Új hozzászólás Aktív témák
-
roKas
tag
Köszönöm a gyors választ. bizalmatlan vagyok a Dev-host féle fájlmegosztókkal, de ez az én hibám és a hiányosságom, hogy nem tudok a kornak megfelelő védettséget biztosítani a rendszeremnek. Azért az sajnálatos, hogy ilyen irányba ment ez az iparág. némi reklámot az ember még lenyel böngészés közben, de hogy agresszív és eltávolíthatatlan programokat keljen telepítenem azért a szolgáltatásért amit egy ilyen fájlmegosztó adni tud, szerintem túlzás. tudom senkit nem érdekel a véleményem, de ki kellett ezt adni
-
roKas
tag
Kérek egy jó szándékú felhasználótársat , ossza meg velem az utolsó Bagyusz féle CM11-et valami biztonságos módon! Köszönöm előre is.
-
roKas
tag
Helló! Köszönöm a munkád, már rég óta a romodat használom. Sajnos a cm-11-20150822 verzió nem nagyon passzol nekem, ami előtte volt verzió pattogósabbnak tűnt. A legfrissebbel szeretnék egy új telepítést, de ez a fájlmegosztó ahol közzétetted rettenetes (ne haragudj de tényleg...) teleszarja a gépet minden nemkívánatos szoftverrel , böngészőeltérítő programmal, plusz még vagy 6 progit telepít az akaratom nélkül. Illetve az én akaratommal, mert ugye ÉN akarom letölteni a romot az oldalról
. Ha ezektől pénzt kapsz, akkor inkább egy donate gombot rakjál ahol küldhetek a munkádért egy összeget, de hidd el kár ezeknek eladni a lelked. ( de leked rá ... úgy is a tied
) Ha megtennéd, hogy valahogy megosztanád velem , ígérem tovább osztom itt a fórumon a saját Drive tárhelyemről. Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobilhasználat külföldön
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iqos cigaretta
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged