- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PA80
tag
válasz
#40047616 #45 üzenetére
Én is így voltam egy darabig, hogy vettem az 50 ezres telefonokat (Redmi 4x, MI A2 Lite), hogy márpedig én többet nem adok ki telefonra, mert minek, meg persze bedőltem annak a szövegnek, hogy a Xiaomi ilyen jó meg olyan jó. Az egyiket fél évig, a másikat 3 hónapig sem használtam, mert a rendszer valami borzalom volt mindkettőn. Az A2 Lite után úgy döntöttem, hogy nem kínlódók, veszek egy drágábbat, így lett egy S. Galaxy A50, amit '19 ősze óta elégedetten használok. Inkább kerüljön többe, de ne kelljen állandóan szenvedni a telefonnal. Egyébként meg van egy olyan mondás, hogy az olcsó hosszabb távon drágább. A családban van S. Galaxy A5, A8, előbbi 3 éves elmúlt, utóbbi 2, semmi baj velük a mai napig. Nem állítom, hogy más gyártónál nincsenek ilyen blamák, de nekem ez a kettő épp elég volt, hogy eltántorítson az olcsó telefonoktól illetve a Xiaomi-tól. Egyébként meg ha azt nézzük, hogy a két 50 ezrest összesen még egy évig sem használtam, anyagilag rosszabbul jöttem ki velük, mint a drágább A50-el. De ez csak az én véleményem...
-
batai15
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- ÚJ SAMSUNG Galaxy Z Fold 7 256GB / 512GB / 1TB
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest