- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emuriko
csendes újonc
Nekem van ilyen, bár másodlagos szerepet tölt be, van mellette jobb is.
Ami az előnye, az a kicsi és kompakt mérete. Könnyen hordozható, könnyű órákig is kézben tartani. A képernyő méretaránya 5:3, ami közel van a 16:9-hez, kicsi fekete sáv van felül és alul, levágáskor alig vág ki. Elsősorban streamingre és TV-re használom, erre nagyon jó választás, a mérete miatt kényelmes kézben tartani. A kijelző felbontása alacsonyabb, mint a másik táblagépemé, közelről nézve látszanak a pixelek, de nem zavaró. Az akkumulátor jól bírja, egy töltéssel több film is megnézhető.
Amire közepesen jó, a böngészés. A hardver gyenge, és bár fagyások vagy problémák nincsenek, de lassú, aki gyorsabbhoz szokott, lehet zavaró lesz. De mint írtam, hibátlanul működik, csak egy kis türelem kell hozzá.
Játékokra viszont nem ezt ajánlom, ez alatt persze nem a szókereső és ehhez hasonlókat értem, hanem a komolyabb 3D-seket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A9 4/64Gb, Akku:100%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Wi-fi Tablet
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Apple Ipad A16 128GB Blue , Bontatlan, Aktiválatlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest