- Mobil flották
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery85
tag
Valaki tudna abban segiteni, h mi a helyzet akkor ha preconfiggal at akartam allitani a regiot, be utottem a tarcsazoba a kodot, kivalasztottam amit kell,majd persze nem indult ujra, levettem az akkumlatort,de most addig jut csak el a telefont, hogy kiirja a wave 2 logot majd ott all es var, valakinek van ilyen tapasztalata h mit lehetne csinalni? Koszi elore is.
-
sebime45
tag
Már rájöttem az usb-re.
-
leslieke
Jómunkásember
Wave 2-höz a Somogyi VC 20-2 kábelt kell használni: [link]
-
sebime45
tag
Már kipróbáltam a Wave 3-at 4" kijelzőn sokkal jobban használható a Bada2 mint a 3,7"-en.
Azt írjátok már le, hogy kijavították-e: az usb-t, hogy látja-e a sz.gép a háttértárat és a videó kimenet működik-e már a Wave 2-őn ezek a Wave 1 simán működtek. -
sfefe
addikt
2 ujjal torteno nagyitas az jol mukodik de a 2x rabokes az nem megy.
Ha az origo aljan levo teljes valtozatra klikkelek ra akko azt rendessen teljes kepernyoben teszi ki.
googleval kereses az rendessen jelenik meg pl.
Mobilarena is rendessen jelenik meg de a 2x rabokes es a 2 ujjal nagyitas sem mukodik.Beallitasok - Internet - Beallitasok: ott minden zold tehat be van kapcsolva kiveve a hirdetes elrejtese az szurke.
-
sfefe
addikt
Igen. Origon belul barmelyik oldalra megyek igy jeleniti meg.
Sortordeles bekapcsolva van most.
Maga a bongeszo az teli kepernyon van csak a lap nem.
Meg az 1.2-ben ha 2x nyomtal a kijelzore akkor nagyitotta ugye de most azt sem csinalja.Hm, erdekes a googleban kerestem ra az origo oldalra, a google viszont teljes rendes kepernyoben dobja ki a talalatokat.
De ranyomok az origo linkre es ugyanolyan "zsugoritva" jelenik meg. -
sfefe
addikt
Ja meg az is problema ahogy latom, hogy ha inditom a netet akkor az origo van ugye alapban beallitva de az 1.2es sw-n rendessen jelent meg a kijelzon ezen a 2.0-an meg a bal oldala az ok de a jobb oldala beljebb van legalabb 1 centire, tehat jobb oldalon nem tolti ki a kijelzot.
Ezt lehet vhol allitani? -
sfefe
addikt
Asszony telojan most nezem a navigaciot irja, hogy aktivalni kell.
Ezt csak penzert lehet? Tehat fizetos navi? -
-
Lehet összefüggés az érkező Bada 2.0 és a tegnapi Samsung Apps összeomlása között?
Vagy csak én nem tudtam belépni "2000" hibára hivatkozva? -
pcnet
addikt
Ha valaki Wave I-re felhaxolt már bada 2-t legyen szíves a következőket nézze meg nekem:
- Email widget ebből is hiányzik e (Wave 3 tesztben olvastam, hogy kihagyták, nagy kár),
- Zenelejátszó tud e mappákat játszani,
- Opera Mini még mindig becsíkozik e?Előre is köszönöm!
-
sfefe
addikt
Most tettem fel asszony Wave 2-esere Kiesen keresztul, tok siman felment es szuperul muxik....
Jol nezki... -
pcnet
addikt
Végre ezt is megértük!
Wave I és Wave II memória különbséget illetően pedig van egy BadaSI nevű program az APPS-en. Egy Wave II tulaj töltse már le legyen szíves és írja be mennyi RAMot ír a program. Nekem Wave I-re a következőket írja:
App Limit : 73 MB
App Used: 8MB
App Free: 65 MBGondolom ez nem a tényleges rendszer memória (mert ahhoz elég karcsú és ugye app van mindegyik előtt) de azért egy iránymutatásnak megteszi.
Ha nagyon nagy hülyeséget írtam, elnézést kérek!
-
David3
őstag
Akinek nem megy a frissítés, az pre-configgal állítsa át a régióját XEH-re. (Akit érint, az utána tud nézni.
)
S8500 Wave-re eddig csak a lengyelek kaptak hivatalosan bada 2.0-át, az is XXKL6-ra hallgat, amit már használok is. Igaz nincs benne magyar nyelv, de nem laggol, tökéletesen fut minden alkalmazás.
chipi-85: Nyugi, nem a memória miatt nincs még magyar bada 2.0, hiszen ha így lenne, a lengyelek se kaptak volna frissítést S8500-ra.
-
De Wave 1-re miért nem??
Nagy külömbség nincs HW-ben, sőt tudtommal semmi, csak külső változások vannak 1 és 2 között... -
leslieke
Jómunkásember
A lengyelek pedig a Wave 1-re kapták meg a frissítést!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Napirajz könyv
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest