- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
snorbi82
senior tag
Nekem is települt. Office cuccokból semmi nem indult el, újra kellett telepíteni. Más hibát még nem találtam.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
E.Kaufmann #40 üzenetére
Az előbb frissült a munkahelyi HP EliteBook is, had lássam, a többiek mennyire szívhatnak majd, de itt is gyors volt a frissítés, az indulás volt kissé meglassulva, de ahogy nézem, mindkét, általam használt fejlesztőeszköz indul, fordít és futtat.
-
ncc1701
veterán
Most szólt a rég reggel. Beállítottam recoverynek jó nagy lemez helyet, és hadd szóljon.
-
Na, akkor kb 4-5 hónap múlva megkapom, és egy hét fagyogatás után jöhet vissza, ami működött...
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
Tigerclaw #34 üzenetére
Én márciusban váltottam Haswell konfigot (amin nem sok problémám volt) Ryzen3 3200G-re, SATA SSD maradt.
Most nyomtam le a frissítést a tavaszi Win10-ről és elég gyorsan lefrissült, most erről írok, meg megy közben a youtube is.
A koronától jobban tartok, mint a W10 frissítéstől. -
arn
félisten
most mertem felrakni a majusit
majd egy fel ev mulva ezzel is probalkozom.
illetve az Edge böngészőben a taszkváltásra használt Alt+Tab billentyűkombinációval már a megnyitott lapok között is lehet váltani
a mas bongeszokben hasznalhato ctrl+tab miert nem jo? -
Piftuka
veterán
-
Kansas
addikt
válasz
Necroman_Mk2 #28 üzenetére
"Amúgy az tényleg igaz, hogy a W10 rendszerinduláskor betölt egy csomó alkalmazást a memóriába?"
Igen, igaz, ahogy a többi OS is, ha telerakod bloatware-rel, illetve engeded, hogy minden alkalmazás boot-kor betöltődjön. Ez utóbbit gyakran meg se kérdezik telepítéskor, hogy lehet-e nekik... Windows verziótól függetlenül.
Ellenszere: nyitsz egy Task Manager-t és a Startup fülön letiltod azokat amik nem fontosak.
Ha haladónak érzed magad, akkor nem Task Managerben dokgozol, hanem Revo Uninstaller-ben, ahol a Tools/AutorunManager a helye a mágiának: a megfelelő sort kiválasztva jobb klikk után ízlés szerint "Disable Auto Starting" vagy "Remove Selected". -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
E.Kaufmann #13 üzenetére
Nalam az egyik gep, egy regi Asus U30JC i3 optimus -os komboval vagyis IGP + valami belepo nvidia. A masik problemas egy szinten Asus, PN40-es minigep N4000-es Celeronnal. Mindketto SSD-s.
-
ricsip
addikt
válasz
Necroman_Mk2 #28 üzenetére
Indíts Task Manager-t és Startup fül
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Csodálatos. Nekem még az előző 2004-re is azt írta egy hete a ThinkPadem, hogy majd jön ha kész lesz. Ennek akkor most ki kell várnia a sorát?
-
Necroman_Mk2
őstag
Ha feltelepül, remélem jobbá válik a futás a 2014-es laposomon. A legutóbbi nagy frissítés, de inkább a nyári patch óta mintha kicsit döcögős lenne. Tudom, tudom: vegyek új gépet...
Amúgy az tényleg igaz, hogy a W10 rendszerinduláskor betölt egy csomó alkalmazást a memóriába? Ha igen, akkor ezt hogy lehet kiiktatni? -
erer1000
őstag
VP09
kizárnám hogy user error, mert mint mondom, szűz telepítés után is, bátyámnál meg belakott rendszernél.
bármilyen böngészőben, + friss nvidia driverrel. neki Intel CPU nekem AMD.
egymástól függetlenül nehéz lenne pont ugyan úgy elb*szni.videókártya topic-ban erre azt mondták hogy a tavaszi frissítés sokaknak tette ezt, nem egyedi eset
-
snecy20
nagyúr
Már nyomom is az automatikus 1 hónapos halasztást.
-
-
erer1000
őstag
az a hiba javítva van végre ebben hogy a böngészős videók pl youtube ismét GPU gyorsítással menjen, ne CPU-val?
mert szánalmas hogy mind nekem az 1050Ti, mind testvéremnek az 1070 kb csak malmozik miközben a 4k youtube megfekteti 80-90%ra a CPU-t a tavaszi update óta... -
E.Kaufmann
veterán
Én Insideresként sem fáztam a nagyobb frissítésektől. Insiderben pár év alatt 2 frissítés ment nagyon félre (fast ring), de amúgy a legtöbbször a hibajelenség, hogy nem bírt frissíteni és visszaállt a frissítés kezdete előtti állapotba. Valamint irodai gépeken se nagyon láttam félremenni főbb frissítéseket. Nem tudom, van-e jelentősége, de otthoni gépeim iGPU-sak voltak, irodai gépek szintén főleg iGPU és gyártó szerint HP vagy DELL.
Legtöbb nyűgöm régebbi (Win8 időkbeli) tervezői laptopokkal volt, amiben intel+nVidia GPU röfögött volna egyszerre. -
Tigerclaw
nagyúr
Nalam 3-bol 2 gepet teljesen fagyasztott az elozo nagy frissites. A rendszervisszaallitas ota mindket gepen ideiglenesen ki van kapcsolva a frissites. Attol tartok, hogy hiaba jott masik nagy update, az elozoben levo nagy bugot nem javitottak ki azota se es ha elkezdi nekem sorban feltenni, annal a lepesnel megint fagyas lesz.
-
yennayo
tag
ryzenes laposon minden rendben ment, műkdöik minden tuti.
[link] -
Armagedown
őstag
Én a 20H1et sem telepítettem még
-
Nekem a legutóbbi frissítéssel is megszenvedett a gépem.
Laptopról van szó, valamelyik nem települt rendesen, mindenféle dll hibát írt ki... Win10 topicban még csak hozzám se szóltak
biztos annyira durva volt a helyzet.
Pendrive-ról kellett visszavonni az update-t, utána újra letölteni, és azóta jó.
-
gabor7th
addikt
Akkor holnap majd jön a hír arról, hogy valami bug miatt senki se telepítse.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Diablo IV
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- OLED TV topic
- Google Pixel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest