Új hozzászólás Aktív témák
-
pulyka jocó
senior tag
válasz
t72killer #67 üzenetére
Kínára gondoltam
#84 Az a nagy különbség hogy Kínában megmondták hogy otthon kell maradni, otthon maradtak. Le is lőtték volna őket ha nem.
A nagy kapitalizmusban az átlag ember szívja meg általában, nem is az emberekre gondoltam. Az szomorú.
Az amerikai politikától kapok hányingert, mint már leírtam. Remélem ezek után nem lesz még egy trampli kormány, hanem mást megszavaznak. Mondjuk tökmindegy kit, kb ugyan úgy gondolkodnak -
pulyka jocó
senior tag
válasz
#24536576 #12 üzenetére
Nem hallottam még erőltetett kommunizmus külföldre viteléről
(Amerika mindenhová viszi a drága demokráciáját, lásd arab országok. Jól szét is bas*ta őket).
És még lehetne sorolni
Meg hát ha a technológiát nézzük, olcsóbban kéne az amerikai cuccokat árulni stb, alávágni a hüvej áraknak. Nem vadaskodniEssentials: persze, az éremnek két oldala van. Megtalálták a modern vetejtarsukat a kínaiakban, ha már Szovjetunió nincs.
Amúgy azt még kifejteném, hogy nem a Huawei-t védem, csak szimplán hányok az ilyen amerikai lépésektől -
pulyka jocó
senior tag
Kíváncsi vagyok Kína végre fog e lépni valamit, de várom hogy Amerikának is fájjon végre valami. Nemtudom, és továbbra sem értem, mit gondolnak magukról, ők a világ urai?
Mocskos egy nemzet, persze politikát tekintve
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Update 07.03. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest