Hirdetés
- [Re:] Huawei P30 Pro - teletalálat
- [Re:] Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- [Re:] Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- [Re:] Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- [Re:] Honor MagicWatch 2 - névcsere varázsütésre
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- [Re:] A következő Android-verzióval jöhet a hátlapkopogtatás
- [Re:] Kissé túlzás volt, hogy az LG kivonul a mobilpiacról
- [Re:] LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
Hozzászólok Aktív témák
-
PowerBuldog
veterán
Azért szép, hogy eközben a Mi A1-re meg se híre se hamva... Köszi AndroidOne
Shop.Builder - Mi arra gyúrunk, hogy Te izmos legyél!
-
INGJOKE
addikt
válasz
PowerBuldog #1 üzenetére
Pont ezt akartam kérdezni, hogy kolléganőnek mikor jön majd meg a1-re...
Troll! Feed them!!! Mi mix 2s 6/128(EU dev) +Polar Vantage M +Mi Notebook pro I7 16 gb 256 gb(+512) ssd+ Logitech g903+ Jabra Elite Active T65
-
Graphics
Jómunkásember
Remélhetőleg stabil és megfelelő minőségű lesz a frissítés.
Android One nekem túl puritán, de itthon lesz most egy A2 Lite pont, majd Poco Launcherrel feldobjuk.
Eladó: Poco F1 - 6/128-as: 50 ezer forint
-
Obyboy
addikt
Nekem OPO-ra már szeptemberben készült Custom Pie ROM. Feleségemnek MiA1 van, a havi frissítő csomagok jönnek szépen, de a Pie-ról még semmi infó.
Nem kapkodnak az Android One projekt fejlesztői, lehet titkon arra várnak, hogy elkészüljön a Lineage 16
és majd azt átportolják.
[ Szerkesztve ]
"Mérnökkel vitatkozni olyan, mint disznóval birkózni a sárban. Idővel rájössz, hogy ő ezt élvezi."
-
Tewe013
senior tag
válasz
PowerBuldog #1 üzenetére
Szerintem tök egyértelmű, hogy először az A2 utána az A2 Lite, majd ezt követően pedig az A1 kapja meg, de biztos bennem van a hiba.
-
csiki_92
aktív tag
Hát akkor várom minél előbb.
Sajnos nekem még nem ajánlotta fel.
-
nicu71
őstag
Valaki mondja már meg hogy a Pie miért tortás android?
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
SyMbioTe
Ármester
Megfogtad a lényeget
Tippre azért mert az amcsi pite kinézetre hasonlít kicsit a tortára.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
chipesz
őstag
Mert ez irtó poénos.
Mint a "kisült a pite", vagy "kekszes nyalánkság" az Oreo-nál, meg ezek a bugyutábbnál bugyutább becézgetések, komolyan full gáz. Egy szakmai portálon. Nem vagyok karót nyelt, de ez nagyon komolytalan. A vicceskedő alcímeket is el kellene felejteni a mobil teszteknél.
-
SyMbioTe
Ármester
Mondjuk a címekkel szerintem semmi gond. Tök jó hogy fel van dobva kicsit egy teszt ilyenekkel.
Standard címmel, meg szárazon csak az infókat leíró teszttel elég uncsi lenne 1-1 cikk szerintem.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Yutani
nagyúr
Hát akkor várjuk szeretettel, nagyon kéne az az FM rádió normális alkalmazással!
Régi ISA SB és GUS hangkártyákat keresek saját részre, nem kereskedni! Privizz, ha van valamid! ABIT AU10 is érdekel! #tarcsad
-
KBL001
tag
Mikor van hivatalos release nálunk? Mert nekem még mindig semmi.
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Mától telepíthető a Pie a telefonra
Nálam már az futHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
Diabo6
senior tag
Sziasztok! Após telefonjára le is szedtük a piet. Azt meg tudja valaki mondani, hogy a kezdőoldalról a dátum és időjáráskijelzést,valamint alulról a google keresősávot hogy lehet eltüntetni?
-
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ma Az XDA Developers szúrta ki, hogy néhány felhasználónak megérkezett az 1 GB-os frissítőcsomag Xiaomi telefonjára.
Állásajánlatok
Cég: Polygence
Város: Budapest
Cég: BlackSter Capital
Város: Budapest