- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
gacsoi
senior tag
Mindíg jókat röhögök az itteni hozzászólásokon.
Azt viszont nem értem, hogy aki szerint felesleges kacat, meg semmire sem jó, az miért olvassa ezeket a teszteket, és miért ír véleményt ? Én a W1-et használom egy ideje, és számomra igen is hasznos. Nem bántam meg, hogy megvettem, és nem érzek késztetést, hogy márkás analóg órára cseréljem. És szerintem ez is szép!! Más mint az előd, de szép.
-
no more
veterán
Gyönyörű!
-
rottenbull
senior tag
válasz
#57919488 #17 üzenetére
Igen, ennek ellenere tobb dizajn es pletyka kerul elo evrol evre. Sot, piaci elemzok szinten felig tenykent emlegetik. Gondolom mar regen megvan a terv mindegyik presztizs gyartonal, csak nem akarnak addig kijonni vele, amig inkabb karos lenne a piacukra nezve, mintsem elonyos.
Szemely szerint inkabb elhiszem, mint sem, hogy a tron egy valos koncepcio. -
törölt tag
válasz
rottenbull #13 üzenetére
Pontosabban rakeresve sehol nem talalni az oraval kapcsolatban semmit csak aprilis 1. trefakent feltunteve.
-
rottenbull
senior tag
válasz
moleculez #11 üzenetére
Tobb okbol sem hinnem, hogy nem kellene osszehasonlitani a ket piaci szegmenst.
Az arakkal mar ott vannak, hogy felso kategorias gyartok olcsobb termekeit veszelyeztetik. Ennek hatasara, ezen gyartok egy resze mar belepett a sajat megoldasaval, nehanyuk pedig kivar.
Az orapiac legnagyobb resze, ahol a tomegeknek gyarto cegek vannak, egy az egyben piaci vetelytarsak lettek egyik naprol a masikra.
Ennek pedig egyszeru biologiai oka van, csak egy bal csuklonk van. Azon pedig csak egy eszkoz foglal helyet.
Mar nem a sci fi kinezetu mini kepernyoknel jarunk, amik csak a geek kisebbseg uri mulatsaga volt anno.
az okosora gyartok kimondottan karora kinezetu termekekkel jonnek elo, mig az oragyartok elkezdtek hagyomanyos karorakat okositani. Nem ugy tunik, hogy ket kulon piacrol van itt szo. -
RaveForce
veterán
válasz
moleculez #11 üzenetére
Szerintem soha. Ha jopar ev nem volt eleg, hogy egy tech forumon felfogjak az emberek, es legyen annyi eszuk, hogy egy okosoranak nem helyettesito termeke egy hagyomanyos karora, csak mert mindkettoben szerepel az "ora" szo, akkor ne nagyon bizakodj...
Egyebkent veszett szep cucc lett, amennyire copy volt es stilustalan a PD Mate, ez annyira utos lett! Bar itt azert felnevettem: "a Porsche Design Huawei Watchért nem kevesebb, mint 795 eurót kell otthagyni, ami 242 ezer forintot jelent" erre csak Gabent ideznem az uvegtigrisbol: "na, annyit nem er" -
törölt tag
válasz
rottenbull #13 üzenetére
Teatyauristen
kosz a felvilagositast, akkor mar ertelmetlen az egesz eletem mert Rolex-re sem kell gyujtenem
-
moleculez
veterán
Mikor szókunk már le arról, hogy az analóg órákhoz hasonlítjuk ezeket?! Teljesen más az egész, mind a kettőt csuklón viseljük, ennyi a közös.
-
törölt tag
Igazabol pont fele annyi mint a Tag Heuer Smartwatch de itt mar svajci automatat is lehet venni ami azert evtizedekig egy igazi óra.
Nekem ezek az orak meg mindig kicsit gagyi hatast keltenek ezeknel a nagy marka neveknel. Azert egy Rolex soha nem fog ilyen viccet csinalni a marka nevebol. -
törölt tag
szerintem ez minden, csak nem elegáns.
-
Rohadt drága, de legalább iszonyat jól néz ki.
-
jacis
nagyúr
Amilyen szép volt az előd ez olyan mocsok...
-
Felesleges és drága!
-
[CsuCsu]
őstag
Nem nez ki rosszul, de nem er ennyit. Akinek letszukseglet az okosora talan vesz ilyet, de en ennyiert inkabb vennek egy hasznalt Tag Heuert vagy Omegat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egy exkluzív és méregdrága Watch modellel folytatódik a Huawei és a Porsche Design együttműködése.
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- Samsung Galaxy Watch4
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Apple watch series 6 stainless steel 44mm gps-cellular
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest