- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colos1
őstag
Az AMD -nél most váltottak, elég komoly módosítások voltak a szoftverben, ami mindig hibákat szül, ennek ellenére nem cseszik szét a Windowst. Ezt az elmúlt években most teszik meg másodszor. Az nVidia úgy tudja a hibás szoftverek sorozatát kiadni, hogy nem változtattak szinte semmit, az ugyanúgy néz ki, mint anno 2006-ban...
-
Colos1
őstag
Az csak véletlen
A legfőbb gondom megint ezzel van: "ilyen esetben megfontolandó az operációs rendszer újratelepítése"
Radeon driverrel ilyen emlékeim szerint egyszer sem volt, nVidiával meg egy év alatt ez a második, hogy Win reinstallt javasolnak, mert a drivercsere nem biztos, hogy megoldja a gondot.
-
Colos1
őstag
És milyen jól tettem, hogy nem mertem feltenni
2010 - 2016 februárjáig volt AMD -m, és ha jól emlékszem 2012-ben fejezték be a havi frissítést. A 4 év alatt nem volt annyi probléma a driverekkel, mint itt egy év alatt.
Most hol vannak azok, akik trollkodtak az AMD topikokban, hogy milyen szarok az AMD driverek, az nVidia meg milyen fasza?
Szeretném ha elmagyaráznák nekem, hogy akkor hogy is van ez? -
GreatL
őstag
válasz
[CM]Crusher #44 üzenetére
Ezt már nem hiszem el... most akkor tovább várok a következő driverre, abba úgyis belerakják a hotfixet. 2 nap múlva itt lesz.
-
[CM]Crusher
senior tag
GeForce 378.57 Hotfix driver meg is érkezett, ahogy sokan előre jósolták
-
pipo112
őstag
A gép infót megtalálod adatlapomon (mért is nem néztem meg )
A drivert meg egy format c: teljes rendszer újra pakolás után telepítettem ,háttér folyamatokat megnéztem igaz feleslegesen egy full friss rendszernél na de nem hagytam ki. szóval az hogy virus okozta volna nem tartom valószínűnek egy full friss rendszernél ami csak annyi időt töltött a neten amig nv oldalára felmentem és leszedtem a drivert . 2 az eggyel régebbi driverrel meg ment rendesen és megy most is , és azért csak eggyel régebbi a drver mert dec 24 - raktam a gépbe a vga-t és az volt fentremélem ennyi infó már elég neked hogy kitaláld mi okozta a furcsán magas alap órajelet nekem elég volt thx ettől még nem zárom ki hogy az én készülékemben a van a hiba
-
jani04
aktív tag
válasz
Nuada herceg #36 üzenetére
Van azért gond a másik oldalon is elnézve az ottani hozzászólásokat. Nálam ez a driver eddig hibátlan pl.
-
NandoXXL
senior tag
1060 semmi hiba, rendeltetés szerint működik minden. A kedvedért megnéztem desktop és külön crhome + mpc fogyasztást is, minden a régi értékek szerint dugaljból kimérve.
Így értelmezhetetlen az írásod, mert semmi érdemi infót nem tartalmaz.
Gép adatai, windows, friss vírus ellenőrzés, stock oc nélküli beállítás, oc egyéb csoda programok kilőve, le lett e takarítva előző driver, gép újra lett e indítva telepítés után, megnézve nem e fut valami a háttérben.
-
kpal
nagyúr
finom csomi.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Nuada herceg #36 üzenetére
Nézőpont kérdése valóban
-
Nuada herceg
őstag
-
Colos1
őstag
Annak ellenére, hogy amikor Radeonos voltam állandóan azt hallgattam az nVidiásoktól, hogy driver így, driver úgy, ott mindig fel mertem rakni a legújabbat, itt meg nem
-
Nuada herceg
őstag
Nem merem...
-
pipo112
őstag
biztos jó driver ,bár nálam idle-ben 600mhz-n pörgette folyamatosan a vga-t így ment is vissza a régi
inkább várok még egy hotfixet reméljük az már tényleg javítani is fog nem csak hibát rakni bele
-
ZephX
senior tag
Nem is tudtam eddig hogy a notebook verziós kártyákra a notebook gyártó külön engedélyezi. Ez kiábrándító.
-
Shaza
senior tag
Hello!
Nekem a Division árnyékai sz.arakodnak (msi gtx 1070 gaming x a kártyám).Nvidia PCSS beállításon.
Eddig semmi baja nem volt -
anarchoid
csendes tag
Factorio nevu - egyik kedvenc jatekom - mar postolt is hogy ezzel a driverrel vmi nem klappol es, hogy milyen kapcsoloval inditsuk a jatekot hogy ne legyen gond."We hope Nvidia will be able to address this issue shortly, if not we will release an update to limit the texture size by default"
-
core i7
addikt
Én is feltettem eddig no problem igaz Win7-re régebbi kártyával (780)
-
Czvik2.0
tag
válasz
dixeinsteins #18 üzenetére
Milyen hibák voltak? Láttam sok helyen hogy vannak hibák de én egyet sem tapasztaltam.
-
TTomax
félisten
válasz
dixeinsteins #18 üzenetére
Akkor talán lehet a Win10et kellene frissiteni.
-
törölt tag
Vajon sikerult megoldani, hogy a 3ds max "zsenialis" nitro enginje nem borul szet tole (skinelt cucc) animacio keszites kozben vagy valasztja le a videokartyat es fagy ganeva a gep?
Kenytelen vagyok 2015-os drivert hasznalni, de az ogl meg igy is szar.
Egy 2014 vegi driverrel mukodott utoljara jol, csak ezt meg 9-es szeriaval mar nem kene hasznalni.
Balf@szok. -
dixeinsteins
csendes tag
Szép és jó a hotfix, csak már illene megoldani, h. win10-hez jók legyenek a Geforce illesztőprogramok, mivel jelenleg egy sem akar működni 10-es szériájú grafikuskártyával, legalábbis nálam.
-
FunPro
őstag
Tegnap felraktam.
Remélem most már nem fogja összeszakítani a youtube + chrome a gépet. . .
-
Bandi995
aktív tag
Feltettem nyuszik, teljesen fullos, nincs se kékhalál, se bootolhatatlan gép
-
Scholes9
nagyúr
Nálam eddig hibátlan
-
Lacok
őstag
Kíváncsi leszek mikor jön hozzá hotfix.
-
Amacs
aktív tag
Miért kéne gondnak lenni vele?
-
.LnB
titán
Megvárjuk a hofixet előbb.
-
zzola
titán
Hurrá! Meglátjuk ez mennyire lesz fosch....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- OLED monitor topik
- Revolut
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elektromos autók - motorok
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest