- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaby_gyerek
tag
válasz
Dr.Anonymus #100 üzenetére
Most már kapni a vodánál, baráti ára van. Nem 150e
Én mondjuk arra vagyok kíváncsi, hogy a Telekom mikor fogja forgalmazni, ha egyáltalán fogja?
-
doooo
veterán
válasz
Dr.Anonymus #25 üzenetére
" a hw fényében" ezt hogyan is kellene értelmezni? Nem csúcskategóriás volt véletlenül az a hardver (amikor megjelent)?
-
Emtra
tag
válasz
Dr.Anonymus #67 üzenetére
Htc topicba egy Apple fan
ejnye-bejne
-
Farkas82
tag
válasz
Dr.Anonymus #67 üzenetére
Köszönöm, de az érdem a fent nevezett szerzöé, csak nagyon megtetszett amikor olvastam, és eléggé aktuális a jelenlegi mobil-piaci helyzetre. Az apple egyébként érdekes módon tényleg ellen tud még állni a kinaiak árnyomásának, de ebben jelentös szerepe van a saját op rendszernek, és az azt megszokott, újat megtanulni nem akaró törzsvásárlóknak. A kollégáim közül a korábban iphone 4/5-öt használók most sorban váltanak 6-ra. Pusztán a prémium hardverrel ezekel az árakkal az androidos piacon nem tudna talpon maradni.
-
ctvagyok
őstag
válasz
Dr.Anonymus #25 üzenetére
Azé az a hw majdnem a csúcskategoria. Szerintem bőven nem gyenge meg most sem. Bár azzal egyetértek hogy túl volt árazva.
-
Zophia
csendes tag
válasz
Dr.Anonymus #5 üzenetére
tetszeni nekem is tetszik,de nm ér annyit! még ha lentebb megy az ára,akkor is vannak nála ütősebb ajánlatok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest