Új hozzászólás Aktív témák
-
kengyel
nagyúr
Ez is jó lett
kengyel
-
MattM
tag
Szerintem a Samsungnál nagyon unatkoznak, de mivel biztos nem mehetnek haza és fent kell tartani a munka látszatát, hetente összedobnak egy ilyen telefont, jó magas árcédulával, hogy ne kelljen sokat gyártani belőle, majd következő héten csinálnak mégegyet
-
ctvagyok
őstag
Hát ez mi a sz@r? Megint beszívtak látom.
Azt hittem valami extra lesz benne, ezért az új név. De nem, semmi. -
Matada2.3
veterán
Pedig már azt hittem valami értelmes készülék lesz...
Finn the human
-
gerii
addikt
Legalább qHD kijelzős?
-
RaveForce
veterán
végülis akkora hiba, hogy ezen a telefonon is többet keresnek mint amennyi pénzt egész életedben látsz...
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
roli543
őstag
Istenem, kérlek szólitsd magadhoz a snapi 400/410 chipseteket... Elég lesz már! Köszönöm!
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
nagyúr
Az új kis fogyasztású snap 6xx chipszett jobb, mint ez nemde?
Kár volt kihozni. Még szerencse, hogy ide nem jut ebből.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
csakany2001
senior tag
Semmi egyedi,csak egy szokásos Samsung.
Az informatika a problémamegoldásnál kezdődik. iPhone 15 Pro
-
iMagic7
tag
Apróbb hiba:
Szemből ezt a mobilt sem lesz megkülönböztetni a márkatársaitól...
Mint ,ahogy ez a készülék is egy újabb hiba a Samsungtol....[ Szerkesztve ]
-
Fejvadi
nagyúr
Egy újabb kacat.
-
Tibko8
senior tag
Igen tudom, kicsit félreérthetően írtam.
Ráadásul még drágább is lett.[ Szerkesztve ]
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
janeszgol
félisten
Hát a képük elég wide, hogy ezt kiadták. És akkor egyesek az iSE-n nyavalyogtak, hogy újracsomagolt I5s.
-
ghiottone
nagyúr
Nem apadnak el a készletek na mindegy, a napi Samsung hír/telefon kipipálva.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Tibko8
senior tag
"Még a 3000 mAh kapacitású, cserélhető akkumulátor is teljesen megegyezik az On7-tel, különbség gyakorlatilag csak az Android rendszer szempontjából van, ami már nem Lollipop, hanem Marshmallow."
A Samsung nem egy OTA updatet küld ki a népnek ha újabb androidot akar egy telefonjára ha nem rögtön egy új telefont dob a piacra inkább.
UI: Samsung soha nem fog kifogyni a nevekből? Szerintem maga a tervező csapat sem tudja már felsorolni hogy az elmúlt 1 évben hány modelt dobtak a piacra.
[ Szerkesztve ]
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
willope
tag
Bemutatkozott, de minek...
NOKIA 101(bárcsak lenne Note 2-m) -->LUMIA 720(bárcsak lenne Note 3-am) --> Galaxy Note 4 (Vajon milyen lesz a Note 8)
-
Wesder
félisten
Az àr eléggé "wide"
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
RaveForce
veterán
mi az az ár
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
törölt tag
Nem is széles! Azt hittem minimum tájkép elrendezésű lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Bestbuy játékok
- Háztartási gépek
- Politika
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest