- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silentfrog
veterán
válasz
BlackPriest #30 üzenetére
Így van ,ilyet nem találtunk.
-
Silentfrog
veterán
válasz
BlackPriest #26 üzenetére
Lehet,hogy rossz boltba keresetem de az eladó sem talált,csak hatosat de az van a tápon is.
Akkor a Chieftech CTG -400 nem a jobb tápok közé tartozik?
(#25) Dani_kp.: Nem tuningolom jelenleg ,de szerintem stabilabb ha 8 pinessel megy. -
Silentfrog
veterán
válasz
BlackPriest #23 üzenetére
Így van.
Csak így még nem jártam,hogy egy toronyhűtőt nem tudok használni normálisan mert az alaplapon lévő fetek túlmelegszenek,úgy,hogy a legmelegebb alkatrész amit szenzor mér az 40 fokos.
Amikor vettem ilyen hibalehetőséggel nem számoltam.Látom ez a lap /és szinte az összes APU-t fogadó/ 8 pines alaplapi tápellátást igényel.
Meg tudná nekem mondani valaki,hogy ezt miként tudom megvalósítani? A tápokon semelyiken nem láttam még 8 pines dugót, átalakítót meg keresetem,de sehol sem láttam ami bele menne ezekbe. -
Silentfrog
veterán
Pont ezt csinálja az Fm 1 -es lapom
Vettem rá egy nagy hűtőt és teljesen passzívba szerettem volna hajtani. Ezt nem tudom kell a Ninja 3 hűtője mert megfelelő légmozgás nélkül a fetek felmelegednek,és vissza veszi az APU órajelét,pedig raktam rá ram süniket is.
Gyári hűtővel kipróbáltam 65-70 fokog is stabil hisz a gyári venti pont oda fújja a hűtőről a levegőt.
Ha jön jönnek a Fm 2+ lapok ,le is lesz cserélve,a 3870k,hiába jó még mindig hiába engedi a tuningot,és egy passzív hűtésű gépet akarok/kivéve a táp/ és ezzel a 14 ezres lappal ezt nem tudom megvalósítani. -
Silentfrog
veterán
Ennyiért nem lesz drága,de én megfogadtam,hogy megnézem azt,hogy milyen egy lapnak a tápellátása,és azon legyen hűtő borda is.
Most is az elégtelen hűtés miatt sz*p*k.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP notebook topic
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Projektor topic
- Reklámblokkolók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest