Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagymolnar
tag
válasz
dodicsaba
üzenetére
Nekem a legfrissebb 130-as rom van fenn...
Néha olyan érzésem van, hogy a loli nem a legsikeresebb a Honornál. Korábban H6-om volt annál stabilabb telót még nem láttam. Ott is volt a végén hasonló érzésem, hogy a lolival "lassult".. Nehéz elmondani, de ez csak megérzés...
A H7 eleve gyanúsabb, nem voltam sosem számmániás nem izgat fel egy antutu már
, de pl. H6-on 1,9-2Gb RAM volt szabad itt 1,6. A tárcsázóm (exdialer - minden telón ezt használom) néha "lemarad" tárcsázáskor... ezek azért furcsa dolgok számomra, mert egy erőmű dolgozik az ember kezében és ezk nem lenne szabad, hogy megtörténjenek.Mindegy.... elkezdtem keresni az utódot, de sajnos nem találom. Esetleg valaki tud olyan JÓ telót, ami 2 sim+sd-t tud, esetleg full active? (Az sd 64GB rommal kiváltható
) További pozitívum az ujjlenyomat olvasó lenne. Szóval nem is nagyok az elvárásaim 
Új hozzászólás Aktív témák
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- BMW topik
- Renault, Dacia topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Aspire 5 A515-57G FHD GAMER notebook - i5 1235U 16GB DDR4 512GB SSD RTX2050 4GB W11
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, de pl. H6-on 1,9-2Gb RAM volt szabad itt 1,6. A tárcsázóm (exdialer - minden telón ezt használom) néha "lemarad" tárcsázáskor... ezek azért furcsa dolgok számomra, mert egy erőmű dolgozik az ember kezében és ezk nem lenne szabad, hogy megtörténjenek.
) További pozitívum az ujjlenyomat olvasó lenne. Szóval nem is nagyok az elvárásaim