- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hequila
őstag
Közép - felső kategóriás lapjai közül nyugodtan válogthatsz, ott nincs akkora spórolás (egyelőre). Intel platformon kimondottan jó lapjai vannak (AMD-t nem tudom miért hanyagolja ennyire).
Az abit az alsó kategóriában is képviseltetni akarja magát, amivel nincs is gond. Csak szerintem célszerűbb lett volna erre egy leányvállalatot létrehozni (látsd: Asus -> AsRock). -
Hequila
őstag
válasz
#96302336 #24 üzenetére
Khm...
Az Ulinak tudtommal nincs sok köze az abithez, sokkal inkább az USI-ra gondoltál (Universal Scientific Industrial). Először úgy volt, hogy Universal Abit lesz az új név, de végül abit lett (kis 'a' betűvel, jelezvén, hogy változás történt).És hogy az abit lapok jobbak az Asusnál... ezen lehetne vitatkozni.
Nem az fáj nekem, hogy nem a legmodernebb, legtuningosabb, hanem elektronikailag néhol alulméretezett, minőségében megkérdőjelezhető elemekből épül fel az abit alsó kategóriás kínálata (de ez minden gyártónál így van).
-
Hequila
őstag
válasz
antikomcsi #15 üzenetére
Egy újabb feketepont az abitnak, hogy már a számozásnál is keverik a szart a fossal
Én Pl. erre az AN-re gondoltam, meg a társaira. Ezek váltották fel a KN9-es szériát. -
Hequila
őstag
Jah, csak az NF-M2 nView nem belépő szint...
Szomorúan látom, hogy az abitet is utólérte a "mindent lespórolok, és eladom ócsón, mer' az kell a népnek" szele.
Sokan emlékeznek még a KN szériára, majd az azt leváltó AN szériára. A KN viszonylag jól felszerelt és összerakott sorozat volt, az AN-ről ez nem mondható el.
Raktam már pár gépet össze abit "belépő szintű" alaplappal (konkrétan NF-M2S és SV), és mit ne mondjak... gyenge kondik, hanyag gyártás (a PCB lakkozása meg volt folyva, meg az egésznek más volt a tapintása is, mint a többinek, láthatóan és érezhetően spórolós, gagyi), BIOSban szinte semmiféle állítási lehetőség.Ettől a laptól sem várnék sokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztalos klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Bomba ár! Dell Precision 5520 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I M1200 4GB I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest