Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nandude

tag

Ohó, most látom van már 8.0 (Oreo) a telefonhoz, szám szerint kettő release is.

Eddig AOSP Extendedet használtam (7.1.2. stabil rendszer, jó üzemidő, nagyon testreszabható! Jobban bejött, mint a Resurrection Remix)

Az első amit találtam 8.0-t az a LineageOS 15 unofficial volt, de kb 20 percig használtam. Egyszerűen nincs benne extra feature (én szeretem, ha a status bar-on szabadon pakolgathatok dolgokat, és ha a quick buttonok egy érintésre kikapcsolják a mobilnetet például, és nem kell menürendszerbe bonyolodni, ja és persze ha az alert sliderrel némítás - rezgés - hangos üzemmódot lehet állítani, az sem utolsó), és amikor felraktam rá az eredeti OxygenOS kamerát és kipróbáltam, akkor úgy brickelődött a telefon, hogy hard resetelnem kellett (akkut leválasztani majd visszacsatlakoztatni).

Vert seregként akartam visszavonulni az AOSP Extendedre, de megláttam a Delight Oreot. Ugyan az a személy fejleszti, mint a mindenki által kedvelt Resurrection Remixet. A fent említett - számomra - hiányosságokat orvosolták ebben a szintén Lineage alapú romban. Annyi hibát fedeztem fel most, hogy nem mindig működtek a widgetek. Most tesztelem, de szólok, hogyha van valami említésre méltó.

Új hozzászólás Aktív témák