- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
holozis_HUN
addikt
Azért a legújabb 4100-as chip egész jó lett.
Viszont én is nagyon hiányolom pl az 5 nm technológiát maz órákból. Az a 4100-as chip is asszem 14 nm. Sokat dobna a fogyasztáson meg a teljesítményen a fejlettebb magok és gyártástechnológia, érdemes lenne legalább a csúcskategóriában, hogy ellenfele legyen az Apple Watchnak. Egy Wear chip integrált wifivel, bluetoothszal, esetleg 5G-vel (tudom, jelenleg még sokat fogyaszt, de nyilván ott a 4g mellé, meg a jövőben pont az IoT-nek kedvez az 5G) eléggé komoly lenne, magának az alaplapnak a méretét is lehetne csökkenteni, ha ennyire integrálnak (aksiméret), nem beszélve a fogyasztásról.
-
GreenGoblin
őstag
Szerintem a fitnesz részét fogja alkalmazni csak. Lesz majd gondolom egy Google Fitnesz plan mint amit most az Apple csinált. A fitbitnek van ilyen előfizus része, na az fog szerintem nevet változtatni. Totál kiherélik, átnevezik majd. Gyakorlatilag olyan lesz mint az Apple-beats kapcsolata.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest