- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
atti_2010 #32 üzenetére
Persze, ez is benne van... pl lenyomom a két hifit ha nem kell a hang, -24W, lenyomom a UPC boxot, ha nem kell (elég ritkán kell
), -13W, lenyomom a másik gép tápját, ha nem kell, -11W, lenyomom a projit, ha nem kell, -13W... önmagukban mind kevés, de összesen ez már 61W.
-
Male
nagyúr
Valószínűleg hasonlóan, de ha már tesztelitek, akkor ne maradjon az ilyesmi szerintem és valószínűleg szinten. Persze tudom, plusz munkát jelent egy átlagkonfig idlét is mérni, de a tápok nagy többsége pont ilyen gépekbe kerül, így van jelentősége.
Persze, itt egy 10% eltérés csak 8-10W-ot jelent, míg a gépet agyon terhelve lehet, hogy van 20-30W is, csakhogy agyon terhelve a gép az idő kis százalékában van, míg idlében sok órát naponta.
Ittvan az én asztali gépem is példának rögtön... napi 14-16 órákat megy... programozás, netezés, filmnézés heti 100 órában kb (ez gyak. idle neki), játék heti 2 óra... idle 90W környéke, játék 250-300W között. Hiába hoz egy táp a max terhelésen 30W-ot nekem, ha az csak az idő 2%-a, sokkal jelentősebb egy 8W-os spórolás az idő 98%-án... Valahogy van egy olyan érzésem, hogy ezzel nem vagyok egyedül.szerk: korábbi verzió a konfigomból: 350-es Chieftec GPS-el idle 111W volt a gép, Corsar CX400-al 94W, max terhelésen ugyanez 243W vs 200W. Nem a max terheléses 43W miatt érte meg lecserélni, hanem az idle 17W miatt (konkrétan 3 év alatt behozza az árát a villanyszámlán csak az idle fogyi különbségen).
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest