Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
OnePlus 2 tudnivalók röviden!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nandude
tag
Ohó, most látom van már 8.0 (Oreo) a telefonhoz, szám szerint kettő release is.
Eddig AOSP Extendedet használtam (7.1.2. stabil rendszer, jó üzemidő, nagyon testreszabható! Jobban bejött, mint a Resurrection Remix)
Az első amit találtam 8.0-t az a LineageOS 15 unofficial volt, de kb 20 percig használtam. Egyszerűen nincs benne extra feature (én szeretem, ha a status bar-on szabadon pakolgathatok dolgokat, és ha a quick buttonok egy érintésre kikapcsolják a mobilnetet például, és nem kell menürendszerbe bonyolodni, ja és persze ha az alert sliderrel némítás - rezgés - hangos üzemmódot lehet állítani, az sem utolsó), és amikor felraktam rá az eredeti OxygenOS kamerát és kipróbáltam, akkor úgy brickelődött a telefon, hogy hard resetelnem kellett (akkut leválasztani majd visszacsatlakoztatni).
Vert seregként akartam visszavonulni az AOSP Extendedre, de megláttam a Delight Oreot. Ugyan az a személy fejleszti, mint a mindenki által kedvelt Resurrection Remixet. A fent említett - számomra - hiányosságokat orvosolták ebben a szintén Lineage alapú romban. Annyi hibát fedeztem fel most, hogy nem mindig működtek a widgetek. Most tesztelem, de szólok, hogyha van valami említésre méltó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (223A)
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
- Dell Precision 5560,15.6",FHD+, i7-11850H,16GB DDR4,1TB SSD,Nvidia T1200 4GB VGA,WIN11
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest