- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryoo
senior tag
-
jani32
tag
Sziasztok!
Ha rootolom a telefont, akkor elvész a (wayteq) garancia szerintetek?
Nagyon jó kis telefon, de szeretném kicsit zenehallgatáshoz beállítani (Flac esetén sem az igazi, streamnél meg majdnem pont olyan mint Flac-nél, a középmagas túl erős és néhol torz
Ehhez kellene a root konkértan:
1. google play hifi mód aktiválás (talán működik, elvileg a proci maga hifi képes):
Így szeretném2. Esetleg finombeállítás Viper4android-val: itt videón
Köszi és Boldog Karácsonyt!
-
haubergy
újonc
Sziasztok!
Tegnap vettem egy meizu note 3-at, de nincs rajta play áruház(pedig azt írták, hogy van), és letölteni sem engedi. Illetve letölti, de aztán nem indul el. Van valami ötletetek? -
zolq7
csendes tag
Nem erzekeli a sim kartyam valami otlet :S
-
dev200
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja én is talaja vagyok egy ilyen készüléknek. Feltúrtam már a netet, de sehol se találom, hogy egy app-ban a menüt hogy lehet előhívni.
Remélem nem hagyták ki ezt az opciót, az sajnos elég idegesítő lenne.Köszi
-
Tombolo
tag
Én is berendeltem egy ilyet. Remélem, hogy nem lesz vele probléma. Hosszas Vernee telefon topikok után döntöttem így.
-
Kowi84
aktív tag
Sziasztok, az eustock-tól rendelt telók international verziójúak? Van bennük magyar nyelv? Gyári rom van rajtuk, vagy az eustock sajátja?
-
aasgier
tag
Üdv
légyszíves segítsetek
Netezés csak böngészés, viber
gyakran kisebb falukban is
T-mobil
Normálisan tudom azért használni ez a 4g mizéria miatt vagy keressek mindenképpen b20 -as készüléket?
Köszi -
Geller72
veterán
válasz
itcafe_marci #189 üzenetére
Te kevered a Note-t a sima 5-ös pro-val.
-
arfer
senior tag
válasz
itcafe_marci #189 üzenetére
-
itcafe_marci
újonc
Üdv! Szerintetek melyik szoftverrel éri meg rendelni az eustocktól a Xiaomi Redmi-t?
Van a gyári, ami frissül de nincs benne magyar, meg
van a magyar nyelvű ami nem frissül.
http://eustock.eu/shop/okostelefon/xiaomi-redmi-note-3-pro-feher-332-reszletek
Az angollal nincs bajom, csak pl. megszokott magyar nyelvű swipe keyboard jó lenne ha továbbra is rendelkezésre állna...Ráadásul a mobilarena tesztjében mást állítanak, azt hogy a frissülő gyári szoftverben nincs Play Áruház:
"Az EuStocktól vagy a tesztelésre kapott, 7.2.3.0-s nemzetközi MIUI-val szoftverezett variánssal vásárolható meg a phablet, nagyjából komplett magyar rendszernyelvvel, Play Áruházzal és kínai appok nélkül, ám nem frissülő rendszerrel – vagy kínai/angol, rendszeresen frissülő MIUI-val, Play Áruház nélkül."Mi a valóság? Köszönettel!
-
Geller72
veterán
válasz
#19708160 #173 üzenetére
NFC-t, az FM-rádiót, infraportot és 800 MHz-es hálózati támogatás. A 800 Mhz a Redmibe sincs, de minden más igen. És azért az infra elég erős benne, tanítható, stb. Nem rossz, ha a klímát, meg minden mást is egy helyről tudsz irányítani. Szerintem. Az FM rádiót megléte szerintem legtöbbünknek minimál dolog kell hogy legyen.
Az olvasási mód is tetszik.
. Pár hét múlva berendelek egy Meizut is, megnézem, tényleg melyik jobb. Kézbe véve a Redmi nekem nagyon bejön.Talán a fémhasználatnak köszönhetően tényleg érezhetően van benne anyag.
. De ezek már egyéni dolgok.
-
74panzer
csendes tag
Hali! Kikapcsolt állapotban is bekapcsol az ébresztő?
Köszi. -
kelzsoca
félisten
válasz
Warhawk88 #180 üzenetére
Egy olyan kérdés van, hogy nekem a google play áruházba nem akar felmenni, azt írja hogy a szerverrel való kommunikációval van gond. néztem neten másnak is előfordult. Mi rá a megoldás?
NanoSim kártyát még nem raktam bele mert csak microm van,holnap megyek be a kedves T-mobilhoz. Lehet ez a gond?Szia!
Igen, kell bele a SIM kártya.
-
Warhawk88
csendes tag
Sziasztok,
Nekem ma jött meg a Meizu M3 Note (3/32) verzió. Még nyomorgatom az alap dolgokkal,hogy ismerkedjünk(némi petting sose árt).
Egy olyan kérdés van, hogy nekem a google play áruházba nem akar felmenni, azt írja hogy a szerverrel való kommunikációval van gond. néztem neten másnak is előfordult. Mi rá a megoldás?
NanoSim kártyát még nem raktam bele mert csak microm van,holnap megyek be a kedves T-mobilhoz. Lehet ez a gond?(van humble-ról vett mobilos gamem is erre nem tudom esetleg van-e valakinek valami tippje, egyik megy de a custom game opció valahogy nem akar működni(nem tudok gépeket berakni stb,de a hangot beadja hogy rányomtam a gombra),Neuroshimahex. A másik meg a játék betöltés közben "megakad" vagy nem tudom mit csinálhat azt ennyi...ez meg a Bardbarian)
Köszi a segítséget előre is.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
hgabor19 #171 üzenetére
nekem redmi note 2 prime volt,utàna egy redmi 3 pro,annál ez szerintem sokkal jobb,kivéve a zenei hangminöségbe nem jobb,meg a csengöhangszorója szebben szolt a xiaominak.Melegedni ez nem melegszik,játékok szépen futnak,antutu 48000 pont ha ez valakinek számit
Akkuja baromi jó,igaz a redmi 3 pro is birta.Valamibe ez jobb,valamibe a redmi,nekem ez jobban tetszik
Redmi note 3 pro biztos jobb szerintem,olyanom még nem volt
-
Geller72
veterán
válasz
hgabor19 #171 üzenetére
Mi is hezitáltunk, a lányomnak cseréltünk telefont, végül nem ez lett. Abból a 3/32-es verziót vettük meg a saját, profi fülesével együtt. Teljesen összehasonlítani csak úgy lehetne, ha mindegyikből vennél egyet. Szerintem nagyon mellényúlni ebben az árban nem nagyon lehet egyikkel sem.
-
hgabor19
aktív tag
Akik itt mostanában vették az M3-t, mi volt a fő ok hogy e mellett döntöttetek?
És nem a Redmi N3P mellett? Nagy a dilemma nálam a 2 típus között.
Bár a tesztek alapján gyengébb a Meizu. Ezért is lenne jó felhasználói véleményeket olvasni..Köszi előre is.
-
Sanzaa
senior tag
Páromnak tegnap jött meg az eustocktól egy 2GB RAM-os Meizu M3 Note. Köszönet nekik! Ennyiért ajándék ez a készülék, pláne, hogy Kínából is 150 USD, vám nélkül. Idáig nagyon elégedett vele. A kamera neki nagyon bejön (nekem is), a 10 mp záridő elég jó dolog és a macro mód is nagyon szép mélységélességet produkál. A Pokémon Go is megy rajta szépen
Messengeren történő videóhíváskor pedig sokkal jobb a hang és a kép is, mint idáig. (Sony M4 aqua volt előtte)
Nincs melegedés, nem produkál furcsaságokat, akksi király. -
törölt tag
válasz
mediumgecso #166 üzenetére
-
törölt tag
válasz
csakany2001 #157 üzenetére
igazad van ezt benézte.Holnap hozza a gls majd megosztom a tapasztalatokat
-
csakany2001
senior tag
válasz
#19708160 #156 üzenetére
Azért nem egészen,a P10 a Snapdragon 616 szintjén van,az X10 meg majdnem hozza a Snapdragon650 szintjét és a 2 nem egy kategória.Ezért is kérdeztem hogy hogyan teljesít FHD-ban,mert HD-ban mindenre elég.
UI:Ha a 3D teljesítmény nézzük(GPU-t) elmaradnak az SD-os konkurensektől. -
törölt tag
válasz
mediumgecso #155 üzenetére
nekem a xiaomi note 2-be ugyanez a proci volt,semmi gondom nem volt,és csak erős igénybevételnél melegedett.Kiváncsian várom holnap reggel szállitják a telefont
-
mediumgecso
őstag
válasz
kelzsoca #151 üzenetére
Szia!
Szimpatikus a Meizu m3 note, de egy kicsit tartok a procitól, mert ugye a Snapi 650 erősebb a Helio P10-től....igaz én nem szoktam telón játszani soha....mindennapokban elegendő a teljesítménye, ugye? A Flyme OS mennyi RAM-ot eszik? Várható (vagy elérhető) a 6.0?
Üdv Pisti
-
törölt tag
Ha minden igaz holnap boldog tulaja leszek az Eustocknak hála.
50000 ft-ért szerintem nagyon jó vétel
-
kelzsoca
félisten
válasz
mediumgecso #149 üzenetére
Szia!
Nem látok sok különbséget a Xiaomi Note 3 pro és a Meizu M3 Note képei között.
A Meizu napfényben olvasható volt, és szerintem a kijelző is jobb.(#150) csakany2001
A készüléken nemzetközi, gyári szoftver fut, tehát erre természetesen megérkeznek a frissítések.
-
-
mediumgecso
őstag
válasz
kelzsoca #148 üzenetére
Szia!
Telefon váltás előtt vagyok, véleményed kérném, sok telefon megfordult már Nálad:
Meizu m3 note v. Xiaomi Redmi Note 3 Pro?? Fontos a hosszú üzemidő, és a kamera...az M3 note a jobb kamera szempontból vagy a Redmi note 3 pro?? Meizu kijelző napfényen olvasható marad??
Köszi a segítséget -
kelzsoca
félisten
Szia!
Minimális az előforduló angol szöveg, a korábbi szoftverekhez képest nagyon jól sikerült a lokalizáció (99%)
A készülék egyébként nagyon egyben van, ez kinézetre, fogásra, és teljesítményre, rendszer sebességre is elmondható.
A készülékház masszív, nyekergés, recsegés nem tapasztalható, a kijelző gyönyörű (ezt már a Meizutól megszokhattuk) illesztési hiba nincs.
A gombok kellemes nyomáspontúak, és nem lötyögnek. -
aasgier
tag
Üdv
érdeklődnék, hogy a készülék teljesen magyarított vagy itt ott azért akad hiányosság?
Köszi -
Geller72
veterán
Eustock, hatvan rugó, magyar garral. (32GB-os verzió).
-
Rob222
csendes újonc
Sziasztok, Redmi 3-hoz képest jobb lehet a kamerája?
-
szpricsi
csendes tag
Egy hónapja használom. Egy Meizu mx3 után vettem, szerintem nagyon jó. GPS jó, térerő mindig van, gyors.
-
norbert100
csendes tag
Én végül csak beszereztem egy ilyen ezüst színű csodát a barátnőmnek geekbuyingról.
A készülék szerintem gyönyörű, nekem m2 note-om van, szerintem jobban néz ki az m3 note. A telefon szerintem nagyon jó, de a rajta lévő 5.1.3.0-ás firmware eléggé bugos. A magyar fordítás sokkal hiányosabb mint az m2 note 5.1.6.0-ás firmwaren, az akku aránylag gyorsan merül, és még van pár apróság, bár flyme forum olvastam olyat hogy talán a hónap végén jön hozzá frissítés.
Összességében, ha jön rá frissítés, szerintem erősen ajánlott készülék.
-
eustock
tag
válasz
Atomcsirke #140 üzenetére
B20 verziót nem lehet beszerezni.
-
Ryoo
senior tag
Nagyon behalt a topik
csak 1 embernek van itt ilyen készüléke? Nagyon úgy néz ki sajnos, hogy Magyarországon magyar garanciával nem lesz elérhető ez a telefon. Ezért az lenne a kérdésem, ha aliexpress-ről veszek egyet, akkor hogy működik a garancia? Felhomályosítana valaki ezügyben?
-
merlix
tag
válasz
norbert100 #132 üzenetére
Szia!
Közel 1 hónapja használom a kicsikét, és a kezdeti elbizonytalanodásom teljesen alaptalan volt.
Az akksi full használat mellet is simán bírja a 20-24 órát (bár ezeknél nem szükséges, de én formáztam, és ezzel érzésre kb. +20% időt nyertem).
Strapabíró, az állandó nyüstölés ellenére sem érzem, hogy gyengültek volna a burkolat illesztései.
Egyedül a fényképezőjét tartom kissé gyengécskének, főleg most, hogy a múlt héten volt szerencsém kicsit kattintgatni egy LeTV LE 2 pro-t és egy UMI Super-t...
Én az AliExpresről, egy hongkongi cégtől rendeltem (átjutott vámkezelés nélkül) még bevezető 159 $-os áron (ugyanott most 219 $).
A B20-al nem tudom mi a helyzet.
A kínai kontaktom szerint ők csak így szerelt verziót árulnak, de a honlapjukon rendelhető készülék leírásában most opcionálisként van a B20 megadva.
Fene tudja, ez alapján lehet, hogy csak szerencsém volt. -
Atomcsirke
aktív tag
Ma megkérdeztem az SPEMall-t, sajna az övék is a B20 nélküli (1/7/3) verzió. Szelazsizny, várunk.
-
Ryoo
senior tag
válasz
Atomcsirke #133 üzenetére
Csak jó lenne, ha lenne valami info róla, sajnos az Eustock is se tudott mondani semmit, még körülbelül se. Pedig már jöhetne
-
Atomcsirke
aktív tag
Merlix használgat egyet, esetleg nála érdeklődj. Engem is érdekel, a Redmi Note 3 erős alternatívája lehetne, ha eljutnának ide Európába az igért, B20-t is tartalmazó modellek...
-
norbert100
csendes tag
Sziasztok. Valaki már használ hosszabb ideje m3 note-ot? Ha igen megszeretném kérdezni, mik a benyomásai róla, továbbá hogy melyik oldalról rendelte. Én most geekbuyon néztem, nem tudom mennyire megbízhatóak.
-
Atomcsirke
aktív tag
Szerintem a Cubot nem alternatívája egy Meizunak, bármilyen kedvezőek is legyenek az első benyomások, bocs. A 120 dolcsis, egyszezonos telefonok között elmegy a Cubot, de hosszútávon, vagy ha neadjisten szervizelni kell, ki fognak jönni a különbségek, a Meizu javára.
Ha mindenáron le akarod cserélni, a Xiaomi - Honor - Nubia - Zuk tengely mentén érdemes nézelődni, nem a "B"-brandek között. -
Ryoo
senior tag
Azért a Cubot-ok nem a minőségükről híresek, biztos vagyok benne, hogy a meizu tovább marad telefon, mint a cubot, és a támogatottsága is jobb. De nem nagyon szabad egy telefon megvétele után nézelődni, mert az ember utána mindig talál olyat, ami talán jobban megérte volna, ilyenkor homokba kell dugni a fejünket és fél évig ki sem szabad venni.
-
merlix
tag
Az öcsém tegnap megmutatta a pár napja vásárolt Cubot X17 játékszerét.
A ház, a kijelző elképesztő, a kamerájától (5/13 MP Sony) majdnem sírva fakadtam annyira szép képeket lő (panoráma mód + valódi arcfelismerő stb.).
B20 alapfelszereltség!Egy dologra volt kiakadva a testvérem, az aksira.
Állítólag 1 napot éppen hogy csak kibír a rendszer, de szerintem ez csak nyafogás volt a részéről, mert a szemem előtt töltötte fel 20 perc alatt 4%-ról 77%-ra az akksit a gyorstöltőjével.És sokkal olcsóbb mint a Meizu.
Meg nem bánom a vásárlásom, de...
A lényeg, hogy érdemes alaposan szétnézni, mielőtt ugrik az ember. -
Atomcsirke
aktív tag
Közkincsé tenném a SPEmall válaszát: " HI, it not have B20, but have all other bands ; 4G: FDD LTE B1/B3/B7" , úgyhogy aki onnan rendel, ennek fényében tegye.
Annak fényében, hogy a 3/32-es 2 év EU garival cca. 30 dodóval drágább is, mint a hasonló paraméterű Redmi Note 3 Pro, pont a B20 lett volna az, amiért az ember kicsengeti a különbözetet ...
-
Atomcsirke
aktív tag
SPEmallon elvileg megint van, feltettem a diszkrét kérdést LTE B20 ügyben. Bár eddig még nem válaszoltak hasonló jellegű érdeklődéseimre, pl. Lenovo Vibe Shot ügyben sem...
-
eustock
tag
válasz
Atomcsirke #115 üzenetére
A Meizu nem tud annyi készüléket legyártani, amennyit a piac ne venne fel azonnal, tehát jelenleg hiánycikk a készülék, amint elérhető lesz, azonnal hozni fogjuk.
-
Ryoo
senior tag
válasz
Atomcsirke #115 üzenetére
Nekem már biztos, hogy ez lesz a következő telefonom, talán jobb is, hogy még nem elérhető, addig se veszem meg, és így az asszony is nyugodtabb még.
-
merlix
tag
válasz
Atomcsirke #113 üzenetére
Pontosan!
Szó szerint azt írta a kérdésemre a kontaktom, hogy szerinte csak szerencsém volt a B20-al (az előrendelések kiszállítása elég kaotikus volt állítólag)...
-
Atomcsirke
aktív tag
-
Ryoo
senior tag
És vajon kis hazánkban mikor lesz ez elérhető?? Mert az eustock se tudod még beszerezni semmilyet, nem hogy a b20-as variánst.
-
Atomcsirke
aktív tag
B20-as telefon, első vonal-beli kínai gyártótól? Zene ez füleimnek.
Bár kérdés, hogy az általános dezinformáltságban honnét fogom tudni, hogy a derék kínai onlány díler - aki többnyire maga se tudja, pontosan mit árul - a megfelelő készüléket fogja elküldeni nekem?... amúgy meg a Meizunál valamit tudnak, jobb körökben egyre kevésbé sorolják kis hazánkat Ájrópához ...
-
merlix
tag
válasz
Atomcsirke #111 üzenetére
Levelezgettem a szoftveres képstabilizátor és más szoftveres problémák miatt a kontaktommal, és kiderült, hogy a gyártás során 3 különböző frekvencia csomaggal készülnek a ketyerék.
Az EU-s készülékekben alapból van/lesz B20.
A választott telepítési nyelv és a cím a szűrő.
A magyar cím és telepítési nyelv (talán már elérhető) "nem EU" szerintük...Ez szimplán kicseszés pár forintnyi alkatrészspórolás miatt...
Szerencsém volt.
A B20 működik, május végén állítólag érkezik az első frissítés. -
Atomcsirke
aktív tag
-
slezsi
csendes tag
válasz
Atomcsirke #105 üzenetére
sok-sok fotó
[link]
-
merlix
tag
válasz
Atomcsirke #108 üzenetére
Igen, egy szoftveres móka a képstabilizátor (minden szempontból).
Az aksi kb. 150 kép készítése + 4-5 óra beszélgetés + WiFi és GPS folyamatos használata mellett 92%-os állapotról 21%-ra ment le (reggeltől reggelig, úgy hogy éjszaka bekapcsolva maradt és a WiFi-n keresztül letöltött nekem ~7 GB videoanyagot).
-
Atomcsirke
aktív tag
Képstabilizátor? OIS-t szintén nem említettek sehol, tehát ha van ilyen, akkor az max. valami szoftveres mókolás lehet, ami egyben magyarázat is a foltosodásra. Hardcore használatban az egy napot keveslem, 4100-as akksi mellett. Azt állították, hogy az X10-eshez képest jóval spórolósabb SoC lesz a P10, energiafelhasználás szempontjából. Remélem, ez is a kiforratlan szoftver számlájára írható, mert így nem ellenfél a Redmi Note 3 Pro-nak. Pedig kivitelre - a leírások alapján - szebb, masszívabb darabnak tűnik.
-
merlix
tag
válasz
Atomcsirke #102 üzenetére
Bocsánat az eltűnésért!
Szóval volt alkalmam kipróbálni külföldön, GPS navigációhoz, fényképezgetésre stb.
A fényképezője valóban csak 13 MP-es.
A kapott műszaki leírásban 16 MP szerepelt, és ez alapján írtam be ezt az adatot a hozzászólásba (a kínai kontaktom - Lien - sűrű bocsánat kérések közepette azonnal küldött egy új csomagot, amiben már helyesen szerepel...)
Kb. 200 képett lőttem eddig vele és két dolog tűnt fel. A képstabilizátor eléggé bizonytalan, és felhős, szürke időben a képek sarkaiban foltosodást lehet felfedezni. Nem egy összefüggő homályosodást, hanem konkrétan különálló apró foltokban jelenik meg a homályosodás.
Most próbálom tisztázni Lien-nel, hogy ez most gyártási vagy típus hiba.A 4100mAh-s aksi intenzív használat mellett simán kihúzza 1 napig és a gyorstöltő funkcióval 15 perc alatt 70-80%-ra fel lehet tolni az aksit. (Volt egy szállodai esetem ezzel: bedugtam gyorstöltőre a szobában és fél perccel később az egész emelet elsötétedett. Megkértek ezután, hogy semmit sehova ne dugjak amíg ott vagyok...
)
A GPS érdekes mód Pesten a belvárosban (de csak Pesten!) nagyon nehezen tér magához, de egyébként tényleg gyors.
A hátlap színe talán titán szürke.
Ha tudok válaszolgatok a kérdésekre.
Üdv,
-
Ryoo
senior tag
Ez a telefon képes arra, hogy ha egy koncerten készítek videot, akkor nem torzítja el a hangot? Lumiákban ez az 1ik a kevés szerethető feature-k között.
-
Atomcsirke
aktív tag
http://www.mobile-review.com/review/meizu-m3-note.shtml
Bár a teszt maga orosz, van pár tesztfotó is. A képminőség még a kategóriájában sem falrengető, még akkor sem, ha azt is hozzávesszük, hogy elég rossz idő volt, amikor ellőttek pár képet! Elnézve a hibák jellegét, a fotók inkább "szoftverből" vannak elcseszve, talán van még remény. Mindenesetre - szerintem - nem hozza az M2 Note kamerájának szintjét, de a még mindig ott van a fém ház, a gyorsabb proci, és a nagyobb akksi pozitívumként.
-
Atomcsirke
aktív tag
Na, elkezdtek csordogálni a tesztek:
http://phoneradar.com/meizu-m3-note-review/
Nem túl részletes ugyan, de kiemelik a kivitelezés minőségét, a kamerát viszont lepontozzák: "If we are comparing here, 13MP module of Le 1s is quite better, and Redmi Note 3 offers one of the best camera experience in this price range."
-
Atomcsirke
aktív tag
http://www.meizu.com/in/products/m3note/spec.html
Még itt is konzekvensen ragaszkodnak a 13 MP hátsó kamerához, pedig ők csak tudják, mit gyártanak, szóval erősen WTF-gyanús az a 16 MP.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest