2019. február 21., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Befutott az Android Pie a Mi A2 Lite-ra

 • (f)
 • (p)
Írta: | | Forrás: XDA Developers

Az XDA Developers szúrta ki, hogy néhány felhasználónak megérkezett az 1 GB-os frissítőcsomag Xiaomi telefonjára.

Hirdetés

Bár a MIUI a Xiaomi készülékek egyik legfőbb megkülönböztető jegye, és mostanság a MIUI 10 terjedése tartja lázban a márka növekvő rajongótáborát, a közel vegytiszta Android One kezdeményezés keretében is akadnak a gyártónak mobiljai. Például a Mi A2, ami kimaradt a szenzorszigetes trendekből, ellenben már ebben a hónapban megérkezett rá az Android 9 Pie frissítés.


[+]

Most noccsos kisöccse a soros: az XDA Developers úgy hallotta, néhány felhasználójának jelzett Mi A2 Lite mobilja, hogy telepíthető a tortás Android, a grammérlegen 1000,8 megabájtos adattömeggel, novemberi biztonsági hibajavító csomaggal és pár érdekességgel. Ilyen az FM-rádió, amivel, úgy tűnik, a Snapdragon 625-tel szerelt phablet rendelkezett, csak most aktiváltak. Az adaptív akkumulátor- és fényerő kezelés is befutott, továbbá új gesztusfunkciók, illetve kontextuális alkalmazás- és műveletajánlások. Azt egyelőre nem tudni, globális-e a közzététel, mindenesetre, ami késik, nem múlik: előbb-utóbb minden régióban fel kell bukkannia a 9-es Androidnak.

Előzmények

 • Xiaomi Redmi Note 6 Pro - elszigetelt eset

  A friss Redmi ritka példa arra, amikor a sikerrecepten nem az előnyére változtattak. Jókora szenzorsziget egy kis képernyőarány növekedésért, különben minden szuper.

 • Xiaomi Mi A2 - fejlődött is, meg nem is

  Továbbra sem kompromisszummentes a Xiaomi-féle Android One mobil, de számos ponton fejlődött, remek ár/érték aránya pedig elvitathatatlan.

 • Xiaomi Mi A2 Lite - annyira nem lite

  A Xiaomi Android One sorozatának második generációja a szerényebb kivitelben, a Mi A1 hardverével, de modern formatervvel és nagyobb akksival. Előbbi viszont (sajnos) szenzorszigetet is jelent.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.