Xcover 5, ha kicsit régebbre megyünk, akkor meg S10e.
Feleségemnek e legutóbbi van, üzemidőben maximum ott van, mint a Nokia 8 Sirocco, és számomra már nincs benne semmi extra. Jó telefon, de így, hogy van már egy a családban, inkább mást szeretnék. A Pixel 5 összeszerelési minősége vacak, feljön kis hajlításra is az előlapi üveg -és igazából eddig egyetlen Pixel se volt tökéletes, az összeset kísérte valami kisebb vagy nagyobb probléma. Szóval nem kell. Marad az Xcover 5, aminek van egy halom hibája, de a csap alatt el merném mosni, ahogy anno az A3 2017-et, és friss Android fut rajta. -
válasz
Klaus Duran #12 üzenetére
Elnézést a diszkriminációért
-
-
válasz
Klaus Duran #9 üzenetére
gyengélye? Írjuk már le rendesen j-vel, ahogy kell...
-
Cyrusgrissom
kezdő
Ez egy fos. Volt "szerencsem" anno xcover2 vel szenvedni, ceges tracking app keretein belul, az is fos volt. Sot, ha jol emlekszem, az osszes samsungom fos volt.
-
-
Hát... Most mit mondjak rá...
A Samsungnak lenne lehetősége rendes készüléket kiadni ebben a szegmensben, megcélozhatna bizonyos cégeket is... Erre kiadják ezt a sz.rt? Drágán...
Nem igazán értem...
-
cracky86
aktív tag
Erre sem érdemes lecserélni az s8 active-ot...
-
-
Átlagos felhasználóknak biztosan nem. Nokia 8 Sirocco-m van, még mindig hozza a 7:30-8h SOT-ot 2 év után, 3260 mAh-es akkuval. Ami nála mondjuk előny, az az AMOLED, de ami meg hátrány, az a sokat evő SD835.
Ha nem lesz kevesebb az Xcover 5-tel az üzemidő, szerintem váltani fogok rá, vagyis egy objektíven tekintve sok szempontból gyengébb készülékre; csak mert bejön, vonz, vágyat ébresz. Sokkal jobban, mint bármi más a jelenlegi felhozatalból. -
roli543
őstag
Az akksin el is bukott az egész.
-
Gyönyörű lett! Az akkuja szörnyű, a RAM az abszolút minimum, de huhh, vágyom rá.
8 nm-es kis béna Exynos mondjuk talán nem eszik sokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest