Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
Használ valaki dual boot patchert? Nekem nem akar elindulni, ahogy rámegyek hogy "rom" kidob az asztalra.

-
Funthomi
aktív tag
Milyen gyors jegyzetkészítő appot tudtok mondani, amivel lehet titkosítani azokat?
Köszi! -
tomp
félisten
Eléggé "régen" jött frissítés a telefonra. A 911-es hotfixet ne vegyük ide. Valamin vagy valamiken eléggé dolgozhatnak a VanPlusszék.

Gondolom jön a 4K-s EIS. Az soc képes amúgy rá nem? -
YAS-dude
őstag
válasz
tobias88888
üzenetére
Ezt a fost

-
Macika66
addikt
válasz
tobias88888
üzenetére
Most hogy mondod, az tényleg lehet, hogy nem tud levegőt venni a kamera...
És emiatt elkezd lilulni a fej..... öööö, képe... -
kano
nagyúr
válasz
tobias88888
üzenetére
Miért, a zselét már megoldották?

-
válasz
Hujikolp
üzenetére
7-es android alatt el már vannak rejtve a processzek más appok elől, így nem elég szimplán root. Így is meg lehet oldani a dolgot, de több kell hozzá mint régen, és gondolom a fejlesztő még nem készítette erre fel a Wakelock Detectort. Vagy ha igen, akkor más miatt nem működik.
-
A Wakelock detector hibamentes megy valakinél? Hiába a Magisk root, nem listáz semmit. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.uzumapps.wakelockdetector

-
Macika66
addikt
válasz
tobias88888
üzenetére
Ez user error lehet csak.
Mások a fényviszonyok.Gondoljunk már bele, naponta hány OP5-tel repülnek 11.000 méter magasan!!!

-
Macika66
addikt
válasz
Ricardo
üzenetére
Illesztésekhez???
2-3 milliméterre van az üveg széle onnan. A kis fiolából egy fél mm-es átmérőjű csőrrel lehet nagyon pontosan adagolni a lötyit.
Ahogy odaérinted és icipicit megnyomod, máris szalad alá a hajszálcsövességnek köszönhetően (milyen jó, hogy tanult fizikát
) a kis parányi csepp, szinte semmi nem marad az üveg széle mellett.Szó nincs arról, hogy bele kéne mártani!

Ne haragudjatok, de megint kezdünk abba az irányba elmenni, hogy az egyik vitapartner csinált több ilyet, a többiek meg csak elképzelik, milyen lehet az, de a lesújtó véleményük rögtön megvan róla!
Aki akar eljöhet, felrakok neki INGYEN egy üveget (négyet kaptam, nem vettem észre, hogy 2/lot, csak kettőt akartam rendelni, tehát 3 még van (bár mondom, nagyon a legalja kategória, talán 70 cent darabja) és ott, előtte csinálom meg a kitöltést is!
-
tobias88888
őstag
Meg van az újabb botrány

OnePlus 5 Camera Fails In High Altitude -
tobias88888
őstag
válasz
Blizzardking
üzenetére
Igazából az érdekel a leginkább hogy a pin-t ne kelljen beirogatnom minden reggel

-
f3rdzs0
senior tag
válasz
HardRic
üzenetére
vagy a hajszaritom gyenge vagy én csináltam valamit rosszul, de ma reggel újra raktam, és kiprobaltam a forró vizes megoldást, és azzal sikerült simára raolvasztani, úgy hogy nem érzem mint előtte.
az aljáról tudsz képet adni, hogy ott neked mennyire er össze?
amúgy a push notification elég szép kört megy megint redditen, nem sokan örülnek neki
-
Macika66
addikt
Akkor ott Nálad van valami baj a megjelenítésben.
A 2.99 USD-s használhatatlan, kis ecsettel kellene bekenegetni és egy összesajtolt szélű négyzetes párnácskában van a folyadék.
A 3.99 USD-s, az a jó, abban vannak kis fiolák, 10 db. Egy fiola 2 készülékhez elég (saját tapasztalat szerint). -
Macika66
addikt
Hááát, aki ilyet leírt, az nem nagyon van tisztában az AMOLED kijelző felépítésével.

Az ugyanis ragasztott.
A GorillaGlass egy hajszálvékony, UV-fényre szilárduló szilikonréteggel van hozzáragasztva az AMOLED kijelzőhöz magához. Aközé képtelenség bárminek befolyni.LEHET, hogy más típusú telefonnál, pl. LCD-kijelzős, nem ragasztott kivitelűnél be tudhat jutni a kijelzőhöz a folyadék.
De itt biztosan nem. -
Funthomi
aktív tag
válasz
Blizzardking
üzenetére
"honnan tudná a pucoló app, hogy mi a fölösleges?" nem vagyok szakértő, honnan tudjam szted? Ezért kérdeztem, de ok, értem, amit mondasz, kösz!
-
-
Blizzardking
őstag
válasz
tobias88888
üzenetére
Ha kiszeded a battery optimalizálás alól, akkor megjönnek, ha optimalizálod akkor nem.
-
Blizzardking
őstag
válasz
tobias88888
üzenetére
Én messenger lite-ot használok, és egy időben ki volt szedve az optimalizálás alól a battery beállításokban. Most benne van (azaz optimalizálja) és nekem működik, de mindjárt kipróbálom valakivel.
Az ébresztőt is, ez érdekes. Abban biztos vagyok, hogy ha egy root képes fájlkezelővel betennél egy hangfájlt a system/media/audio/alarms alá, és a jogokat beállítanád -rw-r-r--r-- félére, azaz 644-re, akkor működne.
Esetleg szedd ki a doze alól a messengert. Szerintem az első normál pin beírást biztonsági okokból nem lehet kikalcsolni. A ResurrectionRemix romban amiről nemrég írtam, ott például ki lehet, de az is írja hogy csak saját felelősségre. Ja, a fejlesztői beállításokban van egy olyan, hogy Doze mode, ami alapból ki van kapcsolva. Neked az min áll? Nekem Be. -
tobias88888
őstag
válasz
Blizzardking
üzenetére
Nekem a messenger üzenetek akkor jöttek meg amikor megadtam a pin-t. Mellesleg az ébresztő se a saját zenémmel szól ha nincs megadva a pin

-
He, az előbb feldobott a teló egy értesítést, hogy töltsek ki egy survey-t, és nyerjek egy OP5-öt. A link persze nem működött...
-
Blizzardking
őstag
válasz
HardRic
üzenetére
Nem rossz, de szerintem piros logóval lenne az igazi!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
tobias88888 - "Mert amíg nem oldod fel addig semmilyen app nem megy, appok sem indulnak el és a csengőhangokat sem éri el"
Ez nem így van, simán újraindíthatod és magára hagyhatod, minden működik rajta, hívások bejönnek. Direkt kipróbáltam mielőtt válaszoltam, mert ezt nagyon fontosnak érzem tisztázni. Gondolj bele, hogy egy random reboot után nem lennél elérhető?
Aki ElementalX kernelt használ, az viszont figyeljen, mert az pont tud ilyen blackoutokat csinálni. XDA-n is írta egy gyerek, és én is tapasztaltam. Gyári OOS vagy a Freedom változata gyári kernellel reboot után funkcionálisan akkor is működik ha nem oldod fel, ez tuti. Még a taskeres taskjaimat is simán lefuttatja gond nélkül.
Funthomi - honnan tudná a pucoló app, hogy mi a fölösleges? Szerintem érdemes feltenni egy normális fájlkezelőt, és belakás közben nézegetni mi mit csinál. Általában a belső tároló gyökerében saját néven gyökérkednek. Én személy szerint az összes pucoló megmondó takarító megvédő kiseprő appot irtom-gyalulom.

-
Funthomi
aktív tag
Friss tulajként lenne egy kérdésem: érdemes ezen a telefonon olyan appot használni, ami kigyomlálja a menet közben létrejött felesleges fájlokat stb.? Huawei P8 Lite-ról nyergeltem át és ott volt beépített telefonkezelő, amit ezt hivatott elvégezni.
-
>Deego..
senior tag
A gyártó oldaláról rendelve az ingyenes szállítás mellett felmerülhet valamilyen plusz költség meg?
Áfa, vám?
-
HardRic
addikt
válasz
tuareg85
üzenetére
Nem nehéz felrakni, csak időigényes. De szívesebben raknék fel 10 dbrandet, mint egy kijelzővédő műanyag fóliát. Itt sokszor újrakezdheted és nem kell buborékoktól tartani.
Nem fog feljönni, elég erősen—de ragacsmentesen—tapad. Főleg miután hajszárítóval "ráolvasztod" a telefonra. -
f3rdzs0
senior tag
válasz
HardRic
üzenetére
közben ránéztem a tiedre, és rájöttem, hogy full opacity+blur mellett vállalható a dark mode. a fekete pill még mindig nem a kedvencem, de egyelőre sikerült jobb homeot összehoznom a Now miatt mint a gyári, úgyhogy még váltogatok köztük

jelenleg ilyen -
tobias88888
őstag
Driver volt a gond, úgy néz ki az nélkül a nagyobb fájlokat nem szereti másolni a kütyüről.
Tudom hogy a titkosítás miatt kell, de attól még elindulhatna a telefon rendesen. Mert amíg nem oldod fel addig semmilyen app nem megy, appok sem indulnak el és a csengőhangokat sem éri el.
-
Yuri_1
tag
válasz
tobias88888
üzenetére
Nekem kellett a driver WIN10-re illetve csak akkor látja a belső tárhelyet, ha az USB hibakeresés aktív. TC alatt is megy szépen.
-
válasz
tobias88888
üzenetére
Ja hogy nem a SIM-es pinkód a probléma... A másik kód a titkosítás miatt kell, ez biztos.
-
Eszméletlen jó a SoT. Most tettem töltőre 26%-on, és már több mint 6 óra volt benne (főleg játék).

Ezzel meg vagyok elégedve, de milyen jó lett volna már, ha 1mm-mel vastagabbra csinálják a telefont, és beletesznek 4000-es akkut?
-
válasz
tobias88888
üzenetére
Most rákerestem a menüben, és találtam egy SIM card lock opciót a Security menüben, ami alapból be van kapcsolva. Próbáld meg azt kikapcsolni.
-
tobias88888
őstag
válasz
tobias88888
üzenetére
Most megpróbáltam munkahelyi gépen és tökéletesen működött. Itt mondjuk fent van a Oneplus usb driver, szóval lehet az kelleni fog hozzá
-
válasz
tobias88888
üzenetére
Szerintem csak akkor lehet kikapcsolni, ha nincs titkosítva a tárhely a telefonon. OP3-nél alapból nem volt, itt viszont alapból titkosítva van.
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
HardRic
üzenetére
hétvégén próbálgattam még tovább és tetszik. az egyetlen nagyobb bajom vele hogy a dark mode nem működik jól. egyrészt a Google pillt nem akarom hogy fekete legyen, másrészt a menü inkabb szürkés, mint tiszta fekete. így kb teljesen értelmét veszti számomra.
remélem javítják majd, fenn hagytam, de egyelőre inkább hozzá adtam a nowt a task barhoz (ahol a menü gomb lenne google now launcheren) mint workaround,és használom az oos launchert -
válasz
tobias88888
üzenetére
Nem látom, hogy írtad volna, hogy csak nálad (saját pc-den) nem jó, vagy sehol sem?
-
Funthomi
aktív tag
Sziasztok!
Próbáltam beállítani, hogy bizonyos appokat ujjlenyomattal védjem le, de az a bajom vele, hogy első megnyitás során ugyan kéri az ujjam, de utána ha ki-belépek és kiszedem a taskok közül nem kéri újra csak bizonyos idő után. Az lenne a legjobb, ha minden egyes indítás esetén kérné. Nálatok is ilyen, ez a normális működés? Van esetleg erre valamilyen más alternatíva?
-
tobias88888
őstag
válasz
LógaGéza
üzenetére
Tudom, de ha elmegyek ismerősökhöz vagy valahova ennyit sem akarok szórakozni vele. Normális elvárás lenne hogy rádugom és megy, de nem megy. Remélem megoldódik mert nagyon zavar.
A másik, hogy az első indításos pin-es feloldást hogy lehet kikapcsolni? Már kérdeztem, de nem jött rá válasz. Oneplus 3-on ki lehet. Hátha valakinek van ötlete (a miért akarod kikapcsolni kérdés nem érdekel)
-
LógaGéza
veterán
válasz
tobias88888
üzenetére
Nem nagy vacakolás. Én MiXplorer-t használok nagyon rég óta (pedig megvettem a Solid Explorert is), ott 2 kattintás a FTP szervert elindítani, onnan meg csak a címet kell beírni a gépen, ha egy hálózaton vagy.
Délután kipróbálom azért ezt a nagy fájl fel-lemásolást, mert azért az elég fail, ha erre nem képes
. -
tobias88888
őstag
válasz
HardRic
üzenetére
Telefonról akarok leszedni. Rá simán ráment a 20 gigás fullhd-s fájl is, direkt próbáltam. Lefelé viszont 500 megásnál is meghal. Csináltam éjszakai videót (mellesleg nagyon jó lett a minősége a lámpával együtt) csak nem tudom leszedni...
Persze, ftp szerver is mehetne de én azt szeretném hogy bárhol le tudjam szedni a fájlokat usb-n keresztül, ne kelljen vacakolni
-
HardRic
addikt
Telefonra akarsz tölteni vagy onnan leszedni?
Tapasztalatom szerint a Windows-os töltőcsík elég bugos ha Androidra másolgatsz, megy kb. 30%-ig a csík, aztán eltűnik, de valójában befejezte a másolást.
Ha nem ez a gond, akkor indíts telefonon egy ftp szervert pl. Solid Explorerrel, és érd el gépről úgy a telefon tartalmát.
-
tobias88888
őstag
Továbbra sem tudom leszedni usb-n keresztül a nagyobb fájlokat (500MB<). Valaki esetleg tudja, mi lehet a gond? Vagy el sem kezdi tölteni vagy megakad és leáll a töltés 5-10 másodperc múlva

-
válasz
Macika66
üzenetére
Bármikor, amikor cserébe megfogadod, hogy nem csinálsz úgy, mintha ez a probléma nem létezne, vagy nem bagatellizálod el azt, és ezzel nem esetleg vezetsz meg olyanokat is, akik most vennének ilyen készüléket. Mert az, hogy Nálad nem jelentkezik, nem jelenti azt, hogy nincs. Veled szemben én például sohasem állítottam, hogy minden készülék érintett, csak a sajátomról nyilatkoztam kritikusan, még akkor is, ha a fanoknak ez fájó pont.
@Blizzard: ha kijavítanák, ezt valaki tesztelné, és hitelt érdemlően nyilatkozna róla, akkor igen, akár ma megrendelném újra. De tekintve, hogy a OnePlus csak kenegeti a sz@rt, nem valószínű, hogy ez fog történni.
-
Funthomi
aktív tag
Én is pénteken vettem át a csomagot. Azt láttam UPS honlapján, hogy péntek nap végéig szállítják ki, ezért felhívtam őket, hogy én aznap 4-ig vagyok a kézbesítési címen (céghez kértem) és oldjuk már meg, hogy vagy addig vagy ma hozzák ki, oda ne adják senki másnak. Kértem azt is, ha itt van a futár hívjon föl. Nem volt ezzel gond, de nyilván ehhez kellett az is, hogy felhívjam UPS-t.
-
Egy kis beszámoló:
Pénteken sikerült átvennem a készüléket.
UPS sem túl ügyfélbarát, de sokkal kedvesebbek és rugalmasabbak, mint a DHL. Mondjuk az, hogy a call center nem adja ki a futár számát biztonsági okokból, csak visszahívást tudok kérni a futártól, aki nem rejtett számról hív, nem tudom hova tenni.
07.10 csomagolás van a dobozra írva(a cserekészülék előtt 06.15 csomagolású volt)
Én nem veszek észre különbséget a 2 készülék között jelly tekintetében.
Mindkét készüléken látom(láttam), és nem zavar.(8/128 GB modell)
-
válasz
Blizzardking
üzenetére
Nagy rejtélyt oldottál meg
Nyilván azért rendeltem meg, hogy visszaküldhessem.
KORÁBBI hsz-emben leírtam.
Minden hibájával együtt nagyon tetszett, szerettem volna, hogy legyen egy ilyenem hosszab távra. Sajnos zavar a kijelző, így mennie kellett. Ha lenne rá javítás, még ma megrendelném újra. Nem szart lapátolni vagyok itt a telóra, de SZÁMOMRA használhatatlan, mert nem bírom elviselni a jojózást. -
Nazo
tag
válasz
Macika66
üzenetére
Szerintem ezt el kell engedni, gyakorlatilag hitvitává alakult a dolog.
Akinek "kiesett a szeme" a jelly-től az két telefon mulva is visszajön majd panaszkodni. Hozzá teszem, hogy ha az én szemeim esnének ki, és gurulnának el a parkettán, én sem örülnék, de szerencsére ilyen egészségügyi bajom még nem volt.
Azzal meg hogy próbáljuk védeni hogy kis százalékot érint a dolog, csak azt érjük el h megint előjön a téma.
Pedig a kis szavazásunk alapján 80%+-ot baromira nem zavarja. (Kicsit szar h az "egyáltalán nem látom" nincs a szavazásban hanem hozzá kell számolni, ezért a pontatlan szám
) -
Macika66
addikt
válasz
Blizzardking
üzenetére
A követés nem jelentené az én olvasatomban az ebben a témában írkálást is...
-
Macika66
addikt
Egy kicsivel fontosabb téma, mint a jelly...
Megfigyeltem, hogy automatában a 3T 5-6 MB-os fotókat készített jpg-ben.
Az OP5 ugyanígy csak 3-3,5 MB-osokat (azonos képanyag esetén).Régen a media (nemtudommilyen xml-ben) lehetett állítani a jpeg képek tömörítési arányát, rootolt készüléknél ez nem lehet gond.
Itt az OP5-nél nem talált valaki ilyet?
-
Macika66
addikt
Nem lehetne olyat kérni, hogy akik már visszaküldték (TEHÁT MÁR NEM RENDELKEZNEK ILYEN KÉSZÜLÉKKEL) és nem is jöttek ki rosszul a végén, azok kicsit öncenzúrát fogadnak és nem rontják a többi elégedett OP5 user kedvét itt topicban a folyamatos jellyzéssel???
-
A 3D mozi is fárasztja a szemem, de kevésbé intenzíven éreztem a hatását a szemeimen mint az OP5 esetében. Fejfájás ott nem jelentkezett, csak émelygés és a szemek fáradása.
Csak emlékeztetőül: én vissza is küldtem a telefont.
Dannyl egyébként nagyon jól leírta, mit is éreztem olvasás közben, pont ez volt nálam is, súlyosbítva a masszív fejfájással.
-
-
stomi76
tag
Sziasztok!
Engem sem zavarja egyáltalán, sőt igazâbol nem is lâtom, nem is tudom pontosan mit kell keresni. Nem néztem ezzel kapcsolatos videókat, nem nagyon olvastam utâna. Ha magamtól nem veszem észre akkor mit zavarjon.
Egyébként amit nem tudok az nem fáj!😋Ja, és csúcs ez a telefon!
-
Részemről nincs összefüggés. A jelly brutálisan zavar, a 3D mozi teljesen jó, és igen, rohadtul van különbség az FPS-ek között, meg pl egy 60Hz vs 144Hz-es monitor között.
Hogy mi zavar a jelly-ben? Görgetek, olvasok, és olyan, mintha a szemem nem tudna fókuszálni. Természetesen nem a szemem hibája, hiszen az effekt létezik, és az LCD-n, és bermelyik teló fejre fordított kijelzőjén is látom. Vagyis szédülés hatását kelti. Mikor olvasok, akkor oké, görgetek, és közben látom, hogy összemegy a szöveg, majd visszaáll nagyra. Na ez a hullámzás öl meg teljesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Reflinket megosztani tilos!
Hirdetni tilos!
- World of Warships
- Konteó topic
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple MacBook
- BestBuy topik
- Asztrofotózás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - MSI RTX 5080 SHADOW 3X OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) a kis parányi csepp, szinte semmi nem marad az üveg széle mellett.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)