- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ebben nem értem, hogy mi a logika. A windowsos meghajtó vonalán megvan a magyarázat, ki lett vesézve, hogy miért jó ha külön utakon járnak. Na de Linux alapú rendszereknél semmi olyan nincs, ami indokolttá tenné azt, hogy amit már egyszer megoldottak a fő támogatású fglrx-ben, azt a legacy-ban ne tegyék. Maximum csak a lustaság lehet a magyarázat arra, hogy nem képesek egy pár karakteres módosításra, hogy pl. az újabb kernelt is támogassa. A Xorg változásainak a lekövetése sem nagy munka, főleg ha már egyszer meg is csinálták, és gyakorlatilag csak importálni kellene.
Nekem egyértelmű, hogy direkt húzták meg a határt az Ubuntunál. Főleg, hogy köztudott az, hogy elsősorban ezen disztribúcióhoz igazítják (ennek a változásait követik X és kernel vonalon) a Linuxos meghajtót. -
mepet
addikt
Ez logikus is. Mivel linuxon nem játszanak az emberek, ezért nekik kevésbé fontos mondjuk egy 1%-os FPS javulás egy játékban. Márpedig az új videokártya driverek erre hivatottak. (Merthogy új technológiák bevezetése, támogatása /főleg régi kártyáknál/ manapség nem divat...)
-
Ja-ja, én is ott olvastam először, meg nekem is ott lett világos a tényállás, hogy olvastam a tapasztalatokat is. Viszont ez egyáltalán nem jó hír, mert így sok jóra nem lehet számtani. Ha csak abból fog állni a legacy support, hogy a Precise-t támogatják amíg él, akkor adtak a ..@.-nak egy pofont.
Bár legalább a Steam játékok futtatásán javítottak valamelyest. Meg legalább engem egyáltalán nem érint, mert csak régebbi és újabb hardverem van, igazából nem is lenne mihez feltelepíteni. -
? A hír a legacy meghajtóról szól, a 13.1-esről, ne keverd ide a másikat. Azt pedig Windowsra és Linux alapú rendszerekre is egy időben adják ki, ez mindig is így volt. Én a hírhez szóltam hozzá, amiben az aktuális, 13.1-es legacy Catalystról van szó. Mi a fenéért beszélnék itt a 12.6-ról, vagy a másik meghajtóról ami HD 5XXX-től felfele támogatja az AMD grafikus hardvereit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- BestBuy topik
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Napelem
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- GAINWARD RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X - 3 év garancia
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest