- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
Auratech
őstag
Én eddig azért nem romoltam, mert a rendelkezésre álló kevés idő erre nem elég biztonságosan.
A "mélyvíz" leírás egyszerűen hasznavehetetlen annak, aki az összefoglaló általános leírásai után fellelkesülve a "mélyvízbe" kattintva a booltloader nyitásának folyamatával szembesül. Ez magánvéleményem, miután többször elolvastam és több ezer hsz-t is.
Az összefoglalóban egy mondatos fogalmi megjelölése sincs a "mélyvízben" talglalt eljárások kulcsszavainak, átlátható összefüggéseinek.
A "mélyvíz" olyan attitűddel magyaráz, mint a tanulópénzt vastagon kifizetett, beavatott rommer, akinek a "Nem értem, mit nem értesz.?". a válasza, ha beavatatlanok kérdezik..
Mint a néhai szar matektanárom...
Most komolyan? El kell hagyni a fórumot és ráguglizni, fórumhsz-ben keresgélni, mi az a bootloader, trwp, fastboot... egyáltalán és miért, mikor, mire kell az nekem a friss telefont kézben tartva?
A fórumban szétszórva minden info fragmentuma, magyarázata, hivatkozása fellelhető. Ez tény. Az viszont nagy elszántságot kíván, hogy több ezer hsz-t átrágva kimazsolázzam a nem kockázatmentes eljárások biztonságos háttértudását. Nagyon szeretném mindezeket gyorsan, hatékonyan egy felületen megtudni.
Erre az összefoglalt, egymást és a szoftverkomponensek működését részleteiben és a szükséges alapossággal tárgyalt útmutató szerepére lenne alkalmas a mélyvíz, ami ne azért legyen mélyvíz, mert "in medias res"...
Jó pár házon belüli szoftvertelepítési útmutatót írtam "infobajnok" pedagógusoknak Adobe, Promethan, Steinberg, WaveMachine Labs termékekhez. Az ő majdnem zero tudásszintjüket, tapasztalati alapjukat kell mértékül venni, ha hozzájuk szólok... Mert motiváció viszont hatalmas van, ahogy itt is!
Van, hogy a step-by-step képregény a legbiztonságosabb. Van hogy muszáj az eljárás lépéseinek egymásra épülését, hatását, függéseit a minimális mértékben kitárgyalni.
A jelen segédlet nekem nem adja meg a biztonságérzetet, ha kézbe veszem a pár hetes telót, hogy most feltolom rá a a legzsírabb global dev romot.
Jó példaként hoznám faltumd96 "Elemzés a videókártyák működéséről" c. szösszenetét, amit képgrafikus növendékeinknek bevezetőül elküldtem és azt egy órán kitárgyalva nyitották meg a Blendert a következő alkalommal és jóleső izgalommal. Aki nem volt ott és nem is olvasta, elég frusztráltnak tűnt.
Ettől függetlenül belefogok, mert kell nekem a camera API2 és a ráépülő néhány kiszemelt alkalmazás, de nem a nagyon imádott telóm fórumát hamar átpörgetve.. és nem ma.
Ettől függetlenül naponta többször ránézek a fórumra, érdeklődésem töretlen. Igyekszem felvenni a ritmust..
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Diablo IV
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- SzoftverPremium.hu
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest