- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThorsHUN
őstag
válasz
ForRedGlory #496 üzenetére
Latod? Ez a baj. (Es itt nem a szandekosan eltulzott felaron kene dologra celzok)
Nincs megjutalmazva a huseg. Nem tudom nyugaton ez hogy megy, de ami itt van az nevetseges.
A cegek kozott is, ha idoben fizetsz, akkor megbizhato partnerkent konyvelnek el es beleszamitjak az ertekelesedbe, ami tobb esetben arengedmenykent is megnyilvanulhat. Persze tudom a terjeszkedes is fontos, de a meglevo bazis ertekelese nagyon nincs kihangsulyozva. -
ThorsHUN
őstag
Az iPhone-ra meg mindig sokkal tobb es gordulekenyebb alkalmazas van mint az androidra (mas versenytars nem nagyon van). Sajnos hiaba a bika hardver az OS es az appok jobbak szerintem a szifonon mint az androidnal.
Mondjuk a hatter az androidnal ut. Durvajo az az oldalragorgetemesmaszikahatteris animacio.
No meg az android mellett vannak a widgetek is. A szifonrol ez hianyozna. Ugyanakkor irigylem az app ellatottsagert, es a jobban optimalizalt szofverert.(Dezim van es sosem volt szifonom)
-
ThorsHUN
őstag
Arra leszek kivancsi mit mond ma a Voda. Mara igertek valami infot a Vodas Iphone4-rol.
Ha a Pannon mondta volna, csak rohognek, mert anno utolsokent es legdragabba hoztak be a Hero-t is
Arkepzes teren sztem a pannon a leggagyibb. A vodanak jo arai vannak, csak nem frissiti oket olyan jol mint a T (vagy csak nem kommunikalja olyan jol), szal varhato egy alaigeres...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xbox tulajok OFF topicja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- BestBuy topik
- Gumi és felni topik
- Búvárkodás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest