- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- iPhone topik
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolidodd
senior tag
-
#hpq
aktív tag
válasz
bolcsodal #117 üzenetére
Szia!
Alapvetően a kompakt mérete miatt fogott meg nagyon és valamikor teljes értékű gépnek használnám ha már windows-os. Amazonról őszintén szólva még nem rendeltem, valószínűleg az amazon.co.uk-ról megrendelem amennyiben végleg eldöntöttem. (Persze ha onnan érdemes.)
Garancia, hogy működik rá? Úgy tudom, hogy be kell regisztrálni a Microsoft oldalán és ha bármi probléma van akkor feléjük kell jelezni, persze ha ez működik Magyarországon.
Várom a további tapasztalatokat amennyiben lesz!
-
#hpq
aktív tag
válasz
bolcsodal #115 üzenetére
Szia!
Köszi szépen a bő leírást!
Nagyon örültem, hogy írtál róla tapasztalatokat, egy ideje már nézegetem "keresem" ezt a gépet, mivel nekem is hasonló konfigurációra lenne szükségem.
Keresgéltem a magyarországi webshopokba illetve üzletekbe de, sajnos csak az olcsóbb változatból találtam azt is szerintem "túlárazva".
Megkérdezhetem, hogy hol tudtátok beszerezni, illetve honnan lehet rendelni?Annyi kérdésem lenne a készülékkel kapcsolatban, hogy dokkolót nem terveztetek venni hozzá, valamint az eddigi tapasztalatok alapján ki lehet váltani vele egy iroda felhasználásra szánt notebook-ot?
Előre is köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Medence topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Haditechnika, harcászat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Gitáros topic
- Windows 11
- iPhone topik
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest