- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Meglepődve olvastam ezt a hírt. Remélem nem ebbe az irányba mennek. Nem szeretnék reklámokat a menüben.
-
törölt tag
Igazad van, éppen ezen vagyok kiakadva. Sajnos Redmi 5-öm van, amin még mindig 7.1.2 fut. Ezt már alapból illet volna kiadni Oreo alapokon. Sajnos a támogatás elég gyatra, a MIUI fórum pedig inkább vicc mint valamiféle support...
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Toninho13 #21 üzenetére
Te miről beszélsz???
Mutass még egy gyártót,ahol ennyi opciód van frissíteni a készüléked!Pont a Note5 egy rossz példád,mert van rá global stable miui9 alapon,van rá beta miui10 alapon(hozzáteszem hibátlan,fürge).Jönni fog rá a Pie is 100%!
Na akkor nézz szét mondjuk Samsungnál vagy Huaweinél.
Anyám J5-je,ami 10k-val több volt,mint a Note5,kapott eddig egy biztonsági frissítést fél év alatt.... -
-
válasz
Toninho13 #21 üzenetére
Igen, erre kérdeztem, hogy ugyan a többi gyártó mennyire frissít középkategóriában?
Igen, a heti frissítés beta, amit aztán időnként megkap mindenki a stable-ben. Ha androidot nem is, MIUI-t elég sokáig frissít.De a Mi széria egy egy darabja van, hogy 3 Android főverziót is kap. Az meg azért valahol érthető, hogy egy 50-60k-s telefon nem kap akkora supportot, mint egy flagship. Van, ahol még ennyit se. Ahogy az is, hogy nem mindegy, hogy 10 telefont kellett támogatni, vagy most már 100-at..
Tudom, egyik sem mentség, de addig felróni pont nekik, míg máshol még ennyire sincs..
-
Toninho13
aktív tag
-
DonLaca@
senior tag
Max2-re befuthatna már az android 8 végre.
😁 -
-
-
Cythyel
senior tag
válasz
Toninho13 #14 üzenetére
remélem én is hogy észhez térnek, mert teljesítményre a redmi-k is elegek, nem feltétlen kell nekem a felsőbb mi széria, de tény hogy a szoftveres support javulhatna, mert fizikailag teljesen rendben van még a 4 éves mi4e-es telóm is, szal csak emiatt nem szeretnék máshova pártolni, főleg úgy hogy nem is nagyon látok másik értelmeset...
-
Soleco
tag
1-2 modellt frissítenek majd, na meg persze az Android One-s készülékeket, a többi meg nem kap semmit, legfeljebb megkapják majd a Miui 19-et, amiben 3 új háttér és 2 új csengőhang fog szerepelni
).
-
Toninho13
aktív tag
Botrányos hogy tucatszám hoznak ki telefonokat ugyanazon az alapokon, úgy, hogy az eredetileg kiadott készülék már a telefon kiadásában kiadott főverziót se élik meg. A terméktámogatás az Mi szérián elég jó (volt), a Redmi vonalon viszont harmatos. Egyelőre az idei év elején kiadott Redmi telefonokra sincs Oreo. Az árak növekvő tendenciát mutatnak (tudom a gyenge forint is közrejátszik, de a dollárban írt alapár is magasabb), a support viszont egyre gyatrább. Remélem lassan észhez térnek, mert ha nem akkor lehetséges, hogy elkezdenek elpártolni a gyártótól.
-
válasz
enginev3.0 #4 üzenetére
China developer 8.8.30 volt az utolsó Mi8-ra, utána már Android P tesztek miatt nem jött a 8.9.6.
Mix 2S-re a 8.8.2 volt az utolsó a 8.9.6 még nem jött(ez a múlt heti ugye), szóval 5 weekly maradt ki. Ez alapján október elején jöhet kb Mi8-ra.Cikk viszont 8.9.7-et ír, hogy már P. Lehet. Én xiaomi.eu alapján néztem, ott még nem adták ki Mix 2S-re, pedig china alapú. Szóval a gyári kínai még előbb is jöhet Mi8-ra is.
-
Melafoto
senior tag
Mire lesz stabil, addigra itt a Mi Mix 3 is
-
Cythyel
senior tag
Úgy volt hogy Redmi Note 2-re még Q2-ben jön a 8-as droid, errefel az még mindig 7.x-en van MIUI 9.5 társasságában... remélem azért lesz még rá frissítés, alig 1 éves a mobil...
-
thboxx
aktív tag
Már van Global Stable az S2-re is.
Igaz "csak " OREO alapokon... -
válasz
enginev3.0 #1 üzenetére
Fog jönni az is lassan. Ha jól rémlik 2 hete nincs update arra se Android P tesztek miatt.
3 vagy 4 hét maradt ki Mix 2S esetén is, szóval 1-2 hét szerintem. -
enginev3.0
félisten
Kár hogy Mi 8-cal nem haladnak ennyire, ha már idei csúcs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest