- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BatchMan
senior tag
Minden nézőpont kérdése. Én BASIC után Z80 gépi kódban nyomultam (fejben konvertálva a papíron megírt assembly-t), ami után egy valódi assembly felüdülés volt. Aztán a PASCAL-t még bevette a gyomrom, de a Win-es C++ végleg elvette a kedvemet. Kilobájtok helyett megabájtok, sőt érthetetlen méretű gigabájtok keletkeznek, amit esélyem sincs disassemblálni.
Igaz a processzorok felépítése, működése is "kicsit" átalakult. Hogy nem túl jó az (inteles) irány azt régóta érzem. Igaz az i7 lenyomja bármelyik ARM megoldást, de ha fajlagosan teljesítmény/tranzisztor vagy teljesítmény/pénz nézzük, már fordul a kocka. Teljesítmény alatt nem az eldiszcipált hőt értem, mert abban az i7 megint verhetetlen. -
-
BatchMan
senior tag
Minden nyelv elmebeteg, amit nem naponta használsz. Amit meg naponta használsz, az szintén kretén, csak megszoktad. Ez már a magad korlátja, nem a gépé - a lehetőség adva van.
Sokszor van idő a netet túrni megoldásért, de a gépre nem telepíthetsz semmit. Azzal főzünk, ami van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi