Hirdetés
- Nem várt a CMF jövő hétfőig
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Akciófigyelő: két olcsó, de már dokkolós porszívó is akciós a Ranvee boltjában
- Mobil flották
-
Mobilarena
Ideiglenes téma összefoglaló, hogy azért néhány hasznos infó könnyen elérhető legyen.
▼▼▼ Kattints bátran ide alulra az összefoglaló kinyitása linkre. ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valed
tag
válasz
Capricornhun #5060 üzenetére
Lineageos 14.1-en az open camera vált be leginkább.
Kerámia változat van nekem 1,5 éve végig tok nélkül hordva mostanra sikerült tenni rá két nagyon halvány hajszál karcot. Nem tudom hogy hogyan és mikor meg hogy mióta vannak rajta pár napja vettem észre. Mégse tökéletesen karcálló mint ahogy gondoltam. -
deci
tag
válasz
Capricornhun #2035 üzenetére
Akkor a nyílt hétvéges rendelések kisebb prioval számítanak mint a meghívós?
-
kinghabi
csendes tag
válasz
Capricornhun #2031 üzenetére
hétfő délután rendeltem meg a telefont, most hívott a DHL futár, hogy 15 perc és nálunk van. Reggel néztem a OP oldalán, akkor még processing alatt volt, most már completed.
DHL oldalán is próbáltam az okos keresést a rendelési számommal, de nem dobott ki eredményt.Fiúk/Lányok!
Karácsonyra kapja meg a párom a telefont, van pár trükk/fontos gondolat ami jól jöhet a telefon beüzemelésénél?Köszönöm szépen előre is!
-
melkah
tag
válasz
Capricornhun #2031 üzenetére
Es hova rendelted , meg honnan ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Elérkezett a nagy nap, megjelent az öthüvelykes kijelzővel ellátott OnePlus, ami hardveres téren a One-ra emlékeztet, de számos érdekességet tartogat.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Watch 10 - Slate Titanium - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest